Сръбският вътрешен министър: В Белград се случват ужасни неща

При протестите тази нощ са ранени 19 полицаи и 17 демонстранти
9 юли 2020 11:12, Елка Василева
38
Сръбският вътрешен министър: В Белград се случват ужасни неща
Снимка: БГНЕС

Най-малко 19 полицаи и 17 демонстранти бяха ранени при протестите в Белград тази нощ, започнали против намерението повторно да се въведе полицейски час в сръбската столица като мярка за борба с коронавируса, съобщава Танюг.

По данни на лекари от Бърза помощ няма тежко ранени хора. Ударен от лек автомобил полицай е хоспитализиран във Военномедицинската академия в Белград.

Бърза помощ е трябвало да се отзове на 112 места снощи, 30 от които са били обществени места.

Още по темата

Министърът на вътрешните работи Небойша Стефанович съобщи по-рано за 10 ранени полицаи, на един от които са счупени двата крака.

"В Белград се случват ужасни неща. Полицията нормално и рационално върна контрола навсякъде, където имаше насилствени демонстрации и предприе мерки и действия гражданите да бъдат свободни и никой да не ги малтретира", каза той.

Министърът призова прокуратурата да приключи работата си и колкото е възможно по-скоро да приложи предвидените в закона процедури против насилниците.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
6
 
! Отговори
Павлина преди 3 години
И в България грябва да е така. Браво на братите сърби.
24
0
 
1
 
! Отговори
дядомраз преди 3 години
Вучич има доблеста да посети Парада на Победата и като цяло демонстрира независима политика.Това на много хора не се харесва.
23
1
 
0
 
! Отговори
до 20 от славянин преди 3 години
Няма да ви помогнат никакви национални гвардии, зомбиран стейхоумовецо, събитията зад океана от 25 май насам не ти ли го доказаха ясно!? Пък ако шапкарите от тези гвардии искат и те да получават по парче олово в тиквите си, нека се пробват!
22
0
 
0
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Ужасното за властта и за нейните *** тепърва предстои и то не само в Сърбия, а по целия свят - всичките гаври и репресии на властта и нейните *** над нас, които предизвикват взривоопасни нива на омразата ни към един ден ще избие с разрушителна сила и ще ги помете!
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До оцелял българинТи не си българин, не се прави на такъв. Колко българи биха написали хамерикански, а пък Майдан-а въобще не ни е в главите. Що не си драскаш по руските форуми, Иванушка ?
20
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До православен патриотЧий патриот си, православния? Руски? Сръбски?
19
1
 
3
 
! Отговори
частното цру преди 3 години
Май се задава буря в Европа-та,и то яка буря
18
5
 
4
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Живела е Сръбия !!!Косово е Сърбия !!! Хвала патриоти!!!! Свобода или Борба !!!!
17
2
 
8
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 3 години
Браво на сърбите. Така се лекува коронавирус.
16
3
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
ДА ИЗВИКАТ "НАЦИОНАЛНАТА ГВАРДИЯ" НА РУСИЯ -И "ВАГНЕР " - И НА САЩ "ДЕЛТА ЛУКС" !?!?!? ВСЕКИ НАРУШИЛ КАРАНТИНАТА- НА СЕЛСКОСТОПАНСКА БРИГАДА В БЪЛГАРИЯ :ЧЕРЕШИ ;ЯГОДИ ;МАЛИНИ И КАЙСИИ ...ПОСЛЕ --ПРАСКОВИ И ГРАЗДЕ И ДОМАТИ ...ДО КАРТОФИ НЯМА ДА СТИГНАТ ....ДА НЕ ГИ ДОПУСКАТ ДО НАЦИОНАЛНОТО НИ БОГАТСТВО- ЧУШКИТЕ !!!!!!!!!!!!! ВСЕКИ ПРОТЕСТИРАЩ Е ЗДРАВ ДА РАБОТИ !!!!!
15
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на сърбите, издевателства и какво ли още не в коментарите отдолу. Хайде сега си представим,че всеки 5-ри е болен и че всеки 100-тни трябва да влезе в болница по едно и също време? Какво ще стане тогава? ...да,тогава ще повярвате балкански тарикати,но ще е леко късно,защото короната няма да убие много,но липсата на здравна с-*** ще убие всеки хронично болен,всеки имал нещастието да му се възпали апендисит или заклещи херния,а защо пък не да му гангреняса зъб или го хване диария...
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трий бързо че ви псуват ....... хаха.....не ви харесват нещо
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По публикацията работи: Е лк а Ва си леваАбе търси си работа в Мола като продавачка , да копира и поставя може всяко едно дете
12
3
 
6
 
! Отговори
До 15 TOP SECRET преди 3 години
Античните болгари/тюрки номади/ тръгват от Алтай,Урал стъпват в днешна Украйна и след това се смесват със славянските народи.Днес оригиналните болгари с дръпнатите очи са в Татарстан/волжки татари болгари/.Не напразно в Татарстан има град Болгар.Вместо да обикаляте по дискотеки четете книги.-)))))))))
11
8
 
5
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Мислел съм ги за по-интелигентни хора , оказа се , че са по-*** от нас!!!!!
10
8
 
9
 
! Отговори
Бг фен преди 3 години
Сърбите от много време насам, са по-организирани и безкомпромисни от нас (за смелост няма да говоря - то е ясно)!Но "Днес.бг" (пък и не само), от година на година, чупят рекорда по неграмотност!!!!!Т'ва ваш'то вече не е български език, бе човече!!! Вземете си поне един грамотен редактор и си проверявайте материалите!
9
11
 
12
 
! Отговори
Кога преди 3 години
Кога,ще стигнем Сърбите
8
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 5 Къде беше твойте просто мниние през 30 годишния преход, който все още продължава. Разграбиха държавата и изгобиха населението. Иначе сега ви пълнат главата с тоя вирус и вече вярваме. Еничари
7
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако се продължи с издевателстването над хората по този начин - светът наистина ще потъне в размирици. Управляващите сами си го просят.
6
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на сърбите не са мишки като нас да чакат се някой да ги оправи!