Всички жители на островите в Гърция ще бъдат ваксинирани до 25 юни

Става дума за 10 хиляди души
11 май 2021 15:36, Нели Христова
14
Всички жители на островите в Гърция ще бъдат ваксинирани до 25 юни
Снимка: БГНЕС

Гръцкият премиер Кириакос Мицотакис е свикал заседание с широко участие, включително и от местните власти, на което се обсъжда всеобщата ваксинация на островите с население над 10 хиляди души, съобщава "Катимерини".

Според правителствени източници плановете предвиждат ваксинацията срещу коронавирус на островите да приключи до 25 юни.

В момента тече масовата ваксинация на островите с население до 10 хиляди души в рамките на правителствения план за свободни от COVID-острови.

Утре ще заседава експертната комисия на гръцкото министерство на здравеопазването, която ще разгледа въпроса за либерализирането на придвижванията между различните региони и отмяната на изискването за изпращане на есемес преди напускане на жилището, както и организацията на търговията.

На разглеждане ще бъде поставена пътна карта за отварянето на още дейности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ТялотоСупер са в Израел... Твар нещастна... като нищо не знаеш, защо ти трябва да се обаждаш? Преди 80 години същите като теб са обяснявали, че са супер в Бухенвалд, и в Гулаг се изкарва добре.
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Психичното заболяване Ковид19 май ще се окаже неизлечимо при голяма част от тежките случаи.
10
14
 
7
 
! Отговори
Тялото преди 2 години
До До ТялотоИлон Мъск понеже цял живот с медицина се е занимавал. По цялия развит свят хората се редят и предреждат на опашки за да се ваксинират. Не се редят в тия държави където суеверието е по-силно от разума. Израел ваксинира 70% от хората и всички са супер. Тези независими "учени" до един са девета дупка на кавала, като нашия мангъров, дето уж нищо няма ама 20 000 човека ги няма.
9
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 7.Лъжеш като дърт .Документа може да се извади само от електронна централната система .Не може да се намеси нито държавен нито частен лекар.Не е както в България човече
8
2
 
23
 
! Отговори
До Тялото преди 2 години
Не е само ,,бай ***'', доста народ от цял Свят е подозрителен към набързо скалъпените ГМО експериментални смеси,които наричат ,,ваксини'.Особенно подозрителни са независимите учени -имунолози,много лекари и умните хора с независимо мислене.Илон Мъск например каза, че няма да се ваксинира .
7
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаме приятели гърци от Крит,по повод на ваксинацията ни казаха ,че ще си уредят документ от доктора(техен човек), който да удостоверява,че са ваксинирани. Та едва ли ще са само те.
6
29
 
6
 
! Отговори
Тялото преди 2 години
Много ясно че ще се ваксинират. Да не са мало умни като нас.Вече 1.2 милиарда се ваксинираха, само бай *** седи и се ослушва да не се мине.
5
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До КалимераНема да папат. Толкова е просто.Само тука пиянката пред блока е фактор в общественото мнение.*** преди поне се изпращаха, към Вечните ловни полета, а сега като са при МанитУ нема кой да те изпрати Калимера.Хау!
4
3
 
21
 
! Отговори
doggy преди 2 години
Пропаганда. Като не се ваксинират, пак ще са свободни островите.
3
6
 
28
 
! Отговори
Калимера преди 2 години
Ами ако не желаят да се ваксинират, какво ще стане ? Мицотакис ще е първият грък подсъдим на процеса Нюрнберг 2.
2
3
 
11
 
! Отговори
Katka преди 2 години
Horrible
1
7
 
31
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Ако някой не иска... кВо прайМ??В концентрационен лагер на FEMA??