Пенсиониран грък уби българската си жена в Атина

Те били женени едва от няколко месеца
Обновена: 21 мар 2019 16:55 | 21 мар 2019 16:52,
40
Пенсиониран грък уби българската си жена в Атина
Снимка: Reuters

Пенсиониран гръцки военен застреля жена си, която е българка, и себе си в Атина. Жертвата и стрелецът не са загинали на място от куршумите, а са отведени в болница в Атина. И двамата били в критично състояние. Час и половина след инцидента гръцките медии съобщиха, че мъжът и жената са загинали от раните си, съобщава "24 часа".

Още по темата
Според медии военният е бил на приблизителна възраст от 70 години, а жена му на 50-60, пише keeptalkinggreece.com. Кървавата случка се разиграла пред дома на двойката в предградие на Елинико, Южна Атина.

Малко преди 12 часа на обяд мъжът прострелял съпругата си с 12-милиметровото си оръжие. Жената е била на улицата пред техния дом. По първоначални данни, след като застрелял партньорката си, гъркът влязъл в двора на имота и се самоубил.

"Видях жената на земята, беше ранена и в шок", разказа ученик пред CNN.gr. Българката станала от земята и се опитала да се качи в такси, крещейки "Той ме уби, той ме уби!".

Таксиметровият шофьор е заявил, че чул два изстрела, но не е видял извършителя. Медиите твърдят, че таксиджията е казал на ранената жена да излезе от колата му и че той не може да й помогне.

Полицията разследва случая и мотива на стрелеца. Позовавайки се на свидетели, медиите добавят, че двойката е имала сериозен спор преди изстрелите.

Двамата били женени от няколко месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Медиите твърдят, че таксиджията е казал на ранената жена да излезе от колата му и че той не може да й помогне."Класически грък, истински потомък на измамника Одисей.
29
5
 
9
 
! Отговори
Послепис 1 преди 5 години
Един огромен брой българки на възраст от 18 до 78 годишна възраст ,живеещи в различни страни на Европа ,особено южна Европа (Испания ,Португалия ,южна Франция ,Италия ,Гърция) водят безразборен и необезопасен полов живот с местни мъже или с други чужденци (африканци ,западно азиатци ,латино американци) без да изискват употреба на презерватив и затова връщайки се България заразяват мъжете си или други българи със смъртоносни заразни болести като СПИН ,Хепатит-ц и Ебола.
28
6
 
11
 
! Отговори
послепис: преди 5 години
Унизително е ,че не малка част от българките, обитаващи Гърция се склонни да се предлагат на гърци дори срещу много малки ползи , буквално на унизително ниска цена.Докато гъркините ценят себе си и не разтварят лесно бедра само срещу ласкателни думи.Например една средно изглеждаща гъркиня(нито грозна ,нито красива) ,работеща като *** посещаваща домове на клиенти,иска не по-малко 80 евро за един час полово сношение. Спечелените от мен пари останаха там при страстните гъркини.
27
5
 
13
 
! Отговори
Красимир Ловешки преди 5 години
Живях от 1999 до 2009 година в Атина и мога да твърдя ,че доста българки,които пребивават там се държат съвършено недостойно и непристойно.Убитата е една такава българка ,за която човек би се срамувал да си признае,че е сънародник с нея.В името на това да си обезпечи жилище в Атина ,която действително е изключително чаровен град е готова да легне и с 110 годишен гръцки мъж.Обаче не е преценила правилно последиците от поведението си и е заплатила жестоко заради грешката си.
26
2
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
гърците от индия. приети от траките в 2 града и се смесили в времето
25
4
 
6
 
! Отговори
раша наша преди 5 години
70 г.мисли за жена или служанка .от българка става само прислуга. или за изневера я уби
24
4
 
7
 
! Отговори
Хайхафте Сокересов преди 5 години
"Българската и на Марс да е пак ще търси лесни пари и ще се продава на дъртаци"Е къде видя българка в тая случка бе, ***?
23
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е 22,прав си. И в България преди няколко месеца един возеше убиец с пистолет и дете, а когато ги оставил сметнал за редно да не казва на никой. Чак след часове разказал на колегите си. Е през това време убиецът застреля и детето.
22
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той на 80 100 тя на 40 50
21
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От няколко месеца брак по сметка. Тя на 50 той на 70 скарали са се за имущество и той я е гръмнал. Много такива погребаха мъжете си и сега се радват на наследствена пенсиика и голям имот. 40 годишни се женят за 70 годишни и след това стават наследници на богатство. Но тази не е извадила този късмет.
20
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иначе реакцията на таксиджията е покъртителна ;)))Всички са такива копърките ;)))Жената умира той гледа да не му изцапа таксито, че след това ще трябва да даде 10 евро за автомивка...
19
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гъркините са националистки - не се женят за чужденци. Така ги възпитават. Та, има много от тях в Гърция. Ако грък не си е намерил гъркиня за жена, значи не става. А много българки се женят за точно такива. По - точно всички българки се женят за гърци с дефекти. После проблема си остава техен. Време е българките да осъзнаят реалностите.
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спряла го е за превишена скорост и е трябвало да си плати глобата е бил безработен слаб българин и така....
17
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пожар ли е гасил пожарникар ли е бил , пералнята ли е оправил не е ясно но е ясно,че добре си е свършил работата
16
4
 
5
 
! Отговори
Водопроводчика преди 5 години
От честите пожари е решила да извика български млад секси слаб пожарникар и пожара какво да прави трябва да гаси тежкия пожар....Или е търсила водопроводчик да и пусне водата....
15
4
 
3
 
! Отговори
Анакондата преди 5 години
Ловуваме женени жени,а женените жени ловуват млади неспирни кавалери романтички ловци на жени.
14
6
 
5
 
! Отговори
Младите ергени преди 5 години
И ние искаме да намерим някоя/някакви какичка/какички да кръшкат с нас
13
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
кръшкала е с по младиКато всяка разработена българка
12
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
гърците за разлика от българите не прощават изневерите.
11
1
 
11
 
! Отговори
Сата Н. преди 5 години
С 12 мм дупка как е успяла изобщо да стане от земята... Или гъркът е бил пишман-стрелец.