Сърбия изисква отрицателен ПСР тест за влизащите от България

Мярката, отнасяща се за 4 страни, влиза в сила от 15 август
14 авг 2020 15:48, Елка Василева
11
Сърбия изисква отрицателен ПСР тест за влизащите от България
Снимка: архив, БГНЕС

Всички граждани, влизащи в Сърбия от територията на България, Хърватия, Северна Македония и Румъния, трябва да имат отрицателен ПСР тест, направен не по-късно от 48 часа, реши Кризисният щаб за борба с разпространението на корованируса в Сърбия, цитиран от Танюг.

Решението влиза в сила от утре, 15 август, и не се отнася за сръбските граждани, влизащи от тези страни, каза епидемиологът Дария Кисич Тепавчевич след днешното заседание на щаба.

Взето е и решение да се отменят ограниченията за гражданите на Черна гора при влизане в Сърбия и това решение също влиза в сила от утре, предаде БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Системата навсякъде вече е прекарай другарчето. Англичаните които до скоро бяха N1 по зараза и с най- обърканите мерки , сега пускат почти само от бившите си подвластни страни гратис ..Щото са "велики" . Сърбите дето са пред нас в бройките , замазват очи с мерки за страни ...дето са зад тях ..Побъркан свят
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това отнася ли се за хората които минават транзит?
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНай-бедните в ЕС получават по-големи заплати от Могучая и от сърбетата. Та викаш да станем като тях ли? Я си пий боряищника от палатката на Орлов мост и не ни занимавай с про стотията си.
7
1
 
9
 
! Отговори
ПЦР преди 3 години
Щом за техните си граждани не изискват такива тестове, мярката е дискриминативна, както беше при гърците - техните граждани дашарят навсякъде, за българите - тестове. Реципрочно трябва да реагира и българския щаб иначе не е никакъв щаб. Тестове за пазаруващите сърби и гърци - и на влизане и на излизане.
6
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е защото искат по-бързо да се оправят и да заживеят нормално.Но *** не, тук всеки се мисли за богоизбран и затъваме все по-дълбоко.Само факта че сме най-бедните в Европа трябва да ви говори много за офцете живеещи тук.
5
9
 
7
 
! Отговори
ХАХАХА преди 3 години
Ами има някакъв вирус , ама той изобщо не е разпространен толкова много в България , че сърбите, дето имат в пъти повече заразени да се правят на интересни. 176 положителни при близо 6хил. направени теста и то челенасочено търсени са нищожно малко под 3% , а за починалите не ми се коментира -инсултно болни и пишат ковид !
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мани... Всички се пазят, само *** пуска всеки и си мисли, че го лъжат, че съществува вирус.
3
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3: Какво са ти виновни сърбите и другите страни, бре?! Че ние не вземаме никакви мерки тук и държавата ни е разграден двор канещ всеки пияница да дойде по курортите и да остави по някой евро на хотелиерите и кръчмарите... Хората не искат да си усложняват допълнително епидемиологическата обстановка, за разлика от ***, за които "Нема вирОс!".
2
2
 
16
 
! Отговори
Баче Кико преди 3 години
Споко бе, нЕма вирОс, пускай Азис и наливай ракия!
1
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха! Щом и сърбите ни отписаха, значи сме я подкарали съвсем по нанадолнището!