Ердоган отново призова турците: Стойте си у дома!

Решени сме да продължим производството и износа, подчерта той
57
Ердоган отново призова турците: Стойте си у дома!
Снимка: БГНЕС

Най-голямото ни предимство е силната ни здравна инфраструктура и това, че започнахме рано битката с болестта, заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган по време на видеоконферентна връзка към окръжните председатели на управляващата Партия на справедливостта и развитието, посветено на въпроса за борбата с коронавируса, предаде Анадолската агенция.

Той заяви, че структурите на ПСР и симпатизантите на партията трябва да дават пример за спазването на мерките за борба с коронавируса.

Още по темата
Ердоган повтори призива си към нацията хората да стоят по домовете си и да спазват социална дистанция в рамките на мерките срещу коронавируса. Ако гражданите спазват доброволна карантина, няма да има нужда от допълнителни мерки, посочи Ердоган, цитиран от БТА.

Нашата цел е да осигурим преодоляване на този труден период в най-кратък срок и с най-малко загуби, посочи турският президент.

Той припомни, че бяха въведени ограничения на междуградския транспорт, и добави, че ако се наложи, може да се приложат подобни мерки и за вътрешноградския транспорт.

Решени сме да продължим производството и износа, подчерта Ердоган.

Той призова всички структури на партията да се включат в обявената от държавата кампания под наслов "Сами сме си достатъчни, Турция", предприета в помощ на най-засегнатите от мерките срещу коронавируса и хората с ниски доходи. Ердоган посочи, че парите, събрани чрез кампанията, ще се разпределят и предоставят на нуждаещите се с посредничеството на фондовете за социално подпомагане и солидарност.

Кампанията беше стартирана лично от Ердоган, който дари седем свои заплати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само чобани защитавали главния чобанин в коментарите. Като лeшoяди са в коментарите турските чобани.А в пуйкистан опитите не спират. Анадолски трагедии и лакърдии...
33
8
 
5
 
! Отговори
България преди 4 години
До 15 Хаджи Я ХоджаМного се радвам ако не живееш в красива България! Не идвай дори!Направи ни една услуга и не пиши в българските сайтове! Смешен си!
32
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Русия е на 11-то място и скоро ще влезе в G8
31
18
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 4 години
Турция е почти Затворена Икономика,Малко износи Внос , но БВП - 1 Трилион ,Турция е в Г20 и е 19-та икономика в Света
30
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Турция има слаба икономика.Преди кризата имаш износ 16658млрд. долара.За 83млн. население ,това е нищо.ДНяма ли туристи да докарват долари са утекли.Хххгагагагагага
29
7
 
12
 
! Отговори
мерт Акото преди 4 години
Аз не ми трябва нищо.Само козички да има около мене.Ем ги мъза ем ги....Ние си сме самодостатъчни,както казва наш Ердоган.
28
6
 
10
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
"До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААДобре ли сте???"Въпросът е риторичен нали?
27
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААДобре ли сте???
26
12
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 4 години
БВП на Турция е Около 1 Трилион Долара=1000 милиона,Оборота с Европа е Едва около 40 Милиарда долара - зеленчуци и разни зарзавати,И с тези 40, и без тези 40 -Все ТаяХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
25
2
 
10
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
До 15Хаджи ЯстребВ пости сме, нормално е да има изкушения от Лукавия. Господ спокоствие да ти даде, жив и здрав да си. С отровата, която сееш тровиш първо себе си и после другите. Време е за смирение и после идва най-светлия празник - Великден.
24
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха-ха-виЯ *** и той на амбразурата.......самостоятелна и самодостатъчна била.......5 дена след като затворим границата и са на микрофона.
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като гледам "коментарите" ИСКРЕНО ПОЖЕЛАВАМ НА собствениците на този пpoпаднал сайт и робите им да им yмpaт децата пред очите им в страшни мъки!!!
22
10
 
16
 
! Отговори
осман хманафоглу преди 4 години
Турция е самодостатъчна да се самозатрие.Заразените нарастват лавинообразно.Само Ердоган и неговите *** не виждат.След кризата ще има много изтегляния на инвестиции и производства и ще разчитат само на локума и баклавата да им оправи положението.
21
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога затваряме границата с шалварите за да видят кон боб яде ли.........Колко време ще им трябва, преди да вдигнат белите килоти на ка дъните?
20
8
 
12
 
! Отговори
ШахинЕнУджузОруспу преди 4 години
До ДеянЛира не беше ли марка тоалетна хартия?
19
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е ко зоеба да върви.
18
16
 
10
 
! Отговори
Хаджи Димитър Ходжа преди 4 години
До Анонимен 20Аха, една криводзурллатанистанска стотинка вече струва хиляда отрицателни турски лири ... Амджъккаазлийо, я си подай кривФата си дзуурлла от котччинкката си да видиш къде е светът, включая Турция, и къде е криводзуурлатият буллгаропитек! Нерде Ямбол, нерде Стамбол!
17
4
 
11
 
! Отговори
Осман преди 4 години
кенефисттана nyйкистан?! Кой свестен човек би живял доброволно в тази котччина?!! Хъ??
16
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стана ли лирата с отрицателна стойност към стотинката или трябва да чакам още една седмица?
15
2
 
5
 
! Отговори
м дааа преди 4 години
оф някои пак го избиха на кой е по патрЕот. Като видим колко спазваха предписанията в Европа, та се наложи да въведат извънредно положение в повечето държави, все ми е на ума че точно в Турция някой ще се застои в къщи само защото го е казал Ердоган. Тъй сме хората - стадо и трябва да има някой да върти гегата