Пращат убиеца на Ани в изолирана килия на Корфу

Гръцки министър предрече, че мъжът скоро ще е мъртъв
Обновена: 6 май 2015 18:33 | 6 май 2015 13:06, Елка Василева
100
Пращат убиеца на Ани в изолирана килия на Корфу
27-годишният "баща" /в центъра/. Снимка: БТА

27-годишният Станислав Бакърджиев, обвинен в убийството и унищожаването на трупа на 4-годишната си дъщеря Ани Борисова, ще бъде настанен днес в изолирана килия в затвора на остров Корфу. Това реши прокурорът в Атина след консултации с Министерството на правосъдието и със следствените власти, пише GrReporter.

Първоначалното предложение на прокурора бил затворът в Трикала, но от съображения за сигурност в крайна сметка мъжът ще бъде изпратен в Корфу, където няма да има контакти с останалите затворници.

Още по темата

Вчера отговорният министър на вътрешните работи Янис Панусис предрече,че много скоро мъжът ще бъде мъртъв - или ще се самоубие, или ще бъде убит от някой или някои в затвора.

“Когато убиеш майка си или детето си по толкова жесток начин, в затвора има нещо като морален кодекс. Със или без кавички, както искате го кажете”, бяха думите на гръцкия министър.
   
Майката на Ани, 25-годишната Димитрина Борисова продължава да е в предварителния арест на Генералната дирекция на гръцката полиция. Вчера жената поиска и получи 48-часова отсрочка и ще дава показания пред прокурора утре, 7 май.

Срещу нея са повдигнати обвинения в престъпна небрежност, довела до убийството на дъщеря й и за лъжесвидетелстване.

Психиатърът Мария Калогеропоулу от Организацията за борба с наркотиците съобщи, че 4 пъти е сигнализирала властите за проблем с насилието в семейството на Ани, но прокурорът, отговорен за семейното насилие, не се е намесил.

Тя потвърди свидетелствата на няколко съседи, че бащата често е малтретирал детето и майката е знаела това. Според психиатъра той е бил абсолютно безразличен към дъщеря си, а жената искала да го гледат бабата и дядото, а тя да го вижда само, когато иска.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
6
 
! Отговори
дo: 73 преди 8 години
Това са така наречените Църковни Роми понеже се представят за християни с Манипулативните си християнски имена или малко познати като Дасикане Рома-християни или може ми Аспарухови роми
45
2
 
37
 
! Отговори
sallaadin преди 8 години
САМО да не го екстрадират в нас, че адв. Марковски и БХК за нула време ще го изкарат от килията, СЪДЪТ ще го оправдае на три инстанции и *** ще осъди България в Страсбург, щото му нарушават човешките права
44
23
 
10
 
! Отговори
mirizliv balgarin преди 8 години
Nie balgarite sme izvestni s jestokite si ubistva po Celia cvqt.
43
4
 
14
 
! Отговори
до: М......А преди 8 години
защо изтри Дасикане Рома срам те е за произхода ли
42
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не го трепят, да му счупят гръбнака да се влачи и да му татуират на челото - убих 4 годишно дете, та да е сигурно, че няма да се намери някой милозлив да му помогне....
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да бъде изпратен в Алкатрас да му дойде акъла в главата
40
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голяма *** сме, и хубаво, че поизбягахме навън да можем да сравним и да се видим що за пасмина сме всъщност. То не са измами, доноси, злоба. Всички за шефове родени, а кажеш ли му че не си е свършил добре работата на секундата се е разсърдил. Сигурно има 5% читави хора и язък за тях.
39
7
 
34
 
! Отговори
Мемет преди 8 години
Когато убиеш майка си или детето си по толкова жесток начин, в затвора има нещо като морален кодекс. Със или без кавички, както искате го кажете,===========================================================Евала на гърците. Смел и доблестен народ. Дори и когато говорят с боговете си стоят прави, не надупени като нас. За това ги уважавам.Зито и Еллас!
38
0
 
25
 
! Отговори
публична смърт преди 8 години
Ами какво да го правят- той *** това заслужава. То и най-големият злодей бащинско чувство има. Като е наркоман що не се е хвърлил под влака, да си нареже краката и да ги свари, ами на беззащитната душица посегнал...И техните ведомства и те едни - 4 сигнала и нищо, а имат 10 годишни опашки да осиновиш дете. Имам приятели в Атина вече 8 години чакат.
37
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото повече опознавам българите, толкова повече обиквам животните!!!
36
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тракийски канибалски ритуали. Пфуй. Дори и животните се грижат много повече за децата си.
35
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България, няма ли православната църква да направи панахида на която да присъстват Р.Плевнелиев, Б.Борисов и Местан?
34
18
 
13
 
! Отговори
Сапорток преди 8 години
За всичко са виновни нашите тракийски гени.
33
2
 
9
 
! Отговори
Ристьо преди 8 години
До СиднитоТи си орел без човка и с проскубани пера и опашка. Щото тия по-богатите не дават и пукната пара за нас, освен ако не си новия Джон Атанасов. В противен случай - ще миеш чинии и клозети и даже ще се кланяш на "благодетелите си".
32
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя е продукт на Тиквеното Оправление.
31
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а тези които не знаят, "Бият Паниковски в Мадрид"Бих добавил, че го бият като маче у дирек.
30
2
 
35
 
! Отговори
777 преди 8 години
ЗАЩО В ИЗОЛИРАНА? НЕКА Е В ОБЩА КАКВО ТОЛКОВА ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ
29
18
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човекът ви направи показно, че всичко що е расло и пасло по българските земи е сбъркано... Не плюйте по малцинствата щот' вий - жертвите на прехода сте си ги възпитали такива... *** или ярко пембени, берем ви срама зад граница... Бог да се смили над малката душичка...
28
3
 
8
 
! Отговори
до Синдито преди 8 години
Успял си викаш ,браво , моладец. За мен успели са братята , "седящи" на входа на СУ , докато не направиш нещо от тоя род (с многоцифрената ти заплата), ще си като всички простосмъртни , работещ , за да има за какво да ходи до WC-to
27
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как така затвор за баща сготвил детето си??? Къде са българските *** които искаха същото за една акушерка-хайде отивайте да протестирате в Гърция и да нереждате на техния Съд да постанови смъртно наказание!Хайде бе наште "***"-къде се скрихте...