Сървайвъри в новия клип на Крум

Певецът представи проекта "Безчувствен" на парти
29 сеп 2014 08:55, Александър Попов
3

Снимка: Теди Грозданов

Крум представи най-новия си музикален проект със заглавие "Безчувствен". За снимките на видеото певецът покани част от най-емблематичните лица от новия сезон на риалити шоуто "Сървайвър".

Бившият капитан на Берое Ваня Джаферович, семейство Агонцеви, футболистът Светослав Бърканичков, Силвия Димитрова показват актьорски заложби във видеото, което бе представено на парти в столицата.

"За мен тази песен идва в много емоционален период. Най-важното е, че успях да събера двама автори, които от няколко години не са работили в тандем, а са направили най-големите хитове в моята кариера досега. С всички герои от клипа днес сме чисти, сити и миришем добре, но с тях преживяхме дни на глад и мизерия, което ни сплоти и направи приятели за цял живот", заяви пред гостите по време на официалното представяне Крум.

"Безчувствен" е пилотен сингъл от албум, който Крум ще представи след броени месеци. Автор на музиката и аранжимента на песента е македонският хитмейкър Йорданчо Василковски-Оцко, а тексът е дело на поета Росен Димитров.

Освен участници от шоуто за оцеляване на премиерата присъстваха и приятели на Крум, сред които световната шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева, дуетната половинка от предходни проекти на певеца – Кристиана, поп изпълнителите Йоана Драгнева, Теди Кацарова и Лазар Кисьов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: крум
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не можах да дочета статиятата ...не можах да доизгледам клипа ...не ни занимавайте повече с щуротии, какъв е смисълът ...