Такава жестокост не се помни в Гърция!

Бащата зверски е убил 4-годишната Ани, признал си и е задържан
Обновена: 5 май 2015 14:15 | 5 май 2015 11:17, Елка Василева
129
Такава жестокост не се помни в Гърция!
Снимка: фондация "Усмивка на детето"

Бащата на 4-годишното момиченце Ани Борисова е признал пред разследващите органи в Гърция, че е убил детето си, съобщи БНР.

По съвет на адвоката си вероятно той ще се опитва днес да промени показанията, че е намерил Ани починала в дома му и после е заличил следите, като е разсякъл трупа и го е изхвърлил. Опитва се да се спаси поне от обвинение в умишлено убийство.

Още по темата

27-годишният мъж е арестуван. Очаква се официално да бъдат обявени резултатите от криминалистите от намерената кръв в дома на бащата.

Продължава разпитът и на майката, която също е обвинена. Все още властите не са установили дали и тя е участвала в убийството и дали е знаела за него, но умишлено е дала лъжливи показания пред полицията.

В социалните мрежи се организират майки с деца да протестират пред полицията с искане за най-високата присъда за родителите на Ани.

Психиатър от полицията, който е присъствал на разпита на бащата, сподели пред медиите, че такава жестокост не е срещал в цялата си практика.

Телевизионните медии се въздържат да съобщят в ефир информацията, която имат, защото тя действително е шокираща. Всички изчакват подробностите по убийството да се съобщят именно от полицията.

От разследващия екип досега само казаха, че такава жестокост на баща, убил детето си, няма в полицейската хроника на Гърция.

Медиите в Гърция коментират днес, че обществеността е шокирана от подробностите по убийството на 4-годишното българско момиченце Ани Борисова. За извършител е обвинен биологичният й баща. Властите са заловили и майката на момиченцето, Димитрина Борисова. Тя е обвинена в пренебрегване на невръстното си дете и в това, че го е изложила на риск. Това деяние се преследва от закона в Гърция.

Разследващите са разкрили, че бащата не само е убил момиченцето, но после е разрязал тялото, след което го сварил и разхвърлял из къщата и навън.

27-годишният баща е направил пълни самопризнания, като се оправдал, че бил под въздействието на наркотици и се събудил до мъртвата си дъщеричка.

До Коледа Ани е живяла при баба си и дядо си в София. Родителите й живеели разделени. Детето бе обявено за изчезнало на 21 април.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да проумея какво същество трябва да си, за да убиеш собственото си детенце..и дщслед това да го свариш.. Нищо не го оправдава този ***! Дори и смъртта ще му е малка присъда!
73
2
 
3
 
! Отговори
готин преди 8 години
ееееееее до какво водят наркотиците
72
0
 
4
 
! Отговори
PR преди 8 години
bojeeeee kakva jestokost
71
13
 
8
 
! Отговори
Сапорток преди 8 години
За всичко са виновни нашите тракийски гени.
70
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някое е решил да вземе живота им в собствените си ръце.До там ли стигнаха нещата да не можеш да контролираш собствения си живот? Лесни за манипулация,без мнение.С всичко са съгласни.Дори,че са извършили, този гнусен акт.В чужда страна ,кой си?Никой!Защо да не обереш"лаврите?"Колко удобно,нали!?
69
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Жените, уважават се като хора!Изкараха ,тези родители извъртеняци.А ,дори не могат да намерят нищо за детето.Балкански синдром.Първо да оплюем човека,без изобщо да го познаваме да го сдъвчем изплюем.И след,това да се молим за нечие разкаяние,кога той вече е половин човек.С разбита съдба иопетнена чест.И нулево достойство.Една сянка в тълпата.Обезличен,като много други от нищото за кефа на непознатия.И на общо основание.До там им свърши живота.Явно не са господари на утрешния ден.
68
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Гърция има безработни.Но,първо се назначават гърци на работа,а след,това Българи.Хората си държат на гражданите.
67
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както е тръгнало ще си изгоните Българските Жени от страната за да ви са спокойни рускините.Малко повече уважение към Българската Жена!Пазете си Жените и не допускайте чужди нации да властват над тях.Не може,така.Да дойде в страната и да се държи арогантно и невъзпитано.Ако Българи и Българки отидат в друга страна и се държат,така никой няма да ги търпи.И няма да ви защити Българите и Българските Жени,а своите.
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И докога ,това разделение българки, рускини? Ще ти дойде в страната и ще направи касапница.И въобще, как сравнявате един случай с друг.Въобще не ми се вярва родителите да извършат,това.
65
3
 
16
 
! Отговори
citizen преди 8 години
Не че има значение, но и бащата и майка са роми.
64
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бащата- сочения за убиец на снимките изглежда на чист българин.
63
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До dodgerЕла в Африка да видиш тук как живеят, това ще ти промени светогледа!
62
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тракийски канибалски ритуали. Пфуй. Дори и животните се грижат много повече за децата си.
61
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Антихриста е вече на земята. И с просто око се вижда как се изражда човека, как агонизира планетата, как навсякъде парите са по-важни от живота, от доброто, от приятелството и любовта.Тежко и горко на децата и още неродените какво ги чака!!!
60
16
 
10
 
! Отговори
Осман паша преди 8 години
Ха сега да видим къде са българите дето писаха по случея със детето в куфара къкви *** били руснаците и как жестоко убивали децата си... сега да видим какво ще напишат българите за себе си...или пак някой друг ви *** в гащите... Анадъмно!
59
11
 
29
 
! Отговори
до 59: преди 8 години
Колкото повече опознавам хората, толкова повече обиквам животните!!!======================================================Колкото повече опознавам българите, толкова повече обиквам животните!!!
58
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде са сега онези които защитават този етнос, къде се скриха и спотаиха. Това племе не разбира от добро и от демокрация, те са по-зле от пещерните хора. Всеки който е човек, обича и се грижи за детето си дори и хората с умствени проблеми се грижат за децата си. Този е абсолютно изчадие и не трябва да живее. Дано гръцкото правосъдие да се различава коренно от нашето и този да си получи заслуженото.
57
8
 
28
 
! Отговори
dodger преди 8 години
В България ако не те пребият веднага след раждането, ще те сварят на бавен огън когато станеш на 4, Но дори и да не го направят - сам ще се само-запалиш когато осъзнаеш къде живееш...
56
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Самият , министър на държавен ред тази сутрин по телевизията , каза той няма да живее дълго ,така че не се притеснявайте ,и не са българи те са от тъмните ,останете си със здраве и ум в главата
55
8
 
16
 
! Отговори
Анонимко преди 8 години
Хора, аз обмислям да спра да се наричам българин. АЗ искам да съм просто човек, не християнин, не католик, не българин, не сърбин или там някакви идеологии и т.п. измислени от хора и т.н. Престанете да мислите за лошо, ЗА ДА НЕ ВИ СЕ СЛУЧВА! НИКОГА не обръщайте внимание на това което ви говорят останалите, за това какви сте (в техните очи). Хората преди много години са ОСЪЗНАЛИ някои неща и почнете да се учите от тях. Стига сте гледали новини, почнете да гледате сериозни или пък забавни неща.