Сръбският апелативен съд: Цветан Василев остава!

Делото за екстрадирането му е върнато на по-долна инстанция
6 апр 2017 11:15, Елка Василева
16
Сръбският апелативен съд: Цветан Василев остава!
Цветан Василев. Снимка: архив, БТА

Апелативният съд в Белград за втори път отмени решението за екстрадиране на банкера Цветан Василев в България и нареди на Висшия съд отново да извърши процедурата по установяване на предпоставките за неговото екстрадиране, поискано от България.

Още по темата

Това съобщи агенция Танюг, като цитира говорителя на Апелативния съд.

На 28 юли 2014 г. прокуратурата в България обвини задочно Цветан Василев за длъжностно присвояване на 206 милиона лева. Още същия ден той беше обявен за издирване от Интерпол.

Василев се предаде сам на властите в Сърбия на 16 септември същата година.

В западната ни съседка той чака на свобода окончателното решение за екстрадицията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Сърбияцветан василев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
0
 
! Отговори
Дарост преди 7 години
И сега какво? Ще видим ли изобщо някога Цветан Василев на подсъдимата скамейка или сърбите ще продължават да мотаят неговото екстрадиране?
12
0
 
2
 
! Отговори
Todor R преди 7 години
Има пари човека, ще остава, нали сърбите и те трябва да облажат от парите на КТБ!
11
3
 
6
 
! Отговори
Cici преди 7 години
От *** какво може да се очаква?
10
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудесен сценарий разигран чудесно от *** Олигарси. Прибират парите от КТБ, "натопяват" Цветанов, който бяга "преследван" в чужбина (Разбира се срещу дебело парче от баницата). Цветанов уж се пъне и заплашва. Накрая излиза виновен (без да е наказан реално разбира се) и всички си измиват ръцете с него. А междувременно в затвора влизат няколко кокошкаря от КТБ, и ето - Правосъдието си свърши работата, а паричките вече са на сигурно място.
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не знам как още не е хванал самальота за екзотичните страни, явно напук им прави да им натрие носовете на Шиши и Буда
8
7
 
15
 
! Отговори
до 8 преди 7 години
КТБ я фалираха Борисов, Доган, Дeбелян и Цацаров. И естествено обвиниха Цветан Василев, типично в техен стил. Но последният се е презастраховал със записи от тайни срещи мужди Борисов, Дeбелян и Цацаров и не смеят да го пипнат. Иначе досега да са го очистили.
7
17
 
9
 
! Отговори
хълк преди 7 години
Няшите братя сърби,слуги на Русия,не искат да върнат престъпника който ограби българския народ.Сега разбрахте ли кой ограби България,този който винаги ограбва Бъгария-Русия.Само когато тази империя на злото се разкара от нашите земи тогава ще се оправим.
6
8
 
23
 
! Отговори
до 5 преди 7 години
Ти наистина ли си толкова заблуден да мислиш, че българските политици и най-вече Борисов, Цветан Цветанов и Плевнелиев искат Цв.Василев да се върне в България.Ами ако се разприказва ? А той наистина има какво да каже - и за фалита на КТБ, и за това кой нареди всички пари на Държавата в продължение на 4-5 години (2009-2013) да се концентрират единствено в КТБ при наличието на над 126 банки в България.
5
13
 
10
 
! Отговори
боби преди 7 години
Няма случайни работи на този свят.Докато Югославия се управляваше от хърватина Тито във висшия ешелон на властта нещата се решаваха основно от хървати и словенци.След смъртта на Тито през 1980 сърбите взеха властта и Югославия заприлича на лудница.Днес Словения и Хърватска са проспериращи европейски държави,а сърбите са вече по-зле и от Албания.Същата като у нас олигархична система, същата тотална липса на правосъдие, същата липса на морал и справедливост .Пълен батак по руски тертип.
4
6
 
14
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Имах си аз да го Екстрадират имайки се предвид че Цветан си пие кафето със Сръбския Президент.Каузата е загубена.В някой страни си имат алтернативни варианти за решение на такива проблеми.Имат си тайни служби, професионални килъри и цял арсенал от сложни и интересни методи за убийство!
3
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не се каже истината, дойде ли Всеилев в България ще разкаже какви са ги правили Мутрагена, Цецо Цървула, Плевнелиев, Цацаров, Шиши и Искров за да ограбят катебе. Кой колко е прибрал от парите, на кои са решили да ги върнат, на кои не. А това Мутрето няма да позволи. Веднага ще му се случи Случка и Василев ще млъкне завинаги! Правилно решение на сръбския съд.
2
0
 
10
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 7 години
клиентите ни са скъпи...
1
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цацаров, Пеевски и Мутрата също не искат да се върне в БГ, че ако се разприказва ... утекоха у канала. Цветан Василев не е глупав като тях, подсигурил се и с записи-компромати от миналото на Мутрата, тайни срещи и договорки, които се пазят в сейф в Люксембург и ако нещо му се случи на него или на член от семейството му, записите ще излязат на бял свят.И то не в БГ, където Тиквено-Прасешките медии ще ги неглижират и веднага обяват за фалшиви, а в Европа - в Лондон, Париж и Берлин.