Трус от 4,7 по Рихтер разлюля Турция тази нощ

Регистрирани са и последващи земетресение
Обновена: 24 фев 2020 07:03 | 24 фев 2020 06:58, Александър Попов
13
Трус от 4,7 по Рихтер разлюля Турция тази нощ
Снимка: БГНЕС
Земетресение с магнитуд 4,7 по Рихтер разлюля Западна Турция тази нощ, сочи справка на Европейския средиземноморски сеизмологичен център.
 
Трусът е регистриран в 02:43 местно време, а епицентърът е на 89 километра североизточно от Измир и на 56 километра североизточно от град Маниса. 
 
Не е получена информация за жертви и разрушения. Последвали са три по-големи вторични труса - пет минути след първия е регистрин нов с магнитуд 3,7 по Рихтер, а в 3:09 и 3:15 още два - 3,2 и 3,4 по Рихтер. 
 
По-рано, в граничната зона между Иран и Турция, имаше силно земетресение с магнитуд 5,7 по Рихтер, при което властите съобщиха за девет загинали и над 50 ранени.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямало разушения...Ми нищо, после ще има.
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който е праведен при него няма земетресения.
3
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алах ги наказва. Много грехове, много земетресения. И недейте да говорите глупости от сорта на: земетръсна зона ала бала. Това е наказание от Алах и неговият порок Мехмед.
2
5
 
5
 
! Отговори
В.Узунов преди 4 години
Вай,вай,вай
1
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде сега пак като се започнат едни християно-фaшистки коментари, че Господ ги наказвал заради злините им и ще се смея цял ден. Абе направо, в добър хумористичен сайт си се превърнахте благодарение на тия хора. Живеем в 2020 година, а те още си мислят, че земетресенията Господ ги прави. Според тях земята е плоска, защото така пише в Библията. И бурите и ураганите според тях ги прави пак Господ, а не че съществуват метеорологични, обяснени с физиката предпоставки. Как ги влече да са назадничави!