Борисов поздрави Заев и Ципрас: Смели сте!

Вдъхновението обаче бил договорът ни за добросъседство
31
Борисов поздрави Заев и Ципрас: Смели сте!
Снимка: Reuters, архив

"Точно една година, след като с премиера Заев се поклонихме заедно пред паметника на цар Самуил в София, парламентът на Република Македония ратифицира договора с Република Гърция за решаване на спора за името. Поздравявам нашите съседи за смелата и решителна стъпка". Това написа премиерът Бойко Борисов по повод ратифицирането на договора за името между Македония и Гърция в социалната мрежа Facebook.

Още по темата

"Само една година мина от общото ни честване със Зоран, а регионът вече дава пример за добросъседство, разбирателство и общи действия за по-добро бъдеще. Вдъхновение за всичко това бе и нашият договор за приятелство с Република Македония, който бе ратифициран единодушно в нашия парламент.

Следващите няколко дни са решаващи не само за бъдещето на Република Македония, но и за Западните Балкани. Призовавам всички приятели от Европейския съюз да участват в нашите усилия за една по-стабилна и сигурна Европа. Няма друг път за нашите съседи. Нека им покажем, че са част от нашето семейство!", пише още премиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименПреди петнадесет години и българите мислехме , че по земята България няма повече да има мафия и корупция !? Но СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ ни показа дъното на ЕВРОПА .....от долу ! 15 години ли - ей момченце ти на колко годинки си. Корупцията мой човек е от преди 60-70 години, а началото й в най-уродливия й вариант положи твоята БКСП. НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ ХОРАТА .
28
1
 
6
 
! Отговори
oxooo преди 5 години
До Анонименне са 20000, писаха за към 50000, Меркел го прави да спаси кожата, но на нашия ще му изяде главата, ясно че ще се включат и другите да ни ги връщат и да, БГ става завинаги едно гето на ЕС, за което ни приеха, до 5г няма да остане и един българин по тези земи, ще ни заместят всякакви други тук, разбира се и в парламента, така че бавната агония е към края си. но пък заслужено защото 10г е на власт със съгласието на този народ, всеки да си сърба попарата която дроби.
27
1
 
6
 
! Отговори
axa преди 5 години
с този договор гърците разбраха че на нас не ни пука ни за историята, ни за езика, ни за териториалните претенции на макетата, и че сме долни продажни мекерета и това ги вдъхнови да си оплетат кошницата на наш гръб и да не им пука за нас като сме толко прости и продажни и показаха че утре и те ще се включат в подялбата на БГ между турция, шиптъри и сърбия, румъния, кой се дореди.
26
1
 
12
 
! Отговори
Шменти капели преди 5 години
Те са смели, но ти не си! За съжаление правиш каквото ти наредят наглите северноамериканци.
25
2
 
15
 
! Отговори
ганчо преди 5 години
бибитко кога ще се погрижиш за правата на поробените ни братя в северна гърция
24
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бибко да си вземе урок по смелост, че ще му трябва за срещата за миграцията! Ако и там ни предаде, изобщо да не се връща!
23
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Незнам що го обиждате на тиква-един чудесен и вкусен плод-виж! виж-куха лейка е чудесно определение ?
22
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да предадеш народа си ........Само за Бай *** е смелост .
21
2
 
25
 
! Отговори
www преди 5 години
НЕ СИ ПЪХАЙ НОСА ТАМ ДЕТО НЕ ТИ Е РАБОТА А ГЛЕДАЙ ДА ОПРАВИШ МИЗЕРНИТЕ ЗАПЛАТИ НА СВОЯ НАРОД КОРУПЦИЯТА ЦАРУВА НА ВСЯКЪДЕ А ТОЙ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА...
20
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди петнадесет години и българите мислехме , че по земята България няма повече да има мафия и корупция !? Но СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ ни показа дъното на ЕВРОПА .....от долу !
19
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До жител на СевернаСтига де, беше "един от северозвапада" :) Ти не мразиш само американската армия. Неееееее! Мразиш живота си. Скотския, безнравствен..............Живота на некадърен *** ***. Гадно а??? Хахахах! Не те съжалявам! Потъвай в ***!
18
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 16Време и България да промени Конституцията и всички рубладжийски продажници да украсяват стълбовете!
17
3
 
25
 
! Отговори
жител на Северна преди 5 години
Македония , Благоевград !Руски *** , ама НЕЕЕЕЕЕЕ!!!Мразя НАТО , руска армия, американска армия , мразя харчене на пари за партии и убийците . Мразя простотии , ГЕРБ , цвъки и Тиквата !
16
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Унгария промени конституцията си и прие закон срещу миграцията.А ние ръкопляскаме и викаме ура на Ципи и Зори.
15
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Немските вестници пишат, че България ще трябва за приеме обратно 20000 мигранти, на които е отказано убежище в Германия.Няма начин Борисов да откаже, ако господарят Юнкер му заповяда.Борисов е изпълнителен слуга.
14
1
 
33
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Смели са, да! За разлика от Борисов!
13
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той и за това ако се направи на големия европеец направо съсе магнолиите да си остава при любимата Меркел.
12
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До муахахаха,ТИ СИ.....,повече няма да обяснявам защо смятам така,само с руски *** се оправдавате ВИЕ НЕРУСКИТЕ *** МАЙКОПРОДАВЦИ.
11
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Остави Ципрас,а отговори какво ще стане в неделя на неформалната среща на ЕК,където ще се решава връщането на мигрантите арабески на страните,откъдето са тръгнали за Германия.Меркел е получила ултиматум-или разкарваш мигрантите,или разкарваме теб.На срещата няма да присъства вишеградската четворка,а само южните граничари.А познайте кой ще го духа. 42800 броя за отглеждане.Голяма полза от ЕС,няма що.Нашият няма грам кураж да се озъби.
10
19
 
7
 
! Отговори
мухахах преди 5 години
Македония влиза в НАТО. Всъщност НАТО влиза в Македония щото с допотопните "музейни" Т-55 които им подарихме макетата могат само да плашат гаргите. И това не е сигурно щото едва ли ще запалят. :) Ситуацията си е чисто геополитическа- Македония ще си влезе в читава Европа или ще остане под руско влияние да мизерства.