Наши джебчийки на лов в Анталия. Арестуваха ги

Откраднали 8500 долара от чанта на иракска гражданка
9 юли 2017 13:17, Петя Славова
80
Наши джебчийки на лов в Анталия. Арестуваха ги
Снимка: Flickr.com

Три български гражданки са арестувани от полицията в Анталия, след като откраднали 8500 долара от дамската чанта на иракска гражданка, съобщава bTV.

По първоначална информация инцидентът е станал в магазин за дрехи в Тахълпазар. Пострадалата жена оставила чантата си в бебешката количка, докато пазарувала.

След като забелязала, че чантата й вече не е там, тя потърсила съдействие от полицията.

Българките са заснети от охранителните камери на магазина и напуснали мястото с такси. От полицията ги проследили до хотел, където и трите са задържани.

Съдът в Анталия заведе дело срещу тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: Анталияарестджебчийки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Последният митинг против властта на Ердоган беше за парка Гези и повече митинги няма да има понеже Ердоган му намери лесното , всеки който участва в такива митинги е обвиняван в тероризъм и най-малкото уволняван от работа ! Хората вече се страхуват ! Демокрацията в Турция беше до тук ,от сега нататък ще има само диктатура и репресии на опозицията ако изобщо има някаква истинска опозиция !"Личи си, че не следиш...не си чул за митинга АДАЛЕТ с начело Кълъчтароглу,не чух за уволнен или задържан!
22
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"..В Турция държавния контрол върху ромите е по добър! Дават им се възможности на работа, но не както е там само в Честотата Ооо, а има и шофьори в градски транспорти и др. сфери...освен това им се спират детските или социалните ако не ги пращат на училище!!! Има още много път за да достигнете Анадолците!"А и освен тези работи им се дава възможност да си правят програми в телевизията, например в Румели тв и др. И за това не се чустват лишавани и могат лесно да бъдат интегрирани...ама там?
21
4
 
4
 
! Отговори
До ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
Вече съм обеден, че твоите роднини са използвали Вайлог или пък че са регистрирани в сендиката на гюленистите, защото попринцип подозрените са такива! Ако не бяха остановили мухабети чрез вайлог, регистрация в съответните сендикати или срещи в тяхни събрания щяха да се върнат на работа! :-) а не тези, които бяха в Гези!
20
0
 
2
 
! Отговори
Олд мен преди 6 години
Браво ***,по-точно не може да бъде казано.
19
1
 
6
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Сега у участъко ,че ги окъпят и....
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"И в Турция *** ходят на стада - в Истанбул съм виждал сума ти женски шведи със сополивите си деца. Обаче полицията там си е на мястото и такива безчинства, като у нас , не се допускат. "Колега да ти разкажа един спомен...да обикалят така и просят за да не бъдат заловени, че просят понеже е строго забранено си сменят местата..един ден се обадих на полицията на току що престигнал на "работното място" и за 15 мин двама полицаи го придружаваха в патрулката :-)
17
3
 
5
 
! Отговори
До ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
А мен и мои роднини защо не уволниха!!!??? Никаде не пише, че съм Ердоанист!!! Никой не знае за кой съм гласувал и тем подобни...:-) може твоите роднини да са гюленисти може да са изгоряли със сухото...ако са ползвали Вайлог или ако са общували с такива са съмнителни! Ако не са виновни да се докажат...има много хора, които се върнаха на работа след като бяха отстранени!
16
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Сега от маалата ще се замъкнат да окупират съда в Анталия и да набият некой адвокат."Това да не ти е България!
15
2
 
8
 
! Отговори
До ром преди 6 години
Та и ти викаш, че там в България понеже сте големи демократи не ги затварят...да ги затворим пак ние! Затворите ви са празни, а има много за там...Ако това нас ни прави "диктаторска страна", а вас демократична...Аз не искам и не живея в България! От НЕ заловените апашита се личи, че като демократи имате уважение към всяка професия...Жалката истина колега!
14
1
 
15
 
! Отговори
:) преди 6 години
Сега от маалата ще се замъкнат да окупират съда в Анталия и да набият некой адвокат.
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе Днес ромалеее,знаем че са от вашите,нали един такъв от вас е тук да трие кометари против вашите.Дано съдът в Анталия да ги осъди да лежат в турски затвор.
12
4
 
13
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Не са наши-на Индия са...
11
1
 
22
 
! Отговори
Влади преди 6 години
И в Турция *** ходят на стада - в Истанбул съм виждал сума ти женски шведи със сополивите си деца. Обаче полицията там си е на мястото и такива безчинства, като у нас , не се допускат. Нека да ги обвиняват в полицейщина - дреме им! Законът си е закон, само у нас не се спазва.
10
1
 
18
 
! Отговори
Ром преди 6 години
до ГУРБЕТЧИЯ!Да ги заключат до живот в анадолските земи.За мене е без значение дали са от ромски китайски или анадолскикаменарски произход! Щом са крадци да чуукат камьни докато свят светува.
9
2
 
5
 
! Отговори
До ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
Та на твоите роднини им спряха добавките значи а...Хмм интересно! :-) :-) :-) :-)
8
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"КОЕ УЧИЛИЩЕ ИМАШ В ПРЕДВИД ,СВЕТСКОТО УЧИЛИЩЕ ИЛИ РЕЛИГИОЗНОТО ?!ОТ РОДНИНИ В ТУРЦИЯ ЗНАМ ,ЧЕ АКО НЕ ПОСЕЩАВАТ РЕЛИГИОЗНОТО УЧИЛИЩЕ ТОГАВА СЕ СПИРАТ ДОБАВКИТЕ НЕ САМО НА РОМИТЕ"Айде бе колега стига глупости...Живея в Турция, ти ще ми кажеш как е тук...казали са му така...:-) Имам предвит ако не си пращат децата на Основно училище!!! Повярвай повечето са го завършили и продължават нагоре! Стига си писал глупости!
7
0
 
21
 
! Отговори
Нели преди 6 години
Ако бяха откраднали 8500 в БГ. щеше да има за всички , за адвокати ,прокурори и съдии и пак ще остане малко и за крадлите.
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Тъпите турци нищо не знаят и могат та затова са сложили камери навсякъде."А вие не слагате, защото на всеки БАЛКОН И ПРЕД ВСЯКО КОШЧВЕ ЗА *** ще излене доста скъпо нали бе алоооо:-) :-) :-)
5
3
 
3
 
! Отговори
До ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
Колега за първи път ти харесах коментара...И разваления часовник на ден 2 пъти показва истинското време :-) Ейваллах!
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГУРБЕТЧИЯКакъвто народа - такава е и властта!