Фенове идват с носии на концерта на Чакърдъкова

Спектакълът е на 11 декември в зала "Арена Армеец"
26 ное 2014 12:24, Александър Попов
3
Фенове идват с носии на концерта на Чакърдъкова
Снимка: PR

Народната певица Николина Чакърдъкова и “Неврокопският танцов ансамбъл” ще подарят на обичащите българския фолклор, българските традиции, песни и танци голям концерт преди Коледа на 11 декември в зала “Арена Армеец”.  Събитието ще стартира зрелищно с 50 тъпанджии на сцената.

Билетите за събитието се продават ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg, а също и в Билетната каса на зала “Арена Армеец” и Билетен център в НДК, като в зависимост от местата цените са от 20 до 40 лева.

Предстоящият голям спектакъл на Николина Чакърдъкова е продължение на миналогодишните й коледни концерти в зала 1 на НДК, когато в три поредни вечери повече от 15 000 души пяха и танцуваха от сърце заедно с нея.

"Този път искам да съберем всички тези хора заедно, в една вечер, на едно място. Иска ми се да направим един голям български празник за хората в залата и публиката да е с главна роля в този празник", заяви Чакърдъкова.

Огромна сцена и екрани, специални декори и красиви костюми и ефекти са само част от изненадите, които Николина и екипът й са подготвили.

Интерсен момент е, че за концерта на 11 декември в “Арена Армеец” се предлагат и специални сектори за хора, които ще дойдат на събитието облечени в народни носии по желание, като тези места вече са пред свършване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
7
 
3
 
! Отговори
измислен фолклор преди 9 години
Не знам какво ще подаряват, ама билетите са от 20 до 40 лева. Къде е подаръкът?А и тази измислена народна певица може да се харесва само на хора, които не знаят какво е автентичен български фолклор.Чакардъкова е толкова народна певица, колкото и Андре Рийо е класически цигулар. Това че тя изпълнява народни песни, а той класически произведение, не ги прави големи и ценени изпълнители. Но за простолюдието и за феновете на Гоце си е направо велико изкуство.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
браво