60-годишен българин хвърчи със 193 км/ч с Ламборгини

Заловен е на магистрала в Хърватия
14 ное 2019 10:06, Елка Василева
46
60-годишен българин хвърчи със 193 км/ч с Ламборгини
Снимка: архив, Reuters

Българин на 60 години, управлявал Ламборгини с българска регистрация, е бил спрян на магистрала в Хърватия, тъй като се движел със 193 км/ч.

Мъжът е извършил нарушението на магистралата А3 Брегана – Загреб – Липовац.

Заради превишената скорост 60-годишният българин ще трябва да плати глоба от 5 000 куни /около 675 евро/. Освен това му е наложена забрана да управлява моторни превозни средства категория „В“ на територията на Хърватия в продължение на един месец, пише Index.hr.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това е цецка цачева , бързала е за работа
40
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ламбо .... какво? Абе Данаилов, пак са те писали нещо ПО вестника бе, ХАХАХА!- Бай Тошо
39
8
 
0
 
! Отговори
noFreeman преди 4 години
куни... та кога успяхте да си измислите име на паричните средтва...
38
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
34, имаш развиващо се забавяне на мисленето, скоро ще прерасне в тъ'поглавство, но това е от породата, ти нямаш вина, каквото и млеко да си сукал все е от партидата "имитиращи хранителни продукти" които навлезнаха масово в изхранването на овчето българско стадо ! Върви си след стадото и блей на воля пр'остотии това ти е най-успешно !
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кое е новина? Толкова е интересна, колкото и това, че някой ми одра голфа пред блока. Но не съм викал журналистите.
36
5
 
3
 
! Отговори
baysando преди 4 години
Това за възрастта не го разбирам много. Ама има една приказка: На 20 си твърде млад да имаш пари за Ламборгини, на 60 си твърде стар да караш такава спортна кола. Е кога?
35
2
 
19
 
! Отговори
дааа преди 4 години
По-интересно щеше да е ако 193 годишен българин хвърчи със 60 км/ч с Ламборгини.
34
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голямо плюене, голямо нещо :)Колко от вас , като са си купили нова кола и като са се качили на някоя магистрала не са я пробвали дали вдига 200?Е сигурен съм, че сте поне 85-90 %, ама тука нали щото е карал Ламбо и щото е българин, дай хубаво да го нахулим!!!
33
6
 
6
 
! Отговори
цинично копеле преди 4 години
Хайде на бас ,че дъртия е вързан за неква държавно-партийна хранилка. Дори и богатите дето си изкарват парите сами не си купуват ламборджини...
32
4
 
4
 
! Отговори
Деян преди 4 години
По-добре там да се писти, отколкото тук.
31
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудесно!
30
7
 
22
 
! Отговори
хъша преди 4 години
впечатляващо е как хърватска беше приета в ЕС след нас а в момента са преди нас по всичкосигурно им е по лесно да карат по правилата и са се отегчили и отказали от балкански чалъми за разлика от наса на състезателя да му е честита скромната глоба
29
4
 
24
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
а у нас кара със 250 км и никой не го санкционира
28
3
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Изнесъл се е от България по най-бързия начин.
27
9
 
13
 
! Отговори
Мишо преди 4 години
Е и, какво толкова! Голяма сензация, че и новина го направихте. Нямали нещо платено от американското посолство да постнете или вече не ви плащат!
26
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
24, явно не си напускал пределите на България ? Какви радари по магистралите на Европа какви щуротии ти се въртят в главата ? Всичко е камери момче младо, не зная дали тези камери се ловят от тези неща за които говориш, по магистралите на Европа няма и полиция която да дебне в засада зад храсти, защото ако те спрат, ще се получи веднага задръстване, а това не трябва да се получава защото затова са направени тези магистрали, да се избегнат тези задръствания ! Снима те камерата и няма къде да се
25
6
 
8
 
! Отговори
До КАТАДЖИЯ преди 4 години
КАЖИ каква е тая точиларка за 25 000 лв. и ние да си купим! Аз си мислех, че внушителните коли са от 100 бона нагоре!
24
12
 
8
 
! Отговори
хлевоуст преди 4 години
ШофЕри, като искате да натискате и имате пари, освен кола си купете и качествен радар детектор с GPS. Така няма да Ви хващат нито с камери за средна скорост, нито с радари (лидари ) за моментно засичане. Кихате едни 3-4 хилки в евро и сте оборудвани поне за 10 години в бъдещето.
23
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Празна кратуна е този, такива се ринат с лопата в България и те решават съдбата на народа по избори ! 60-годишен сега, точно в зората на демокрацията е бил 30-годишен и е бил известен бандит, затова и не се споменава името му, а то се знае от всички медии, но страхът е този който все още ръководи всяко съзнание в България, затова и управлението там е от бандити от 90-те !
22
6
 
25
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Нали си е направил...кефа нашенеца.Щом има пари за Ламборгини,ще им плати и глобичката от 600-700 евра.Каква е тази валута...куни,не бях я чувал.Много куни,много...кратуни.Трябва да въведем тази валута и у нас,по ще ни...стимулира.