Българин в ареста в Сърбия, убил жена в катастрофа

Шофьорът бил виновен за пътния ад край Ниш
21
Българин в ареста в Сърбия, убил жена в катастрофа
Снимка: Булфото, архив

Сръбската полиция арестува 58-годишен български гражданин по подозрение, че управлявайки автомобил мерцедес с германски регистрационен номер е предизвикал снощи тежка пътна катастрофа на магистралата Ниш-Белград край мотел "Наис", в която е загинала 69-годишна жена, съобщава сръбският вестник "Блиц", цитиран от БТА.

Българинът е в ареста за 48 часа, след което ще бъде отведен за разпит в прокуратурата.

Жената пътувала на мястото до шофьора в автомобил "Пежо" 306, който излетял от пътя и се преобърнал върху покрива си, след което отзад го ударил мерцедесът, управляван от българския гражданин.

Бърза помощ от Ниш откарала жената, която била в тежко състояние, в Спешния център в града, но въпреки усилията на лекарите да я спасят тя починала от нараняванията си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
Евал съм ги и в сърб преди 5 години
И как ше докажат че той е виновен неговата дума срещу тяхната те няма как да разберат каква е дистанцията била между двете МПС - та така че акъл ви лъже
13
1
 
3
 
! Отговори
Gogo преди 5 години
Пежото се е търкаляло, спира по таван, таз е 70 годишна жена била жива!! Да не е каскадьорка!
12
2
 
5
 
! Отговори
До 11 Тюхчев преди 5 години
Нека ти се обърне някой по таван на магистралата пред теб, тогава пак ми обяснявай със същият плам защо не си успял да спреш.
11
6
 
6
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
Виновен е този с българският паспорт, защото се предполага че трябва да спазваш разстояние от другите МПС-та , позволяващо ти да спреш преди да прегазиш някого
10
5
 
10
 
! Отговори
:( преди 5 години
А в БГ-то такива убийци стават зам. министри на ГЕРБ!
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е читава новината. Как става така, че след като пежото е излетяло от пътя и се е обърнало по таван, да го удари друга кола - това извън пътя?! Иначе на магистрала е доста лесно да не успееш да спреш, ако този отпред направи някое изпълнение.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До anonКато четс статията излиза,че Пежото е били вече по таван когато българина го е ударил така че не знам как изчисляваш тия 60 км/ч? Може би Пежото е спряло по таван и бъкгарина е карал със 60км/ч??? Или Пежото се е пързаляло по таван със 100 а българина е карал със 160 км/ч??? Или може би просто не си прочел нищо а коментираш само по заглавието?
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един бог знае аккво е станало, но някои си мислят, че са хванали господ за шлифера и всичко знаят. Те не се съмняват какво е станало и истината не ги интересува.
6
4
 
11
 
! Отговори
anon преди 5 години
някой съмнява ли се какво е станало? на тази магистрала може да се кара доста бързо... и нашенеца понеже е хванал Господ за шлифера (пък и с мерцедес така се кара все пак- нали?) е ударил пежото отзад с една разлика от 40-60км/ч при което го е изкарал от пътя, то е закачило нещо и се е преобърнало... не може да караш със 160 и да очакваш другите да се съобразяват с тебе на секундата - особено ако са по-възрастни...
5
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И в какво е обвинен че Пежото сее обърнало по таван а Мерцедеса сее забил в него. Тези на запад от нас имат ли нещо в черупките си. Как ще ме обвинят когато този пред мен катастрофира на Магистрала където скороста е висока и да искам да спра нямам време. При един добър адвокат тази версия с убииството на 69 годишната ще отпадне веднага. Тя може да е ранена фатално при преобръщането на пежото а не от удара на мерцедеса.
4
14
 
9
 
! Отговори
Издирват се преди 5 години
Издирват се допълнително 147 българи, летели с нискобюджетна компания до Унгария, над катастрофата за съучастничество.
3
5
 
6
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Босилеград процента на българите е над 80%, даже повече от Цариброд.
2
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И в какво се изразява вината му освен, че е българин?
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Звучи ми като да е много виновен българинът...Нема що.Или списвачите отново обясняват дивотии...