Заради "тайните преговори с България": ВМРО-ДПМНЕ готви блокади

От опозицията искат Зоран Заев публично да обяви какво се преговаря
1 дек 2020 07:45, Нели Христова
98
Заради "тайните преговори с България": ВМРО-ДПМНЕ готви блокади
Снимка: БГНЕС

Опозиционната партия ВМРО-ДПМНЕ заплаши, че ако премиерът на Република Северна Македония Зоран Заев до края на деня не каже публично за какво преговаря тайно с България, утре опозицията ще блокира правителството и външното министерство, съобщават медиите в Скопие.

"Призоваваме премиера Зоран Заев публично да обяви пред македонската общественост за какво точно се преговаря тайно в София тези дни. Зоран Заев съобщи в интервю за българска медия скандални тези, ретуширайки историята и нашите придобивки от антифашистката борба. Дали изразените позиции, за които не се извини, сега са на масата за пазарене с България?", се казва в съобщението на ВМРО-ДПМНЕ.

Други подробности за планираните блокади не се посочват.

 

Од изјавите на Заев дознаваме дека сепак имало преговори со соседна Бугарија. - Дали трговецот - премиер во заминување...

Публикувахте от Hristijan Mickoski в Понеделник, 30 ноември 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
0
 
! Отговори
До 71-ви преди 3 години
Хайде стига с тия глупусти да се вменява вина на балканските народи за причина за ПСВ и ВСВ. И двата големи конфликта си бяха войни на великите сили. И двете войни бяха за контрол на морските пътища и ресурси. На никой не му пука за Балканите. Основният виновник е Германия и това е безспорен факт! Нахлуването в СССР за какво беше, за идеология или за петрол? Така че хайде да спрем да изпитваме някакво не заслужено чувство за вина! Просто сме пешки в световната игра.
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не трябва да им отговаряме на въпросите защото така олекваме и падаме на тяхното ниво. В Европейския съюз към който те се стремят тези теми отдавна са затворени и Германия и Франция са си стиснали ръцете, ми то това е смисъла на този съюз да се фокусираме върхе настоящето и бъдещето, на базата на общ просперитет. Нещо съседите са на светлинни години и ако продължават така ще разочароват и Меркелката и Европата.
66
0
 
5
 
! Отговори
лоби преди 3 години
Тези хора имат много тежки вътрешни проблеми, не знам за икономически, но ясно се виждат идеологически проблеми и те смятат вместо да ги решат като ги пренесат на европейска писта но няма да стане, никой няма с тях да се занимава дори и да ги приемат което ме съмнява, но не заради нас, а заради тях.
65
1
 
6
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Предлагам на нашите про-сръбски македонски братя, по същия начин да се отнасят и с омразните немски окупатори !
64
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 68ВСВ започва от Балканите.След като Италия е съюзник на Германия ,защо да не се смята 7април 1939г и 5дневната война и последвалата анексия на Албания от Италия ,за начало на ВСВ?Албанската държавнист е унищожена!
63
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На снимката последователите на Югославската ДС=УДБА!Антични сърбомани българомразци,истерични изр..оди.България да НАСТОЯВА тия тик..веници да махнат ВМ/О/РО от името на откачената си партия,да не сквернят повече това име.За пореден път ПРИЗОВАВАМ=БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ НАСТОЯВАЙТЕ СМ ДА СИ ПРОМЕНИ ТЕКСТА НА ХИМНА ИМ.Там се възпяват българи и един влах,който обаче СИ Е ВЛАХ=ПИТО ГУЛИ и чийто син Щерьо ГулЕВ се самоубива заради сръбската окупация на Вардарска Македония!СТИГА С ТАЯ ГАВРА!
62
9
 
4
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Всички войни, без втората, в Европа в последните 150г са запопвали от Балканите. Бойко Тиквата и Каракачанката не знаят каква кутия на пандора може да отворят с тези техни предизборни глупости, да не може с години да се опраи целия Балкан. За нас по-добре ли е да имаме война в двора си, а? Имам си приятели от МК, те са макета аз съм си българим, пием си ракията и се уважаваме на 100000%. Цяла тая помия на интернет се излива от хора които не са излезнали от собственото село по-далеч.
61
0
 
7
 
! Отговори
Фиромски патладжан преди 3 години
На английски език буквата J се чете Дж. Какъв е тоя Христиджан? Неграмотен скопиенски татарин.
60
2
 
7
 
! Отговори
Да илядите преди 3 години
Со кротце, со благо и со мноооого ВЕТО!
59
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 57Даже Правителството ни е твърде меко,Нас въобще не трябва да ни интересуват чувствата на едни открити българомразци.А сте такива защото отнемате етническата принадлежност на хора дали живота си за свободна Македония.Вие не може да бъдете тяхни наследници.
58
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мицкоски е силно противна личност,има връзки с македонски и сръбски мутри .Освен това е кукла на конци ,изпълнява нарежданията на Груевски.България да се приготви за по-твърда позиция,защото Заев е пътник и ВМРО-сърбежи ,ще вземат власта.Няма смисъл да се правят компромиси от които ще се възползва Мицкоски-Груевски.
57
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя имената не могат да си напишат, седнали на нас да се дървят.
56
1
 
6
 
! Отговори
Проф.БожидарДимитров преди 3 години
Нищо не опреснява родовата памет на античките кратуни по-добре от едно дебело и четвъртито ВЕТО. Квадратното ВЕТО без вазелин веднага превръща мръсния македонец в чист българин посредством духовно емоционален катарзис. Ръбестото ВЕТО со кротце, со благо и со маалце гъзобол преражда македоноида и той като един феникс от бюрмистанското пепелище гордо се въздига до арийските висоти на родната си БългАрия.
55
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Калеко АлекоБАКЕТАТА НА БОЙКО СЕ *** ОТ УСПЕХИТЕ НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ...
54
5
 
2
 
! Отговори
Бибо преди 3 години
ДОБРЕ СЪМ, ДАЖЕ МНОГО СЪМ ДОБРЕ. НО ИМА ЕДИН ТВОЙ "КУМИР " КОЙТО ОБИКАЛЯ СЪС ДЖИПКАТА ТОЙ НАВЯРНО НЕ Е ДОБРЕ... ФАКТИ. КАЖИ КАКВО ВИДЯ, ЧУ ЗА МЕН??? И ЗАЩО НЕ СЪМ ДОБРЕ.????. КАКТО ВИНАГИ МЪЛЧАНИЕ ПРОБА- ГРЕШКА.
53
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен РСМ не трябва да бъде допускана в ЕС, докато в нея не се постигне политически консенсус по всички важни въпроси за отношенията със съседите. Защото ако ги пуснем сега, утре като дойде на власт тоя ***, който отрича споразуменията с България и Гърция, какво ще правим?
52
11
 
6
 
! Отговори
А.И. преди 3 години
Едно знам, ако во Мк имаше 3% од народот омраза кон Бг за кратко време Каракачанов, Захариева, амбаски и останатите како нив успеаа процентот да го качат на 85%Ако го сметате тоа за успех, тогаш браво , заслуживте да сте во еу а ние неИмам приатели во Бг, ко не почитуваат и секогаш е бидат пречекани во Мк како браа Останатите ко покажуваат сила како неприателиПоздрав!
51
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко Тиквата ще ви вкара в нова балканска война, а честито. След нея вече ще има поне три нови държави на Балканите - Пиринска Мирмидония, Добруджанска Атлантидония и Тракийска Медигания.
50
4
 
17
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Пишман макетата от ДПМНЕ усилено ждрапат да отклонят Северна македония от Европейският път и членството и в НАТО, и да я пратят в прегръдките на товарищ путин, който е върл приятел на македонците още от времето когато прозря че Кирилицата е "македонска азбука" ... !!!
49
1
 
5
 
! Отговори
ЗА 52 преди 3 години
До АнонименВие цяла световна история ще измислите за да оправдаете глупостите си