Заев: Проруски бизнесмени плащат за агресивни протести!

Младите били подстрекавани да нападат полицейски служители
16 юли 2018 21:10,
152
Заев: Проруски бизнесмени плащат за агресивни протести!
Снимка: Reuters, архив

В интервю за BuzzFeed News министър-председателят на Македония Зоран Заев обвини проруски бизнесмени в опит да попречат на страната да се присъедини към НАТО, като плащат за организирането на насилствени протести, отбелязва скопското електронно издание "Независен", предава "Фокус".

Още по темата

Страни, близки с Русия, са платили хиляди долари, за да предизвикват насилие в Македония с цел осуетяване на интеграцията ѝ в Алианса, подчерта Заев.

Част от тях са отпускани на медии, а друга – за насърчаване на младите хора да протестират пред парламента в Скопие и да нападат полицейски служители. Това е очевидно, категоричен бе Заев.

Македонският премиер отказа да поясни кой стои зад финансирането, отбелязвайки единствено, че разследването е в ход. Съгласно думите му, властите са разбрали за схемата след разпити на участници в протестите, проведени миналия месец в Скопие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
1
 
! Отговори
Мир над Балканите преди 5 години
Гърците на Балканите също са много важни.Те охраняват важен архипелаг над Бело /Егейско море/ Наследници са на древна Аполонова цивилизация ..Албания и Черна гора имат следи от древна тежка катастрофа може да е свързана с тн потоп "Атлантида".При него са се отделили огромен обем отровни газове/вероятна възраст преди 9888 години
124
0
 
1
 
! Отговори
Древна територия преди 5 години
Има данни ,че над Македония се е разбил увеселителен кораб начело с ангел небесен и неговите 12 ангели хранители.Вероятно това е описано като ПАдналите АНгели небесни.Там Българския хан Борис успява да обучи хиляди Българчета за свещеници .Те носят Българското православие над Источна Европа до Аляска и Лос АНжелис.
123
1
 
1
 
! Отговори
Вардарска Македония преди 5 години
ЗА първи път посетих тази територия на 3 март 1995 година.Циганчетата не ходили на училище там говореха на почти чист Български.Българите там ги викат Македонци. Има и шиптъри .Шиптърите са потомци на древно племе увредено от минала жестока катастрофа. Шиптърите не са Албанци.Засякохме черни духове останали от тн "Първо пришестие"които се опитваха да манипулират шиптърите чрез обемно облъчване.
122
0
 
2
 
! Отговори
Warning преди 5 години
Готвените за трайно прецакване държави се познават по нарочно наркотизирани и обсебени лидери вкл като този на снимката.след няколко пиенета със спец наркотици "Залюби Европата " държавите се вкарват в тн чистилище з а трайно и нелечимо увреждане чрез тн"Европроекти" .Преди години спасихме Вардарска Македония от поругаване и убииства на милиони.Направихме теренни проучвания и засякохме черни пси генератори инсталирани на радиотелевизионни ретранслатори.предупредихме писмено и НАТО.Блокираха ги
121
1
 
4
 
! Отговори
така е преди 5 години
Те и в Черна Гора хвърлят бомби чрез своите марионетки от Сърбия.Но колкото и да се напъват Русия е бита карта. Само като си помисли човек колко века Русия субсидира Мегали идея. Колко бели направиха на България и сега гърците им изгониха дипломатите. Щото и хърците и руснаците от една кучешка майка са засукали.
120
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До читател А пи дерите от какво живеете ?От износа на демокрация със сопата ,ли?
119
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До читател Ирак ,Афганистан ,Либия ...
118
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма начин и този демократ да не подмирише ,да не завони около него .
117
4
 
5
 
! Отговори
Морски преди 5 години
Заев е .......... пионка на запада...
116
6
 
7
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
За никого не е тайна, че точно Кремъл стой зад опитите за преврат в Черна гора и БЮРМ.
115
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както и в България руските сви.не се бъркат в управлението на държавата
114
9
 
16
 
! Отговори
Зае преди 5 години
То и тука е така,дирижирани проруски политици и бизнесмени ,бъркат цялата държава и умишлено ни държат слаби,пистоянно разделят нацията!
113
10
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
До АнонименХахахахахааа, на чумавите *** им останаха само обидите като аргумент. От Черна гора ви изритаха, следва Македония. Остава ви само да се пените по форумите!
112
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Заев все руснаците му са виновни................да каже какви доказателства има, да не стана като случая "Скрипал!!!"
111
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЗозоЗозляк знаеш ли, днешните западняци признават Македония не като втора българска държава а като и коминтерна. Следователно ти Зозляков а зозляк на трънски означава *** требе да хвалиш коминтерна
110
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Украинците ще изгонят с камъни Потрошенко а македонците Зяев.
109
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЗозоЗозляк и да направят някъде русите преврат, западняците са напред с няколкостотин. Преврата срещу Жан Виденов например е тяхно пъклено дело, като не се посвениха да срутят икономическите устои на държавата ни.
108
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заев ти дойде на власт с прозападен преврат, за който е платено както за Майдана. Целта е до си поробиш и албанизираш държавата и ти го правиш.
107
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПетърчоВсичко не е "сменено", а е коминтерска лъжа! Правиш ли разлика? Или ти изнася да си живеят в лъжа хората?
106
14
 
13
 
! Отговори
Петърчо преди 5 години
Протестите нямат нищо общо с Русия. Македонците повече от 50 години им е обяснявано че са народ различен от всички останали със собствен език и култура. И хахото Заев с един подпис смени името. Да не говорим че месеци преди това направи албанския официален език. Вие как би постъпили да бяхте на тяхно место? Щяхте да си седите мирно докато всичко това което сте учили години наред изведнъж се окаже сменено само защото едно хахо искало така? Русия няма защо да се меси Заев сам им сложи въжето.