Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!

Русия се връща на Балканите, смята кандидатът за президент на Сърбия
15 мар 2017 11:38, Елка Василева
512
Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!
Воислав Шешел. Снимка: архив, Reuters

Воислав Шешел, който е кандидат на Сръбската радикална партия за президент на Сърбия, заяви, че „Русия се връща на Балканите и никой не може да спре този процес“.

На предизборни срещи с граждани в Нишавски и Пиротски окръг Шешел оцени, че животът в Сърбия е станал непоносим и няма перспектива и надежда нещо да се промени към по-добро, предаде Б92.

Шешел каза, че икономическата ситуация в Сърбия ще се подобри, „едва когато се откажем от процеса на евроинтеграция и когато се обърнем към интеграция с Руската федерация, заедно с българите, македонците и гърците“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


512
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
350
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не дойдоха англичаните, немците и французите да ни спасят от турско. Дойдоха руснаците, защото руснаците са мъже, хора на честта и дават живота си за свободата, за идеали. А европейците се интересуват само от пари и са сметкаджии. Така че Шешел е прав, слушайте го, този човек е много умен. Само с руснаците можем да имаме съюз като с братя. Със западняците винаги ще бъдем на задна скорост и втора ръка хора.
349
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като се интегрираме с Русия така ще ни се подобри живота, така ще вържем и цъфнем както цъфти и връзва Армения и Крим.
348
2
 
9
 
! Отговори
Младич преди 7 години
До 426 дори Ес да ни е приготвил,тези пари те ще отидат у една малка група хора при мен,няма да дойдат а нашите деца бягащи на запад за мен са по-ценни от техните пари,парите днес ги имаш а утре не!
347
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние, българите, дадохме на руснаците писменост и култура. Те ни дадоха свобода от турския поробител. Руснаците ни дадоха възможността да бъдем това, което сме - българи. Когато видя западноевропеец да остави костите си в България, в името на свободата на България, тогава ще си променя мнението и ще заобичам западняците.
346
3
 
7
 
! Отговори
Младич преди 7 години
С Русия ние,ще сме сила с западна Европа сме ***** изнасяме работна ръка,жени и умове емммммм извинете краят на Ес,ще сложи край на българската конституция и ще се напише конституция,която права в България,ще имат само българи и руси останалите,трябва да станат наши прислуги за доброто на нас българите!
345
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С Русия бяхме 100 пъти много по-добре, отколкото с ЕС. ЕС може да са богати, но нищо не ни дават. Руснаците и 5 лв да имат, ще го разделят с братята си. Това е разликата.
344
8
 
17
 
! Отговори
hans преди 7 години
Слава на Русия, най накрая ще ни освободи отново!
343
12
 
19
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
До пехотинецРусия са наши братя по сходен език, религия, и братя по оръжие срещу турците. А коалиция с сърбите ще е трудно, но не и невъзможно.
342
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ШопаМного е изостанала България за съюз със Северна Корея. Какво произвежда, освен да произвежда черноработници и труженички за западна Европа друго не може, България за това е в ЕС, да бъде депо за черноработници.
341
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България отново ще бъде с Русия. В ЕС сме само страна от периферията с колониален статут, вече официално ни обявиха за второ качество и ни сложиха на втора скорост. Мястото ни е с Русия.
340
5
 
7
 
! Отговори
пехотинец преди 7 години
Каква безумна наглост! Сърбите са подлеци с които никой не може да има приятелски отношения защото ще му забият нож в гърба! Примерите от историята са безброй! Съюз с Русия!?!? Никакъв съюз с тази първобитна държава не може да има! Българската Армия трябва веднага да предприеме поход за връщане на Западните Покрайнини, а ако се наложи може и до Белград да стигне и веднага след това да се насочи към Русия!
339
3
 
13
 
! Отговори
Виктор преди 7 години
Когато някой покаже държава в руската зона на влание, дето да е прокопсала, и когато видя ПОНЕ ЕДИН русофил, който да е поверил бъдещето на децата си на Руската Федерация, тогава тия приказки, ще будят у мен нещо повече от насмешка.
338
5
 
7
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Русанците първо да спрат да ни тролат в Македония.Техния Пеевски само българофибя бичи на макс.Големи братушки ни се пишат а на макетата обясняват, колко ги мразим как ако не са те видиш ли ей сега ще ги разцепим и анексираме и всякви в тоя дух.
337
5
 
10
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
А тук освен проруски тролве има ли и нормални българи?
336
5
 
10
 
! Отговори
В преди 7 години
Да даде първо един положителен пример на някой прокопсал с Русия.
335
2
 
2
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
До Анонимен 389Ти *** ли си или зомбиран?
334
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българите имаме англосаксонски корени, нямаме нищо общо с Русия и славяните.
333
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕС скоро ще се разпадне. Чиновниците в Брюксел ги надъхват, че съюза бил стабилен, което става сега било само временна криза, но това което не им казват е, че вече се готви план Б и всеки момент може от днес за утре да се озоват без работа на улицата. Не им се вярва, но никой не е вярвал че един от основателите на ЕС ще излезе - Брекзит е факт.
332
6
 
3
 
! Отговори
Питър преди 7 години
До БЪЛГАРСКИЙДа, това би бил един прекрасен вариант, обаче проблемът е, че в славянството е събрано както най-хубавото, така и най-лошото на света. Ще се изпокараме и изтрепем преди да стигнем до война с турците. Но по принцип трябва да вървим в посока обединяване на Източна Европа срещу Америка и Англия (а не Запада като цяло) и арабите, определено
331
2
 
7
 
! Отговори
Да бе.. преди 7 години
Нищо против Руснаците, но ако може със Сърбите и Македонците да нямаме нищо общо.Благодаря.