Съботен бис

Рени гола във ваната, един гледан филм с Галена
30 апр 2016 19:40, Александър Попов
8

Рени върви по стъпките на Галена. Снимка: YouTube

Няма как през Страстната седмица да няма и страстен Съботен бис. Няма да правя канонично сравнение, не е и нужно, само ще натъртя, че звездите ни са нещо повече от страст. Макар и да им липсва кой знае каква креативност как да се задържат на гребена на вълната.

Типичен пример е фолкпевицата Рени, която със сигурност има повече фенове в Сърбия. Тук така и не успя да направи нещо значимо.

Но пък реши пак да напомни за себе си. Сигурно малцина знаят, че Рени беше лъснала гола в зората на демокрацията в родно списание. Е, 20 години по-късно пак ни набива телесните си извивки и гола гръд, този път във вана с пяна. Даже предвидливо клипчето бе засилено към медиите.

Трябва обаче спешно да уволни съветника си, защото Галена е една и ваната - също. Пък и не съм убеден, че тялото на Рени е същото като в началото на 90-те. Независимо от факта, че в наши дни се радваме на редица нововъведения на тема пластична хирургия.

Колкото и да се пъне по зърна обаче, Рени бе затапена от Софи Маринова. Ромката се хвалеше няколко месеца как е открила мъжа на живота си - бодигардът Гринго, как ще имат 2-3 деца за петилетка. Не закъсня и благата вест, че е бременна. Но всичко се оказа някакъв мираж. Певицата се изповяда през седмицата, че Гринго я спуквал от бой, дори й счупил ръката преди месец. А бременността била мираж. Мнозина заподозряха, че Софи си прави реклама преди абитуриентските празници, защото фолкпевците все повече го закъсват с участията. Хляб няма за всички, а певиците са повече от личните лекари. Но май най-вярно ще се окаже мнението на един ром - циганска му работа.

Май ще се окаже, че Софи е щастлива само с мъже от родата...

Как да изтрезнее човек от подобни класики от родната действителност? Ако питате Мария Гущерова - с лимонада и шкембе. Тя била изловена след участие в Пирдоп да реанимира с домашна лимонада и шкембе чорба в Копривщица. Така че не й завиждайте, че е снаха в клана Гущерови. Не всичко е бяла покривка и сребърни прибори. Мария си е живото доказателство, че дори и гащите да са й Victoria's Secret не можеш да избягаш от шкембето - люто, кисело и с много чесън.

Наскоро се разделихме с една световна звезда - Принс. За повелителя на родните маанета - Азис, обаче тъгата по него била пресилена и лицемерна. "Струва си да страдам за Майкъл Джексън, Уитни Хюстън и Ейми Уайнхаус. Това са артисти, които до последно са създавали хитове, а не са лежали на стари лаври и последният им хит не е бил преди двадесет години! Те вълнуваха до последно и всяка тяхна стъпка беше интересна на целият свят. Това са истински певци от които мога да се уча, защото с грим и на високи токчета отдавна мога да ходя и сам!", сподели Васил Боянов онлайн.

Азис е готов за допълнителна реклама дори и при трагедии, но има ли смисъл да правим сравнение къде е той и къде Принс? Нещо след песента "Хабиби" явно не спи добре, но в крайна сметка такъв си го отгледахме и такъв си го харесваме...

Неговата колежка Алисия пък залитна към мистиката и заяви, че дължи успеха си на многото си бенки.

"Ако бенката е в предната част на шията, може да се надявате на главозамайваща кариера", заявила фолкпевицата пред столичен вестник.

Въпросът е какво главозамайващо е постигнала тя дотук, като изключим турските сериали на любовния фронт в миналото, където бе в главната роля с Николета, Валери Божинов и Ники Михайлов. Сега покрай пернишкия бизнесмен Бирмата явно се е кротнала и се е обърнала към духовното.

След като направи PR с липсата си на годишните награди на Планета, интересът към Галена затихва като българската икономика. Ваната хвана плесен, вече е майка, останаха социалните мрежи. И когато няма какво да покажеш - показваш обувките. Всеки е наясно, че Галена не си брои стотинките, но демонстрацията тяло по спортно екипче на фона на десетки чифтове маркови чепици е евтино и ненужно. Нека бъдем малко по-скромни, особено около празници като Великден. Защото и ние кътаме джапанки Adibas и Pama и бързо бихме затапили хвалбите й.

Емануела пък наскоро призна, че с напредването на годинките става скучна, а бурните връзки с мъже остават с миналото. Но пък на Велики четвъртък се усукала около голмайстора на Левски Венци Христов. Той отбеляза първия си хеттрик за сините и побърза да полее постижението. Естествено в новата мека на чалгата, където си дават среща богатите и бръмчалките. За кефа на Христов и останалите гости попяла и Емануела, която пък после се отдала на флиртче с централния нападател. Дали е вкарал четвърти гол историята мълчи...

В края ви предлагаме един коктейл от снимки и мъдрости на плеймейтки за всички, които искат Великден да не премине толкова канонично. В главната роля Николета, Елена Кучкова, Светлана Василева...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Втора снимка:"Гринго спИквал от бой Софи Маринова".Силно се надявам, че не я е титрувал с карбамид.
3
0
 
24
 
! Отговори
доктора преди 7 години
Боже пази ни.....аман от кифли и курасани. Дори и на Великден не мирясват.......
2
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мене ме кефи.Статията де.Развеселява. За певиците които са повече от личните лекари:)
1
1
 
36
 
! Отговори
ник преди 7 години
Изключително важна статия. Поклон.