Атентатът няма да спре Турция да се бори с тероризма

Реджеп Ердоган публикува декларация след трагедията
14 мар 2016 08:08, Петя Славова
60
Атентатът няма да спре Турция да се бори с тероризма
Снимка: Reuters
Атентати като вчерашното нападение с кола бомба в Анкара само ще засилят решителността на Турция да се бори с тероризма и тя няма никога да се откаже от правото си да се защитава, заяви тази вечер турският президент Реджеп Тайип Ердоган, цитиран от Ройтерс.
Още по темата
 
В декларация, публикувана часове след атентата в Анкара, в който бяха убити 34 души, Ердоган заяви, че терористични организации взимат за мишена цивилни, защото губят борбата срещу силите за сигурност. Турция стана мишена заради регионалната нестабилност през последните години, добави Ердоган, цитиран от БТА.
 
Турската полиция смята, че кюрдски бойци са извършили самоубийствения атентат в Анкара, заяви турски представител, цитиран от Асошиейтед прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен-42,*** напиши на ревера си аз съм кюрд,както аз съм шарли,Мустафа загина в Бургас по време на атентата на летище Сарафово,но никой не писа аз съм Мустафа.
30
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция не се бори с тероризма ,тя го създава.
29
0
 
4
 
! Отговори
БГ преди 8 години
ТРЯБВА ПЪРВО ДА СЕ ИЗЯСНИ КОИ СА ТЕРОРИСТИТЕ И СРЕЩУ КОГО ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ.НИЕ НЯМАМЕ АРМИЯ И НЕ МОЖЕМ СРЕЩУ НИКОГО ДА СЕ БОРИМ.НО МИСЛЯ,ЧЕ В СВЕТА ИМА МНОГО ТЕРОРИСТИЧНИ ДЪРЖАВИ,ТЕ НЕ СА ИЗЯСНЕНИ ,ТЕ ПОДКРЕПЯТ ИЛИ ПОМАГАТ НА ТЕРОРИСТИТЕ,И СЛЕД ТОВА ВИКАТ ЧЕ ЩЕ СЕ БОРЯТ СРЕЩУ ТЯХ.ВСИЧКО Е ПОЛИТИКА,АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ.ПЪРВО ТОВА НЕ Е ЯСНО,КОЙ СРЕЩУ КОГО СЕ БОРИ.НАЙ ГОЛЕМИТЕ ТЕРОРИСТИ СЕ БОРЯТ СРЕЩУ ПО МАЛКИТЕ ТЕРОРИСТИ КОИТО ИМ ПРЕЧАТ ДА ВЛАДЕЯТ СВЕТА,НИЕ КАКВО ПРАВИМ СЪЩО НЕ Е ЯСНО,ПЪЛНА МЪГЛА.
28
1
 
8
 
! Отговори
555 преди 8 години
До НаблюдателТурция не избива и няма да избива цивилни кюрди. Проблема с тях е почти решен. Падат визите за ЕС издават им се паспорти и айде у Европа, понеже тук много ги обичат кюрдите. Турците достатъчно са теглили от тия кюрди малко и Европата да види какво е, щом са им такива любимци. Тук в Пловдив вече виждаме колко са "добрички"
27
9
 
4
 
! Отговори
SS преди 8 години
Фашисткият режим в Турциа така и не иска да разбере, че с насилствени методи и диктатура не може да прокопса! Най-добре е Ердохан и кликата му сами да се ометат, преди народът да ги отсвири. Иначе кюрдските партизани ще им разсипят столицата, както и т.нар. Истанбул, т.е. ще им осерат държавата непоправимо.И накрая диктаторът пак ще падне, но всичко ще стане по мъчителния за турците начин
26
7
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Турция не се бори с тероризма защото самата тя е държава агресор. Турция се бори с кюрдите и всички атентати автоматически ги приписва на тях. Това ще продължава поне докато те не си направят държава. Изглежда турските управници продължават да си въобразяват че могат да избият 20 милиона кюрди! Отделно има още толкова в съседните държави....
25
0
 
5
 
! Отговори
до 19 преди 8 години
Аз пък все си мислех че най-големият ни враг това сме си самите ние.
24
5
 
5
 
! Отговори
кръстоносец преди 8 години
ертоган сам си е направил взрива за да покаже че видите ли ид е и срещу тях. нещо много взе да трепе собствените си поданници в името на скудоумната си идея за неоосманска империя. много му се ще да е султан реджеп първи.
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
преставам си в турция краштанска война и ко става с бг от краницата субами от около 5000000 хора и бг изчезна бес война
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какви искямисти товаса пкк кумунисти даше си хапват свиско знамитоим е сарпи чук литераим апо ор кодини тероризирват турция искат та е направят кумуничешка даршава инвистира е руси я
21
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заради 1 пилот, 1 пехотинец и малко евтин нефт ердоган си разби държавата. Хората му казаха, че няма да се размине само с доматите. Дочува се, че няма да се размине и само с атентатите. Не е лесно да си турин днешно време. Дори германците взеха да не ги харесват. А си внесоха и сирийци за черната работа. Вече турчета не им трябват. А в русия вече китайчета ще строят големите обекти. На зле отива.
20
9
 
4
 
! Отговори
ALI BABA DORSUN преди 8 години
PO GOLYAM VRAG ZA CHOVECHESTVOTO OT ERDOGAN NYAMA .NYAMA LI KOI DA SVURSHI TAYA RABOTA.
19
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой твърдят, че ислямизмът е различен от исляма и аз ще ви кажа какво го различава. Докато една ислямска държава е бедна и слаба, тя е ислямска. Когато забогатее и укрепне тя моментално се радикализира и белите започнат. Защо това е така? Прочетете корана и ще разберете, на всяка страница техният бог ги призовава към свещенна война срещу неверниците и когато си слаб и гладен ти го възприемаш по удин начин, но когато си силен и задоволен с блага звучението му става съвсем друго.
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой твърдят, че исрямизмът е различен от исляма и аз ще ви кажа какво го различава. Докато една ислямска държава е бедна и слаба, тя е ислямска. Когато забогатее и укрепне тя моментално се радикализира и белите започнат. Защо това е така? Прочетете корана и ще разберете, на всяка страница техният бог ги призовава към свещенна война срещу неверниците и когато си слаб и гладен ти го възприемаш по удин начин, но когато си силен и задоволен с блага звучението му става съвсем друго.
17
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Заиграе ли мечката в двора на съседа, ще заиграе и в твоя двор"
16
4
 
21
 
! Отговори
лошо преди 8 години
До Анонимен 17Ердоган осъди и прати в затвора много висши военни той счупи гръбнака на армията която беше гарант за светска държава и я подчини.
15
2
 
11
 
! Отговори
Не закачайте Сирия! преди 8 години
На 14 февруари 2005 година в Бейрут заедно с още 21 души е убит Рафик Харири, бивш министър-председател на Ливан.Причина за смъртта е експлозия, еквивалентна на 1 тон тротил. Малко преди това Харири говорил против Хафез Асад.По-рано преди това Съединените американски щати, Европейският съюз и ООН настояват за изтегляне на Сирия от ЛиванЕрдогане, не четеш история - нито по-старата, нито по-новата.
14
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Атентатът няма да спре турция да избива кюрдите.п.п. Това е правилното заглавие. Днес кюрдите, утре и нас българите защото това ни чака. Или може би Цветанов ще внесе някой закон с който ще ни задължи безропотно да приемем турското присъствие, писан от някой си Рубин, някъде на ул. Козяк?
13
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като не щеш мира на ти секира.Ще бомбите Сирия, а?
12
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Атентатът няма да спре Турция да се бори с тероризма - нито пък ще спре тероризма да се бори с режима в Туркия.