Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!

Русия се връща на Балканите, смята кандидатът за президент на Сърбия
15 мар 2017 11:38, Елка Василева
512
Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!
Воислав Шешел. Снимка: архив, Reuters

Воислав Шешел, който е кандидат на Сръбската радикална партия за президент на Сърбия, заяви, че „Русия се връща на Балканите и никой не може да спре този процес“.

На предизборни срещи с граждани в Нишавски и Пиротски окръг Шешел оцени, че животът в Сърбия е станал непоносим и няма перспектива и надежда нещо да се промени към по-добро, предаде Б92.

Шешел каза, че икономическата ситуация в Сърбия ще се подобри, „едва когато се откажем от процеса на евроинтеграция и когато се обърнем към интеграция с Руската федерация, заедно с българите, македонците и гърците“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


512
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
370
22
 
42
 
! Отговори
Трак преди 7 години
Леле колко е смешен този.Мечтае си за Югославия ,но никой не го бръсне за слива.
369
32
 
14
 
! Отговори
ГооСхоо преди 7 години
До АнонименТъпчо Турция се отделя от османската империя 1928 г. какув турси ятаган кави 5 лева. *** комунисти направете справка в някоя библиотека или мълчете.
368
58
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шешел е прав докато бяхме с Русия бяхме добре, икономически имам предвид, имахме държава, индустрия, образование, здравеопазване, сигурност, ред, закони. Откакто ни харизаха на наглосаксонците, всичко се съсипа и тръгна наопаки- съсипахме всичко хубаво, постигнато през социализма и взехме всичко лошо от капитализма.Не стига това, ами и скоро ще изчезнем като нация..
367
42
 
40
 
! Отговори
СС преди 7 години
Шешел - ***! :)
366
11
 
22
 
! Отговори
Петьо преди 7 години
Фесът всъщност е италианска шапка която е била много модерна през 19 век в Отоманската Империя. Да носиш фес е било нещо като да носиш Версаче в наше време.Модата отминава и вероятно нямаше да носим фесове.Вече даже не носим каскети като Ленин.
365
29
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти ли ще ми кажеш дали съм ***, Гурбетчия ли си къв си, не те знам. Но, ако не бяха руснаците, още щяхме да носим фесове и да сме под властта на турския ятаган, който пет века е рязал български глави. Това ли искаш ? Явно ти не си българин, щом искаш България да не е свободна, а да е под турско. Нормален българин винаги ще е благодарен на Русия, че ни подари свободата.
364
50
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От интегрирането с Русия ще спечелим толкова колкото вълна можем да острижем от костенурка.
363
29
 
34
 
! Отговори
Българин! преди 7 години
Ами интегрирайте се с когото си поискате! Някой да ви е спрял?!? С България обаче ПРОСТО ЗАБРАВЕТЕ! НЯМА КАК ДА СТАНЕ! Вие сърбите сте ни НАЙ-ГОЛЕМИЯТ И СМЪРТЕН ВРАГ още от времето на хан Пресиян, когато византийската императрица Теодора ВИ ПОДКУПВА ДА НИ НАПАДНЕТЕ ПОДЛО В ГРЪБ!
362
12
 
29
 
! Отговори
Българин! преди 7 години
От последните ви "геройства" пък достатъчно да се спомене само за сръбско-българската война и за тайният ви съюз с гърците насочен срещу България, още преди края на балканската война, след които и едните и другите ЗАПОЧВАТЕ ДА ТЕРОРИЗИРАТЕ БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ В ОКУПИРАНИТЕ ОТ ВАС ТЕРИТОРИИ С ЦЕЛ ДА ПРЕДИЗВИКАТЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ, както и става! Така че можете да си вземете сърбонизираните к...та - македонците и вашите любовници - гърците и да си се интегрирате, ако искате и с марсианците!
361
9
 
20
 
! Отговори
Младич преди 7 години
Не падне ли Ес слагайте фес...
360
5
 
17
 
! Отговори
Питам преди 7 години
До 402 Що бе, какво не харесваш в Америка и Англия?Че те да не би да ни харесват? Я ги питай....Диво , балканско , крадливо племе.
359
2
 
19
 
! Отговори
Поручика Балканец преди 7 години
До МАКЕДОНСКИ БЪЛГАРИН 435Браво! Да живее втората българска държава - Охридска България!
358
36
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С колко ли го помпат руснаците тоя фашист Шешел ?България никога не тябва да бъде с Русия. Това е завета на Левски, Вазов и мн.др.
357
19
 
47
 
! Отговори
Минаващ преди 7 години
Православните народи трябва да се поддържат, в противен случай изолирани ще не мачкат един по един. Предложението на Шешел рано или късно ще се случи.
356
28
 
41
 
! Отговори
Пам преди 7 години
Винаги с Русия!!!
355
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 431,436:Чутури!!!
354
12
 
29
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
Руски доброволци участвали в балканската война, под предлог:-Душата ни няма да стои безучастна, огъня на справедливостта гори, за любовта и за великото славянско братство, отново ще дадем живота си !!!
353
18
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато видя, че дойдат от Ню Йорк, Бостън, Лондон, Париж, Берлин тука да ни спасяват и да се бият за България, тогава ще ги заобичам западняците. Обаче не. Те си стояха на топло у дома и 5 века ни гледаха сеира и си въртяха търговийката със султана. Единствено руснаците дойдоха и си оставиха костите в България за свободата на България. Затова винаги ще уважавам Русия и паметта на героите останали завинаги в България. А сметкаджии като западняците, въобще не ме интересуват.
352
15
 
21
 
! Отговори
МАКЕДОНСКИ БЪЛГАРИН преди 7 години
Че Шешел е фашист всеки знае. Но историята е затова да се помни. Руснаците и сърбите никога не са ни били пхриятели. Те са наи-големите врагове на България от 1300години.Сърбите са руското оръдие и руската маша на Балканите.Сърбите и руснаците разделиха Македония и поробиха българите там.Българите от България и Македония ще бъдат силни само когато са единни. Да живее новата държава на Балканите -Охридска България.
351
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Toя Шешел защо не е в пандиза ??? Кой го е пуснал да изпълзи ?