Задържаха български камион с контрабандни цигари в Хърватия

Шофьорът е 49-годишен гръцки гражданин
7 дек 2021 14:18, Елка Василева
3
Задържаха български камион с контрабандни цигари в Хърватия
Снимка: архив, БГНЕС

Хърватската гранична полиция е задържала над 300 000 пакета цигари, пренасяни контрабандно в български камион, предаде агенция Хина.

Гранични полицаи са задържали в неделя в района на община Товарник в близост до границата със Сърбия 49-годишен гръцки гражданин.

Мъжът се е опитал да прекара нелегално над 300 000 пакета цигари в камион с български регистрационни номера.

Камионът и цигарите са конфискувани за неплащане на акциз в размер на 5,7 милиона хърватски куни.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хърватите винаги са си били гадняри и при това мразят гърците заради туризма. И още, защото Словения изкупи гръцки дълг, а не хърватски. Така словенците ще плащат гръцките версии, а хърватите само ще се облизват. Но словенците имат много пари. Това е, защото са една от най-задлъжнялите държави в Европа. Имаш дълг - имаш пари.
2
1
 
2
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Аз написах "предотвратили",а не "избегнали " в коментарът си по-долу. Защо се променя съставът на изречението ми? Искам кратък , простичък и честен отговор.Благодаря.
1
2
 
6
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Предполагам,че ромите,които държат мафията за контрабанда във Франция са сериозно ощетени. БЛАГОДАРЯ НА ХЪРВТСКИТЕ НИ БРАТЯ И СЕСТРИ,избегнали поредното ромско престъпление. В квартал "Сен Мишел" в Бордо цuranuте продават на черно циrapu и принуждават етнически Българки да проституират. Искам Съд зловещ за цuranuте с Български пасторти и Лични карти,които сквернят Етнически Чистият Български Народ! Искам цuranuте да бъдат лишени от БЪЛГАРСКИ ДОКУМЕНТИ!!!!