Груевски и Заев искрено, договориха да се срещнат пак

Съгласиха се, че на първо място трябва да са интересите на страната
20 май 2015 12:04, Елка Василева
5
Груевски и Заев искрено, договориха да се срещнат пак
Зоран Заев. Снимка: Reuters

След 10-часови разговори между лидера на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски и лидера на Социалдемократическия съюз на Македония /СДСМ/ Зоран Заев в Страсбург тримата евродепутати медиатори Иво Вайгъл, Едуард Кукан и Ричард Хауит излязоха с кратко съобщение, в което се посочва, че проведената дискусия е била искрена и се изразява очакване, че разговорите между двамата лидери ще продължат, съобщи МИА.

Още по темата

„Евродепутатите и комисарят Хан приветстваха усилията на лидерите на партиите да работят за постигане на договореност в интерес на всички граждани на страната и да бъдат разрешени предизвикателствата, които произтичат от кризата, съгласно европейските стандарти“, се посочва в съобщението.

„Партиите потвърдиха своята определеност за интеграция в ЕС и демократичните принципи и се съгласиха, че на първо място трябва да бъдат поставени интересите на страната. Депутатите и еврокомисарят Хан приветстваха искрената дискусия по ключовите теми на несъгласие. Всички страни се съгласиха, че е важно срещите да продължат“, посочват евродепутатите, участвали в разговорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този могат да го махнат от властта само с преврат! Оставка няма да даде, защото е свикнал да управлява и му е като бащиния правителството! Затуй ЗБОГУМ, Никола!
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хубава работа, ама....българска..:)