Азис, Миле Китич и Деспина Ванди в трио?

Работят над нов проект, с който ще покоряват Балканите
21 яну 2014 11:21, Александър Попов
15
Азис, Миле Китич и Деспина Ванди в трио?
Снимка: Diapason Records

Неочаквано трио ще атакува балканския музикален пазар. Сръбският певец Миле Китич готви нов проект, в който ще участват гръцката звезда Деспина Ванди и родният изпълнител Азис, пише "Курир".

Сръбското издание твърди, че песента вече е записана, а певците планират да разбият класациите не само в собствените си страни, но и на целия полуостров.

Идеята за спойката на трите звезди е дошла на гръцки автори, с които Миле Китич е работил в края на миналата година.

Те предложили на сърбина да пее в тандем с Деспина Ванди, а неговата съпруга Марта Савич съдействала за участието на Азис. Както е известно, Савич и фолк певецът имат един дует зад гърба си.

Пред гръцки медии Китич намекнал за тристранния проект, без да влиза в подробности, като заявил, че феновете могат да очакват "музикална бомба".

"Миле Китич купи две песни от гръцки автори и наистина говори за подобна идея, но засега няма нищо конкретно. Само времето ще покаже дали има някакви намерения, или просто е PR. Покана към Азис обаче още няма", заяви пред Dnes.bg продуцентът на Азис и собственик на "Diapason Records" Ненчо Касъмов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
17
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Азис ви е цар.
9
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вие от Dnes.bg съвсем се побъркахте. На кой му пука какво записва това влечуго гнусно наркоманизирано Азис или Миле Китич?!?! който никой нищо не знае за него или знят бесните чалгари с плакати на Пепа секса в ***. вие сте побъркани!!!
8
2
 
20
 
! Отговори
Chr преди 10 години
...например щеше да е не по-малка звезда от Шакира. Страхотен глас, страхотно сценично певедение, страхотно настроение. На живо пее едва ли не по-добре отколкото в студиото или поне 1:1. И още нещо при нея колкото годините си вървят музиката й става по-хубава и по-изтънчена. Препоръчвам албума Алакса /2012/ на всеки меломан. А също и в тези от 2007 и 2010 има страхотни песни. От предишни също има добри парчета. Не е останало почти нищо от онова момиче, което 1994г пее Den Yparxei Tipota. Евала!
7
5
 
19
 
! Отговори
Chr преди 10 години
Деспина няма работа в такъм тандем и съм почти сигурен, че няма и да участва в подобно нещо. Иначе тя пробив си е направила, защото песента й Gia е стигала до 1 в Англия в Билборд. От друга страна няма как да пробие в световен мащаб като пее на гръцки, но пък в това е чара. Препоръчвам горещо - пее страхотна смес между поп, рок, денс, етно, гръцки мотиви, съчетани тук там с поп-фолк елементи. За 2-3 години ми стана любима певица, предвид че цял живот съм случал рок. Ако се беше родила в САЩ...
6
2
 
26
 
! Отговори
Веско преди 10 години
Ужас!
5
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Поклон, пред тази титанична новина!"
4
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"проекта" ще се казва ДЖИЛЯЗУ
3
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕВЕРОЯТНА ОТВРАТТТТТТТТТТТТТТ
2
6
 
27
 
! Отговори
Изискване преди 10 години
Александър Попов да бъде уволнен заради чалгарска същност!
1
6
 
25
 
! Отговори
край преди 10 години
Факторът Азис.