Алисия: Явно съм муза на Николета

С Ники Михайлов били зависими от любов
Обновена: 24 дек 2014 17:02 | 24 дек 2014 11:23, Александър Попов
38
Алисия: Явно съм муза на Николета
Снимка: Булфото, архив

Фолкпевицата Алисия призна в интервю за списание Story, че се старае да не хаби излишни нерви за събитията, с които се сблъсква.

"Да, с всеки изминал ден се чувствам все по-силна и самоуверена и, когато животът ме постави в неприятна за мен ситуация, не си казвам: „Защо на мен?”, а си казвам: „ОК, ще се справя и с това!” Човек никога не трябва да губи вяра в себе си, защото именно това го прави силен и му помага да преодолява трудните моменти", откровена е Алисия.

Изпълнителката коментира и своя медиен враг Николета, която не пропуска да я "клъвне" при удобен повод. Алисия бе мишена и на първото издание на рубриката на плеймейтката по bTV преди няколко месеца.

"Вече не я приемам като хейтър, а като фен. Явно съм й муза", твърди Алисия.

Певицата не крие, че в отношенията си с Ники Михайлов са имали и трудности. Такъв период е бил, когато той бе резерва в италианския отбор Верона.

"Можем да се разделим за час, за два, за ден, но после любовта отново ни събира. Ние сме толкова влюбени, че сме зависими един от друг", доволна е фолкпевицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
6
 
2
 
! Отговори
Обез Космополитен преди 9 години
От целият свят само тука има плешивци и то харесвани заради парите !Слави Трифонов ,Тоя Селянин,Оня Селянин ,Перуката на Перуката Синът...Козми Моци, Козми Моци...Писна ми от ПЛЕШИВЦИ В ЕФИР ! Нормалните хора имат и КОСА справка - Ален Делон,Брат Пит,Силвестър Сталоун,Том Круз, Антонио Бандерас и КОЗМИ МОЦИ,КОЗМИ МОЦИ ...
22
1
 
2
 
! Отговори
Мили ЦЕЛИЯ преди 9 години
Може да се разделите за месец,година,две,три и после парите отново ва събират !Ми момчето като няма пари и е резерва закви и е на тая за едната любов ли ...?
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Abe kakvo ni zanimavate po praznicite s tiq smeshnici, kakto i da e veseli praznici...
20
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
в навечерието на най-светлия християнски празник да ни натрапвате тези чалга ? нямате ли срам?
19
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оффф!Пак ли тия чалгаджийки и прости футболисти....
18
1
 
15
 
! Отговори
я виж ти преди 9 години
До ЛЕЛЕа кой е казал,че са сериозна медия ?!?!?!...хаххххахххххххахах !
17
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Муза може да е само на някой пластичен хирург дето и опъва кожата и й я пришива 10 сантиметра нагоре ,набичила и в устата й то ясиликон и в гърдите и всичко й е изкуствено аз ако имах такава жена щеше да ме е *** да я пипна да не каже '' пуккк'' и да й спадне въздуха,я й падне някой зъб или кичур коса , доста голяма *** е !
16
2
 
21
 
! Отговори
ЛЕЛЕ преди 9 години
Татуиран плешивец и сбръчкана чалгаджийка.Като се замисля ааа Гришо и Маша са си супер,предпочитам за тях да чета,ДОСТА ПО УСПЯЛИ Са,МОЛЯ ВИ СЕ СЕРИОЗНА МЕДИЯ СТЕ,КАК ЩЕ ПИШЕТЕ ЗА ТАЯ И ТОЯ ?!?!?!
15
1
 
19
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 9 години
Всеки има право да е щастлив и влюбен. Весела Коледа на всички!
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Nikoleta Niokoleta Nikoleta, samo tova se govori v BG!
13
0
 
14
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Тоя от снимката баща му още ли не го уредил за шофьор в УЕФА та дано да спрат нашите *** да ни досаждат с това недоразумение.
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама моля ви, Малката Перука сигурно обича но кое повече се пита, Тате, Свирколета или футбола? Още не е разбрал но до 30 годишнината си може и да му светне под голата тиква. А Татинко ще го взима в национала, всеки извикан взима по 3000 лева, ще бута некадърното детенце и ще се надява някъде някой да им направи услуга и вземе детенцето мило.
11
2
 
43
 
! Отговори
на снимката преди 9 години
бездарен лигав футболист и вип ***
10
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
малката перука
9
1
 
14
 
! Отговори
Петко преди 9 години
Ей.... Попов, свали ги тия.....гади ми се .....ще те сменя...
8
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този "красавец", ако нямаше пари дори ромките биха го отхвърлили. Що женицата не си признае, защо е с него, ами говори глупости за любов и си мисли, че народът и вярва!
7
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малкия Перуканчо що го давате? Където игра Ганкиното все му пълнеха кошарата. Ама Тате бди, зимка си го у национала, бута Тате, бута ама и Николета бута. Така бутайки един на друг обрулиха бюджета да се плаща на дървеняци а футбола, футбола ще почака. Ето защо на последния мач имаше 100 човека от които 50 роднини.
6
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дайте нещо за Благо и новата му любоя.Азис и китаеца събраха ли се ?
5
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разплаках се! Плача. Милата Алисия. Колко мъка има по този свят Боже!
4
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чакайте малко, какво е направила Алисия за България, освен че е родила едно дете от един набеден футболист, а Николайчо, че проваля Левски и нац.отбор периодично но нали е татино е трябва да му гледаме дзурлата на Коледа? А Николета, мале-е-е, таз девойка що футболисти избрули и им изтъни сметките. И за пример ли да ги имаме? Мисля, че имаме много стойностни писатели, поети, учени за които не се споменава а са дали за духовното ни развитие.