България ясна и категорична: За целостта на Македония

Проблемите да се решават според законите, препоръчва Каракачанов
28 апр 2017 12:30,
35
България ясна и категорична: За целостта на Македония
Снимка: архив, Bulphoto

България е твърдо, ясно и категорично за запазване на териториалната цялост на Македония. Проблемите в Македония трябва да се решават според законите, без конфронтации. Това заяви съпредседателят на "Обединени патриоти" и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов по повод сблъсъците в парламента в Скопие.

Още по темата

"Всеки сблъсък в Македония носи заплаха за целия регион, тъй като там се преплитат интересите на няколко държави - Албания и Сърбия. България е гарантът за териториалната цялост на Македония", настоя Каракачанов.

Той обвини управляващите и опозицията в страната за кризата, тъй като водят "гнусна война за власт".

"Вина за това имат както бившият премиер Груевски, така и неговата марионетка президента Иванов, както и лидерът на опозицията. Готови са да вкарат дори страната в гражданска война, само за да се докопат до властта", обвини патриотът.

Той припомни, че в Македония има около 120 хил. граждани с българско гражданство, но има още стотици хиляди, които имат българско самосъзнание и ако проблемът се разрасне, България може да бъде пряко замесена.

Поради тази причина България трябва да е активна по отношение на контактите с Македония и да води едни ясни разговори с други съседни страни, които са формирали вече своя интерес там - Албания и Сърбия.

Той призова и МВР да затегне контрола и да не допуска навлизането у нас на хора, които по някакъв начин могат да бъдат използвани за дестабилизиране на България и на други страни.

Каракачанов изрази съмнение, че при разрастване на конфронтация в Македония натам може да се насочат хора от този тип, каквито наблюдаваме в Близкия Изток.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кара ли си,качанов ли си,не знам, ами кажи кои закони да се спазват...Че като гледам в Народното събрание всеки ден бълвате или нови,или поправяте стари...И един въпрос- по кой закон сменихте Конституцията след 1989г,сред като е приета на реферпендум и в нея няма и идея за Велико народно събрание?И кой каза,че ти и такива като Джорджи, Мозер,Костов,Ф.Димитров,Доган и т.н. "дисиденти",престъпници и пед-ер-аси ви се полага да бъдете Велики депутати? И защо унищожихте и държава, и половин народ?
31
0
 
7
 
! Отговори
Ванче преди 6 години
До Анонимен-32. В Русе има македонска махала!Там имам роднини, преселници са от македонско някога, прароднини, от недобро. Ама този дебелию ми мяза по-веке на хърцоин!!!!!!!!!!!
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно тоа Русенски румънски бял копанар какво общо има с Македония , нещо не пасва
29
0
 
7
 
! Отговори
мутравей крадев преди 6 години
кога закриат македонската държава и македонците дойдат в бугарско ,ке го сменим фалшивийо воевода со истински
28
2
 
10
 
! Отговори
Революционер преди 6 години
Скоро и в България ще има щурм на парламента и националните предатели,крадците,***,убийците на народа си ще си получат заслуженото си....в Македония минималната пенсия е 206 Евра,а в крадливата,корумпираната и пропадналата България е 80 евра.....ПсевдоПатриотите продадоха за сетен път бедното стадо и скоро ще си получат своето....да живеее БЪЛГАРИЯ,Бесило за националните предатели
27
5
 
7
 
! Отговори
2023 година преди 6 години
Наближава СВОБОДАТА и ще има ново териториално разделение на земите на Балканския полуостров....долу Софийското робство и Геноцида над малцинствата...долу ППсевдоПатриотите които денонощно насаждат етническа злоба и омраза в БГ и на Балканите
26
5
 
8
 
! Отговори
Източна Румелия преди 6 години
Да живеее Източна Румелия и Братската Велика Албания......Всевишния да пази БЪЛГАРИЯ от тези Псевдо патриоти-фашисти крадци от парите на оградата между БГ и Турция.....СРАМ и ПОЗОР са тези менте патриоти за Европейска България
25
4
 
6
 
! Отговори
не е вярноооо преди 6 години
В Македония няма никакви бургарииии и какво ще дирят там....Македония е на Албанските малцинства ...идва ред и на България...на ПсевдоПатриотите нема да им излезнат сметките на следващите избори,сега имат един мандат благодарение на Българските изселници в Турция и 3 мандата с гласовете на Македонски граждани които са купили БГ паспорти и които нямат никакви имоти в БГ.......Фашистите ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на БЪЛГАРИЯ....
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За целостта на Албадония! Скоро ще се преименува.
23
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХЕЙ ЛАКОМИИ ЗАЩО ПЪРВО НЕ СЕ ПОГРИЖИТЕ ЗА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ,КОЯТО ВИЕ ПОЛИТИЦИТЕ РАЗДАЛИХТЕ НА ДВЕ: ЕДНИ АЛЧНИ ПОЛИТИЦИ ВЕЧНО ГЛАДНИ ,ДЕТО НЕ СИ ЗНАЯТ ПАРИТЕ И СВРЪХ БЕДНА НАЦИЯ-КОЯТО ПРЕДСТАВЛЯВА 90 % ОТ НАРОДА. И ПОНЕЖЕ ВАС ИМОТНИТЕ И БЕЗУМНО БОГАТИ И НЕНАСИТНИ ПОЛИТИЦИ НЕ МОЖЕМ ДА ВИ ЗАДОВОЛИМ ГЛАДА ЩЕ ТРЯБВА МАЙ ФИЗИЧЕСКИ ДА ВИДИМ КОЙ КОГО. БЪЛГАРИ НЕ СЕ ПЕНЕТЕ МЕЖДУ СИНИ И ЧЕРВЕНИ,ЗАЩОТО ТЕ СА ЕДИННИ КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМА ОТ НАРОДА И ДА ИМ СЕ ДАВА НА ТЯХ!НАЛИ ВИДЯХТЕ ВЧЕРА КАК ДРУЖНО Г
22
2
 
12
 
! Отговори
Ala-Bala преди 6 години
Няма спасение за народи и нации, които нямат достатъчно деца. Това са естествените процеси на развитието. Бати ви Бойко вече разбира, че и неговата държавица скоро ще се помине и няма да има на чии гръб да паразитира. Тава са страховете на Боко и авери. Спасението на балканските държави и народи в била голямата славянска федерация, моментът е пропуснат. Благодарете на чичо си Сам, който разби и съществуващата Югославия!
21
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TOVA E NAI-NEGRAMOTNIAT COVEK V BALGARIA.
20
6
 
5
 
! Отговори
М дам преди 6 години
Само така, че иначе още тъпоглави в пределите на бг, че и за комшии още мюсюлмански държави не ни трябват! Браво на ВМРО, това е патриотизъм, заграждай се с държави които само да си вадят картофите (камъните) от огъня! Мила родна картинка!
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По какви закони , в глутницата има едни закони, в стадото други. Искате да съберете стадо и глутница заедно и давате съвети колко е хубаво да са сплотени ли?ШИЗОФРЕНИЯ ЗАПАДНЯШКА!
18
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е каракачанката се докопа до властта и без гражданска война, сега дава съвети на другите, ами кой както може бе г-н каракачански, един лиже ***, друг отстоява позиции,...
17
9
 
12
 
! Отговори
ф преди 6 години
Истинското ВМРО е в Македония. Тика са менте пишман патриоти .
16
1
 
6
 
! Отговори
Do10 преди 6 години
Deka che gi turame - 5 dushi sakat seko po 1 odaia?!Oti mi ne kajuvate 5 staini appartmeni u sofiisko ravno pole so garage, so maza, so balkoni, so kiler, so obor, so bohchia, so soba?
15
5
 
12
 
! Отговори
Кирил Софийски04106 преди 6 години
Аиде помагай бе дембел ! Нали уж беше македонец ! Маи не си ни Българин ни македонец ,наи вече си милиционер шушумига !
14
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каракачанов, а бабички няма ли да блъскаме?
13
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Членска карта 7доведи майка си ще и направя колкот искаш