Раните не зарастват: Сърбин преби пилот, бомбардирал Сърбия

Двамата случайно се засекли в кафене в Швейцария
31 мар 2017 21:00, Елка Василева
490
Раните не зарастват: Сърбин преби пилот, бомбардирал Сърбия
Снимка: архив, Reuters

Раде Станчич от сръбския град Лозница пребил в кафене в Цюрих английски пилот, след като го чул на съседната маса с гордост да разказва, че е бомбардирал Сърбия през 1999 г.

Накрая сърбинът му казал: "Отсега нататък, когато се погледнеш в огледалото, ще се се сещаш за сърбите, които си убивал!"

Раде Станчич бил в кафенето със свой приятел и двамата разговаряли.

"Англичанинът на съседната маса беше заедно с местен политик и в един момент му каза, че е бил военен пилот и с гордост разказваше, че е бомбардирал "шибаните сърби". Раде Станчич и приятелят му замълчали, когато чули англичанинът да споменава сърбите и 1999 г., разказва източник на сръбското издание "Информер".

Тогава Станчич станал от масата и тръгнал към англичанина и неговия приятел.

"Обърна се към него любезно. Извини се и каза, че случайно чул разказа за бомбардировките на Сърбия. Когато англичанинът потвърди, Раде му каза, че добре ще запомни сърбите. Започна да го удря с юмруци, а след това грабна стъклената захарница и започна да удря с нея британеца. Бившият пилот беше целият в кръв, а приятелят му гледаше случващото се в шок", разказа очевидецът.

Никой в кафенето не посмял да се намеси. Тогава Раде Станчич казал на пилота: "Когато се погледнеш в огледалото, ще се сещаш за всички сърби и невинни деца, които се убил".

След това Станчич избягал от кафенето. По неофициална информация той веднага е напуснал Швейцария. Англичанинът бил отведен в болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


490
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
306
3
 
10
 
! Отговори
bai Gen4o преди 7 години
XA TAKA!!!
305
12
 
2
 
! Отговори
абе просто си.. преди 7 години
разсъждавам си тука... Хвалият се сърбите хвалим ги и ние (сигурно има защо все пак не са като нас нали така?), но се замислям че един алах акбар прави много повече поразии от всички сърби заедно! е тогава какво му се кефите на него а не на алах акбара?!
304
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поклон!
303
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
BRAVO DA JIVEI
302
7
 
27
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
ЕС удобно "забрави" че отделиха насила Косово от Сърбия където е създадена, а сеге плачат за Крим! Също така удобно забравиха за окупираната северна част на Кипър от Турция 40 год вече! Даже води преговори за присъединяване със същата държава окупатор! А "черешката на тортата Двоен стандарт", е че сме и съюзници със същата! Демокрация а!
301
60
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде са падали бомби - пак ще падат ...Сърбите са си същите русофилски варвари , и ще ги чешат докато ги сърби .
300
11
 
52
 
! Отговори
Петър преди 7 години
БРАВО БРАТЕ РАДЕ.
299
33
 
4
 
! Отговори
аз преди 7 години
Истината е доста по различна/като компотите и компютрите/.Те за това ли сърби и руснаци вече произвеждат стелт.Боята не могат да докарат камо ли другото.
298
12
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Направо да го е убил,ако са загинали деца,жена ,родители.Иван Костов им даде коридор тогава да ги бомбандират,за разлика оттака наречени лоши гърци.Сърбите няма да го забрават това.
297
15
 
35
 
! Отговори
ззз преди 7 години
до анонимния американофил от прди ден:Приятелю, избърши си пяната от усните и чети малко повече, включително и хАмерикански източници. Та, "Сръбската" кампания разби на пух и прах американската концепция за "стелт" ФАКТ! Факт е и че след "войната" САЩ свалиха от въоръжение недоразумението F117A и пренаписаха военната си стратегия.Стана и всеизвестен факт,че "стелт" са били ВИДИМИ за ВСИЧКИ по-стари, дълговълнови радари съветско(и не само) производство,с каквито масово е била въоръжена Сърбия...
296
60
 
13
 
! Отговори
Вук Д преди 7 години
Сръбския комплексар като се погледне в огледалото би трябвало да се чуди какво още има да губи...тези шовинисти направиха от бившата си, отворена към света, държава една дълбока, но миниатюрна, черна дупка в Европа.
295
1
 
20
 
! Отговори
sadf преди 7 години
Търсих информация за подобен инцидент, но не намирам. Странно.
294
12
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво сръбски братко ! Браво !!!
293
47
 
16
 
! Отговори
Черноземски преди 7 години
Фалшива новина с измислен сръбски "герой".Сръбските КАСАПИ се опитват да се изкарват жертви!А жалките комунисти ги възхваляват с турското "Евалла, Машалла". Смех...
292
3
 
8
 
! Отговори
Anon преди 7 години
Lol @ fake news
291
17
 
66
 
! Отговори
Похвала преди 7 години
Браво на сърбина! Възхитен съм!
290
15
 
58
 
! Отговори
Евала преди 7 години
Браво! Бих направил абсолютно същото!
289
86
 
11
 
! Отговори
Ха ха преди 7 години
Сръбскоро шубе се е чупило като бит хомосексуалист. Сега ако стъпи в ЕС в панделта ще го чакат истинските тъпкачи ;)(
288
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
... А българите не са големи патриоти (според русофилите), защото гордо развяват БЪЛГАРСКОТО знаме.
287
41
 
21
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
До путларах акбар:"Бързо русофилите-сърбомани-лъжепатриоти забравиха сръбските бомбардировки над България. Забравиха и кой създаде македонската нация и език, за да сложи началото на Южнославянската федерация, в която няма държава България."---------------------------------------------Не, не са забравили! Русофилите-комунисти са ВРАГ на българския православен народ и България!