Борисов поздрави Ердоган: Вярвам, че заедно ще работим!

Премиерът разчита двустранното сътрудничество да продължи
25 юни 2018 08:50,
90
Борисов поздрави Ердоган: Вярвам, че заедно ще работим!
Снимка: архив, Булфото

Премиерът ни Бойко Борисов поздрави в телефонен разговор президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган за изборната победа при провелите се предсрочни президентски и парламентарни избори в южната ни съседка, съобщиха от Министерския съвет.

"Убеден съм, че изразената воля на турския народ ще бъде основа за стабилното и консолидирано развитие на Турция във всички области", заяви българският премиер.

Още по темата

Той изрази удовлетворение от засилените контакти между България и Турция в последните години и посочи, че разчита активното двустранно сътрудничество да продължи.

"Вярвам, че заедно ще работим за укрепване на връзките между нашите две страни в областта на миграцията, както и за мира и стабилността в региона", каза още Бойко Борисов.

Той запозна Ердоган с позицията, която заяви пред европейските лидери в Брюксел, че споразумението с Турция трябва да продължи, за да бъде преодоляна мигрантската криза и че за пореден път е настоял ЕС да изплати останалата част от договорените средства.

Турският президент благодари на българския премиер и изрази надежда за още по-успешно партньорство между двете държави, допълниха от правителствения пресцентър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
1
 
! Отговори
се се се ре - умре преди 5 години
Този диктатор ще върне Турция 100 години назад
73
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На снимката липсват Ким и Путин ! ...... Попълнете диктатори !
72
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До ура!не разбрах това с "Месията",уважаеми..Ердо е .."гробокопача на съвременна Турция"..Нека никой не си прави илюзии!..В написаното от мен се визираше НАШИЯ КЛОУН, а челото на Чорбаджията му го използвах само за сравнение..
71
0
 
2
 
! Отговори
гяур преди 5 години
До ура!СПАСЕНИ СМЕ!
70
0
 
2
 
! Отговори
ура! преди 5 години
До ПроСоТоНовият ни стар месия-султан Ердоган - освободите на Бу.гаристан!!!!!
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И в Турция ли вдигат цената на тока ?
68
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
я гледай!..-Светкавична реакция?!...-Цял отбор ли слухти непрекъснато кой какво пише?!
67
2
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
добре,добре,това е ясно,знаем си....Обаче хора,защо не хвърлите едно око на челата на двамата?...."Дивака" Ердоган има два пъти по-обемна черепна кутия от нашия!!!...А там се помещава мозъкът!..Та правете сметка Ердогановия *** с колко мозъчни гънки разполага!И колко "гънки" определят "ПОЛИТИКАТА" на България..
66
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искаме да знаем кои европейски държави,вкл. и Германия са вложили средства в азиатския поток?И дали вложените от тях средства в азиатския поток през Турция не еваха мамата на нашите проекти с ЮП?Бойкоооо,не ставаш за ръководител на държава,много си *** и сме наевани отвсякъде,*** майката и на държавата!
65
3
 
4
 
! Отговори
Turko преди 5 години
Султана пак ръководи парада.Просто Бойко и Ердо се разбират защото друг избор няма.Другари и другарки трябва да има разбирателство,без злоба и омраза.Иначе българите и турците са един сорт луди.Много шлака и *** има в Турция и България.Кръвта е от Азия и както се вика дивашка кръв айран не става.
64
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пощенски гълъб на ес. да не казваме по-силни думи, че бб е много обидчив,
63
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора,фашизма е жив,наистина жив,имат си и фашистки организации,фирми,това не е шега,а самата истина!Събудете се!
62
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Атака е мафия .
61
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
....дадохме отпор в люта битка на варварите от "ГЕРБ". Загубихме битката, но не и войната. Донякъде изкупих вината си, че съм помагал преди това на организираната престъпна група "ГЕРБ". Но освобождението на Родината тепърва предстои. Има много окупирани от герберастите с фалшифицирани и купени избори български общини. Родният ми град Пловдив също е един от тях. И предупреждавам варварите от "ГЕРБ". Войната за освобождение тепърва започва. А менторите им от фондация "Ханс Зайдел" да се определят на коя страна на барикадата са. На страната на чудовищата - сътворени от самите тях, или на странат
60
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.......не е ли вече време за трезва преоценка, време за разкаяние? Ще продължите ли да подкрепяте мафията "ГЕРБ"? На какво разчитате? На незаинтересоваността на европейските държави към нашите проблеми? На късопаметността на българския народ? На това, че ще Ви се размине? Ами ако в Германия отговорните фактори Ви поискат сметка за провала на Вашия "проект" "ГЕРБ"? Но да оставим отговорността. Говорим сега за морал и съвест! Въпросът е имате ли ги?
59
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
>как така всички "гербери" внезапно забогатяха дори и преди да са взели властта? Вие следите ли изобщо, как се изразходват Вашите собствени пари? Парите на Вашите данъкоплатци?!! И кой ги водеше в цяла Европа тези смешници да им урежда срещи с управляващите за да ги узаконите в очите на партньорите, като "новата надежда на България", и да им създадете авторитет, който те изобщо няма как да имат. И червяхте ли се от приказките за "шменти-капели" на премиера и от откровенията му как "Цецо копае труповете с багер"? Как ли се превежда това на немски? Допускам известна доза вероятност да не сте зна
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На това ли учихте нискочелите физкултурници - членове на великото Ви творение? Целяхте да унищожите България ли? И почти успяхте! И не ми казвайте, че "проектът" Ви бил прекрасен, но се провалил "поради българските условия". И на Хитлер проектът беше прекрасен, но се провали поради международните условия. И на Ленин и Сталин също! Не ми казвайте, че не сте знаели кой е Борисов и кой е Цветанов и от какви *** двамата създават гръбнака на "партията си".Не ми казвайте, че не знаете кой уби Мишо "Бирата", с какви пари Вашето "момче" Цветанов си купи шестте апартамента, как така всички "гербе
57
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато гербаджиите заграбваха фирмичките на дребните и средни, та даже и големите предприемачи, разсипваха поминъка на хората, които нямат политическа протекция, когато Вашите *** от организираната престъпна група "ГЕРБ" ги тероризираха с глоби и санкции, административен и полицейски рекет за да им вземат подкуп или целия бизнес? Тогава отстрани ли гледахте? А за разкапването на държавните институции градени от нулата с толкова много мъки вече 30 години, за потъпкването на законите, за разсипването на самата идея за правова държава, законност, ред и институции, кой е виновен? На това ли уч
56
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На колко фирми и неправителствени организации плащахте в България и чужбина да сътворят, програмата, идеологията, структурата, идеята за партията "ГЕРБ"? Включително и на тази немска фирма, в която аз самият работех. Колко обучения, колко семинари, колко "кръгли маси", колко медийни изяви, колко цели медии и колко изборни кампании им платихте? Интересувахте ли се от "проекта" си "ГЕРБ" когато съсипа фискалния ни резерв, фалира 300 000 фирми, остави половин милион безработни на улицата, благодарение на Вашите съвети? Когато гербаджиите заграбваха фирмичките на дребните и средни, та даже и голем
55
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще поемете ли отговорност за тотално фалшифицираните местни и президентски избори през 2011 г.? За хилядите уволнени държавни служители в централната и общинските администрации само за да направят място на "калинките" от ГЕРБ?А причиненото от това разбиване на държавната административна машина да го пишем ли на Вашата сметка? Самата Германия на колко още "калинки" даде фалшиви дипломи с които да заемат висши държавни постове? И много от тях не бяха ли пратени да "учат" в Германия с Вашето любезно съдействие... И такива работи ги научиха при Вас... На колко фирми и неправителствени организаци