До края на август вариантът "Делта" ще е доминиращ в Гърция

Властите призовават хората да се ваксинират
24 юни 2021 17:52, Нели Христова
21
До края на август вариантът "Делта" ще е доминиращ в Гърция
Снимка: БГНЕС

До края на август вариантът "Делта" (известен доскоро като индийски) на новия коронавирус ще стане доминиращ в Гърция, предупреди председателят на гръцката Национална организация за обществено здраве Панайотис Аркуманеас, цитиран от "Катимерини", предаде БТА.

До момента в Гърция са установени 11 случая на този вариант в Атина, Коринт и Крит. Аркуманеас каза, че вариантът "Делта" поставя в риск неваксинираните, защото е с 50-60 процента по-заразен.

"За да издържим през лятото, трябва да се ваксинираме", заяви той.

От друга страна според кипърското здравно министерство засега няма научни доказателства, че "индийският" вариант е по-заразен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Капата преди 2 години
До АнонименОчаква се щам..Капа! Това сериозно..вече са го нарекли така
18
0
 
2
 
! Отговори
Малакийски преди 2 години
Вместо да препоръчат...повече "Узо"..и дзадзики..те ваксинация та ваксинация. Нищо! Нека!
17
3
 
7
 
! Отговори
vxdth преди 2 години
Щом е по-заразен, значи е по-лек. Ще го изкарам като половин настинка. Пък ако се мре, все от нещо ще се мре, дано да не е щот няма бира.
16
2
 
13
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Скоро ще кажат, че 140 % от населението трябва да е набодено с отровите, за да се ''предпази'' от поредния ''все по-заразен'' щам! В Ингилистан, където май са най-набодените в Европа за вчера имаше 16 000 позитивни и ръстът им от седмици насам все расте, толкова отровите ги ''пазят''!
15
0
 
1
 
! Отговори
Бял човек преди 2 години
До АнонименМарш за България тогава,един бг мошеник по малко
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както британският превзе Европа, така и индийският ще я превземе и ще измести британския. Ясно е. Еволюция на вируса. Става все по заразен и приспособен към хората. Няма конспирация. Не търсете под вола теле.
13
4
 
16
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Колкото и да ни агитирате - няма да се ваксинираме!!!!
12
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А какъв ще е щама след Делта ? Омега ?
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 9Значи казваш в Гърция не е за бели хора ама,, Белия човек '' си бил там 2 години за да изкараш 5 лева щото жена ти се лекувала. Интересно.
10
14
 
5
 
! Отговори
Гол бос Ганьо голтак преди 2 години
на Европа, тръгнал да оправя и хитрите лукави гърци.Ще и опростят и още милиарди...щото имат силни политици...*** никога не ги е имал....
9
6
 
17
 
! Отговори
Не се чудете преди 2 години
Гърция е топла и слънчева страна. Такива вируси там не могат да виреят. Да ама не.Гърция има да дава много пари и затова сега ще правят каквото им кажат големите началници. Като им кажат има вирус и от утре сте болни и за 24 часа всичкото грък туш.Ще козируват и ще изпълняват. Това дето им "опростиха" дълговете е театър. Нищо не са им опростили.
8
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като знам каква им е хигиената на гърчетата нищо чудно да не ги налази и чер.ната чума. Само не ми е ясно кои ходят в гръчко и ядът от храната им. Сигурно са от маалите щото нормален човек там не ходи. Живях 2 години в гръчко и съм се отвратил. Търпях само заради жената щото се лекуваше. Там не е за бели хора там е за африканци.
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех мъкаа, една пропагандна статия не можете да съчините като хората. До края на август делта щял да е доминиращ в Гърция та заради това там премахват маските на открито, премахват вечерния час... тоест разхлабват мерките.
6
2
 
14
 
! Отговори
ИЗДАВАМ ТАЙНАТА преди 2 години
До Анонимен 4 - Главите на вярващите в ковиприказката и великата всемогъща ваксина и страховития триглав индийски мутант са плоски. Понеже отсъствието на мозъчно съдържание прави излишен големия черепен обем. За Земята не съм споменавал.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доминиращ все още не е страшно, примерно от три случая на ден, два са с индийския щам. Страшното е когато много хора се заразяват и умират.
4
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 3 издавам тайната --- Забрави да ни кажеш най-голямата тайна - Земята е плоска.
3
3
 
21
 
! Отговори
ИЗДАВАМ ТАЙНАТА преди 2 години
Понеже ковидгрипа взе да отслабва - а ако падне под някакви си там заложени проценти, трябва да отпадне извънредното положение - а ако отпадне извънредното положение, трябва да спрат боденето с експерименталните псевдоваксини - а това В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не може да се случи - затова упорито, настойчиво си съчиняват "Индийска мутация", и понеже тя абсолютно видимо не съществува, сег мачкат Индия да спре действащите лечения, да боцка ударно, че да съберат поне мънинко умрели и да си подсилят ЛЪЖАТА
2
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А да се ваксинират ли. Може би трябва да се ваксинират. Само ако се ваксинират ще издържат. Ваксинирането е единствено спаение. Най-добре да се ваксинират.
1
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
добре добре....подготвяте почвата от рано, да няма изненадани после , карате си по план от ден първи на пландемията