Буря в Македония за слънчевите очила на Груевски

Правителството опроверга: Не са за $60 000 и нямат диаманти
Обновена: 21 юли 2015 14:06 | 21 юли 2015 12:34, Елка Василева
21
Буря в Македония за слънчевите очила на Груевски
Снимка: Twitter

Премиерът на Македония Никола Груевски е на почивка със семейството си в Израел.

В понеделник в социалните мрежи в Македония се появиха негови снимки, които предизвикаха истинска буря, след като хората заключиха, че премиерът им носи очила за 60 000 долара.

Социалните мрежи бяха залети от коментари, в които се иска оставката на премиера Груевски. От правителството обаче опровергаха всичко.

"Подчертаваме, че обвиненията, които се появиха в някои медии, за това, че слънчевите очила на премиера Груевски струват 60 000 долара, са грешни и изцяло неверни. Те нямат диаманти, нито са луксозни, както неправилно се посочваше, а са обикновени слънчеви очила, купени на средна цена в обикновен магазин за слънчеви очила в Скопие", заявиха от правителството.

Освен това се посочва, че подобни "лъжи и манипулации са ключов инструмент на опозицията, която иска да дойде на власт на всяка цена", пише Index.hr. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Kordona преди 8 години
Това са най обикновени Майбах-Monarch от денонощното за 60 хил.Търсиш в гугле-намираш и сравняваш с тия на македонската тиква...
14
1
 
0
 
! Отговори
Перо преди 8 години
Тези очила струват $2,100 - 2,300.- онзи ден едно дупе в софийско кафене размахваше такива. Друг е въпросът кой как е изкарал парите. Скъпи са дори за балкански премиер, ако гивее от заплата.
13
1
 
7
 
! Отговори
Awesome customer преди 8 години
Очилата, които носи премиера са Maybach The Diplomat. Цената им е около $ 60 000.
12
0
 
7
 
! Отговори
123 преди 8 години
До красиТочно там е работата, че заплатата на един премиер в македония ще е горе долу колкото на нашия, тоест около 3000-3500лв. А с такава заплата не може човек да си позволи безсмислени покупки за $60 000 освен ако не събира за едни очила както ние събираме за нова кола. :) Тоест краде или някой му дава пари срещу определени услуги. :)
11
0
 
4
 
! Отговори
Браво! преди 8 години
До Анонимен 8Благодаря ти, че ме накара зда се разсмея от сърце! Това действа освежаващо в тежката горещина.
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
OT USA SASHTO POTVARDIHA--TOVA SA OCILA ZA POVECE OT 100 000 DOLARA
9
1
 
7
 
! Отговори
краси преди 8 години
Много са си хубави очилата, естествено са за по богати хора, а Груевски си е богаташ. Спортистчета и филмови звезди могат да си ги купуват, а премиерите не могат, тъй ли? Това си е дискриминация, щом има пари да си купува каквото иска
8
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези слънчеви очила са наследствени и се предават от поколение на поколение още от Ал. Македонски - правени са по поръчка и са изработени от известният македонски дизайнер Долче Габански от македонската провинция Измир.
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия македонци са много зле щом дори са пуснали официално съобщение, в което се обясняват какви са слънчевите очила на премиера им.
6
3
 
17
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Е ко? бойко има кола за 700 000 лева и?
5
0
 
11
 
! Отговори
трагедия преди 8 години
*** балканска история. И защо са му тези очила, да си ги носи скришно, или наистина не му стига акъла да се сети, че в Македония хората още не са я докарали да си купуват очила за 2000 евро. ( в най-евтиния вариант).....
4
0
 
18
 
! Отговори
Aeon преди 8 години
Ментак са цайсите му. Купил си ги е от olx.
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са очила Maybach "The Diplomat I" Не ми се вярва да може от всеки магазин да се купят. Дори да не са лимитираната версия с диамантите. Без диамантите е 2.5к долара цената им.
2
2
 
25
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Ако питате мене....тоя може спокойно да си завре очилата там където слънцето никога не огрява. Когато един *** си сложи слънчеви очила, какво се получава? Просто *** със слънчеви очила, нищо друго.
1
0
 
22
 
! Отговори
1232 преди 8 години
Хаха, ако тези очила не са някакво добро менте и ако снимката не е фалшифицирана то действително ще се окаже, че македонски политик може да си позволи очила за $60 000. Работата ми намирисва като с оня нашия *** Благой Георгиев който в началото опровергаваше, но като видя накъде отива работата си призна.