Сърбите луднали по българските... проститутки! Пазариш се и всички са доволни

Главната причина са все пак цените
26 фев 2020 21:02, Елка Василева
328
Сърбите луднали по българските... проститутки! Пазариш се и всички са доволни
Снимка: архив, БГНЕС

Мъже от Южна Сърбия все по-често организирано пътуват в България, за да се възползват от услугите на местните секс труженички. Сърбите от Ниш до Враня твърдят, че те са мехлем не само за тялото, но и за джоба.

Сръбското издание „Ало“ твърди, че по официални данни около 20 000 жени в България предоставят сексуални услуги, като работели по пет дни, обслужвайки по около 10 клиенти за това време.

„Ако сте решили да правите секс „на крак“, пригответе от 7 до 15 евро. Но ако искате да се разположите на легло, цените се движат от 30 до цели 200 евро“, казва 39-годишният Мирослав от Ниш.

Веднага след като минат границата, зажаднелите за глезотии и внимание сърби биват посрещани от десетки секс труженички по пътя към София, пише сръбското издание.

По думите на Мирослав с българките трябва да се пазариш, но накрая всички са доволни.

„Цените не са променяни от години, а всичко зависи от това дали ще вземете проститутка от улицата или имате договорен секс в жилището й. Ако сте решили да правите секс „на крак“, пригответе от 7 до 15 евро. Ако обаче обичате да се разположите в легло, цените се движат от 30 до цели 200 евро. Вярвайте, че освен в цената разлика в подхода към клиента наистина няма. Българките са много старателни и се стараят максимално да задоволят клиента“, казва Мирослав.

Мъжът от Ниш разказва, че заедно с приятели отива със собствен автомобил в България през уикенда. Тъй като обаче всичко това става все по-популярно, особено през уикендите, има и туристически агенции, които организират пътувания до България. Засега обаче те публично не се огласяват, всичко е въпрос на препоръка от уста на уста.

„Публична тайна е, че цяла Южна Сърбия ходи в България за секс. Това правят и бизнесмени, които наемат български елитни проститутки. Не мога да си представя какво правят те в леглото, след като и по-евтините са истински бомби. Питал съм за тях, но не работят на час. Без 300-500 евро не бих могъл да правя секс с тях, което е повече от месечната ми заплата“, откровеничи Мирослав.

Той споделя още, че някои от неговите приятели са женени и за тях секс туризмът е един вид авантюра и бягство от всекидневието.

Неговият приятел Райко /на 46 г./ казва, че най-много обича да се отпусне в един от бордеите, каквито в България има десетки. На крие, че от няколко години той и приятелите му празнуват рождените си дни, както и Нова година точно в този публичен дом.

„Българките са терапия за нас! Обичат сърбите повече от които и да са други чужденци, понякога ни обслужват безплатно! Когато посрещнем утрото заедно, винаги ни оставят по някой сувенир като например жартиер. Имат свой стил и са наистина специфични“, казва Райко.

Според сръбския психиатър и сексолог Йован Марич не е странно, че сърбите са полудели по българските проститутки, тъй като науката показва, че двете нации имат сходен генетичен потенциал. „Преди 15 години в Сърбия имаше много руски, молдовски, румънски и украински проститутки, а сега са популярни българките. Те са същите като нас по страст и темперамент. Освен това, макар че са в ЕС, българите все още не са напреднали много и цените им са като при нас, което е главната причина нашите хора да ходят там на секс туризъм“, казва Марич.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
3
 
4
 
! Отговори
Реалноста преди 4 години
Смърди на руска медийна хибридка през сръбско ...Яд ги е че проститутките в Бг са рускини
139
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най вероятно са дошли за рускини евтини са а и ги има много из нашенско Впрочем и бая сръбкини се срещат
138
0
 
6
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
До СезамНапълно съм съгласен с първата част:):):):)НО,Рускините и Украинките са No1:):):):)Там Нема задръжки:):):):)
137
4
 
10
 
! Отговори
Сезам преди 4 години
Българките и румънките са най-мързеливите и некадърни 'професионалистки', и не говоря за оние с тена. То въздишане, попипване, *** ся, *** нидей така, уфф *** няма ли да свърваш вече, а-а-а, без гума не лапам и т.н. въобще пари на вятъра.Чехкини, полякини, унгарки са 1000000 пъти по-добри и за същите пари.
136
1
 
17
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
За седем лева на крак от чужбина да идват баситашака. Толкова ли не може една злобарка да удари и да си спести бензинеца
135
3
 
19
 
! Отговори
турист преди 4 години
Тези сърби са малко "Гладна кокошка просо сънува". Персоналът в Белградските ресторанти, като чуят българска реч и се избиват да ни канят за клиенти.
134
6
 
14
 
! Отговори
Истина преди 4 години
Всички 16000 Българки медицински сестри в Либия бяха ***........араби,сърби
133
2
 
16
 
! Отговори
а бе, преди 4 години
Значи сърбите си падат по ромките и ползват услугите им.То нали тази гнъс чалгата се зароди точно у Сърбия и отрови Балканите.
132
1
 
13
 
! Отговори
Кой знае къФ преди 4 години
*** клатят сърпите за 15 евро:)Ама им приляга ;)
131
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българина може и да е девствен до 70 80 100 120 години но рано или късно емигрира и си намира жена и това е по-до бре от колкото да е като българката на 20 години с 100 бройки ина 30 40 години с хиляди бройки
130
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Tyк е пълно с 30-120 годишни девствени комплексари дето си представят как са правили секс с жена споко колеги по-добре девствени от колкото да дадете пари на *** и като цяло на гадже,защото гаджето гледа само пари и след месец или година ще си намери любовник и ще ви зареже
129
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1 не да спиш а да е е еш до 4 тебе ще те оправа проститутко българксия мъж задоволява и *** даже
128
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само *** мъж може да си даде последните пари на жена за секс по-добре сам цял живот от колкото да плати на ***
127
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сърбите още ли не са разбрали че онова племе на хан Аспарух отдавна е претопено. На тази територия идват една шепа хан Крумовци които като виждат местните славянки и тракиики са полудели. Къде са виждали такива бели и красиви жени. Техните нито са били бели нито красиви. Веднага започват оплождане и като се казва във вица. Срещнали се на полянка прабългарин и Славянка. Ту, ри вади, вади ту, ри народили чуку, ндури. Хем ев, ливи хем крадливи хем и завистливи. Автор Радой Ралин.
126
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отдавна не съм пробвал такава услуга, но и преди десетина години по бардаците нямаше нищо свестно. По-скоро ще си намериш свестно гадже без пари, за 20-30 евро само некви животни, но на србите това им приляга.
125
0
 
27
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Всеки, който е запознат с този пазар в България знае, че тази публикация е безумна. Сърбите избиват комплекси, още от преди войната за разпада на Югославия имаха лаф, че за jeдно цървено ***све бугарске жене. Едно цървено беше 100,000 динара и струваше около 10 марки в един момент, после след година беше 1 марка. За 15 евро Мирослав може да бъде обслужен от някоя труженичка с много меланин в кожата на околовръстното на Плевен.
124
9
 
10
 
! Отговори
СРБИН преди 4 години
И ви имате и храна и пиво и одече али идете на пазар у Пироту Нишу тако ми се чини. Пазарна икономика... :-)
123
15
 
7
 
! Отговори
Тони преди 4 години
Няма как да не луднат ! Наистина нашенките са най-евтини в света ( в поне 50 държави съм ползвал подобни услуги ) , магистралните 15 лева за фелацио, 30 за секс, в клубове апартаменти респективно 40лева за половин час, 60лева за час средна цена, бил съм на труженички в Белград и Ниш, 3 пъти по скъпи са, за Западна Европа да не говорим...
122
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Османкакъв европейски избор си правил ке леш ага? Я марш в Сирия! в Гръцко-турската война когато гърците са превзели и Истанбул и Анкара ние сме ви дали оръжие за да се спасите да не ви изтребят до крак. Требва ако не сте супер безсрамни да си трауте и само да ни целувате ръцете.
121
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Србине, немате ли си *** по Шумадията че си давате парите на нашите?