Фолкпевицата Мария сключва граждански брак днес

Събитието е навръх рождения й ден
Обновена: 13 яну 2015 14:05 | 13 яну 2015 14:05, Александър Попов
92
Фолкпевицата Мария сключва граждански брак днес
Снимка: Планета тв

Фолкпевицата Мария ще сключи граждански брак днес със своя избраник Християн Гущеров. Датата 13 януари е особено специална за нея, тъй като съвпада и с нейния рожден ден.

"За мен тази фатална според хората дата е съдбоносна", призна певицата в ефира на телевизия “Планета” и не скри, че много от важните събития в живота й се случват точно около този ден.

Иначе сватбата на Мария и Християн е на 17 януари в столицата, според непотвърдени данни - в гранд-хотел София.

Тя споделя, че на тържеството ще присъстват само най-близките им хора с Християн, както и голяма част от нейните колеги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: МарияХристиян Гущеров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Маро,то бива да обичаш парите,ама чак пък токова...То и ти си една жена мани-мани-целата пластмаса...Тоя Гущеров по-добре да си беше взел една туба за жена-пак щеше да е женен за грозно и безформено нещо,но поне щеше да му излезе по евтино.
61
0
 
5
 
! Отговори
въймъй преди 9 години
Стига бе, направо се разплаках от радост и умиление ! Откога я чакам тая новина-даже треперех и не можех да си гледам на спокойствие турските сериали и все си мислех-кога, кога Мария ще се ожени, ще се задоми/отново/ , ще сключи граждански брак, дали ще е на рождения й ден. И то-стана! Това е едно малко чудо! Толкова съм щастлив , задоволен душевно и емоционално, направо може да се каже- блажен ! Такава радост прелива в мен, такова щастие, хармония, мир ! Така щастлив ме направи тази новина!
60
1
 
12
 
! Отговори
darbar преди 9 години
БравМлади момичета вземайте пример от фолкпевачките как една жена може да забогатее и да си осигури живота ! Формулата е следната -намирате един *** но с много богат татко, жените се за него, задължително му раждате едно наследниче и после цял живот го задължавате да се грижи за вас и детето ви . Много го направиха даже без брак ! Излиза , че дори и *** българските мъже (не всички) имат чувствона задължение към детето си и неговата майка ! Дерзайте девойки -учете се от каките фолклорки
59
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво момиче! Така се прави! Разбрала си,че любовта е прехвалена,а и минава бързо. Каква полза да обичаш някой неблагодарник, който е научен от майка си, че жената е негова слугиня и си въобразява, че е голяма работа, след като е излъгал една жена да живее с него.Дано сте щастливи и напук на Ентелектуалните писания по-долу е дано бракът ви е успешен!
58
1
 
5
 
! Отговори
ник преди 9 години
Еееее И?
57
17
 
3
 
! Отговори
Българка преди 9 години
Кое е дъното? Знаеш ли колко хора живеят така. Цял живот играят. Всеки го може. Що не? Сама ли да седи Мария цял живот? Па направила го за пари, какво толкова. Умно. И аз така ще направя. Умно.
56
12
 
0
 
! Отговори
Българка преди 9 години
123, глупости. Просто се изключаваш и го изиграваш или пък си затваряш очите и си представяш, че си с някой, който обичаш и ставаш...незаменима. Даваш на някой любов, която не му принадлежи, ама какво ти пука, нали си я дал. Какво дъно? Любовта трябва да намира пристан. Все тая в чие тяло. Нали?!
55
3
 
10
 
! Отговори
123 преди 9 години
сигурно не е лесно да правиш секс за пари , трябва да си на дъното
54
1
 
31
 
! Отговори
аз преди 9 години
Бракове по сметка, кариера с целуване на ***, диплома с рушвет, висок пост за крадене(а не за служба в името на народа), власт за гъзария (вместо за осъществяване на идеи)... на къде вървим? За какво живеем? За къде трупаме? Ще живеем ли вечно? По-щастливи ли сме като сме егоисти? По-щасливи ли сме когато няма истинска любов, а интереси? Ще ме нарекат луд, мечтател, объркан, но не съм единственият...
53
1
 
6
 
! Отговори
Българка преди 9 години
Поинтересувах се от тази звезда и открих, че е била едно леко черничко дете, което е участвала в Като лъвовете с.... Детелини на Лили. Е, добър старт. Краят обаче е това, което се брой, какишунки и батитунки драги...
52
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой брак поред? Всъщност какво ли ми пука...
51
1
 
3
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
Trans penem mihi est.
50
2
 
21
 
! Отговори
хх преди 9 години
Има една селски лаф--че хубавите ябълки,ги ядат прасетата.Има време,ще се разбере,кой ябълка,кой прасе!Незнам колко си спомнят в годините на синята тъмна демокрация,кой и какъв беше Добромир Гущеров?
49
2
 
27
 
! Отговори
haha преди 9 години
Мара поне не я е срам да се показва с шишкото. Което не може да се каже за нейна колежка. Колко общи снимки имат двамцата с Пеевски в нета...? Точно нула!
48
3
 
23
 
! Отговори
родопа преди 9 години
Абе тоя *** не го ли гътнаха,по коледа бе,
47
1
 
10
 
! Отговори
скакауец преди 9 години
У таа са влазали толко уиеве че ако ги убръна у какаяшки три зими шса грееме, та да опалее таа крива нива, тоа ялов *** и тоа калпав орач, таа ша има да вика "Бухай *** Ристе, чесна съм, ти си ми втория" ай оди да се гавритите що кат окинът парите нов брак
46
0
 
9
 
! Отговори
песента преди 9 години
се казва обич на заем.
45
1
 
29
 
! Отговори
левскар преди 9 години
Най на края този ЖИВ ШАРАН Мара отврачката взе мъжа на мечтите си , ДЕБЕЛОТО МОМЧЕ ОСВОБОДЕНО ПО ФИЗКУЛТУРА НА МАМА .Ама като гледам тоя мушморок какъв е кебап , а това джудже с устни на Чичо Том някак си ми идват малко в повече .Айде леко много не се вторачвайте на сватбата в тази двойка на опусум и лалугер с надути джуки . Новият и хит се казва " Как се язди *** Баберка" , ще има да го извива в зала едно ИЙЙЙ ДУУУЙ , направо хит , както казваше един ценител на попфолка ' Я ГОВОРЕЩ ШАРАН"
44
2
 
16
 
! Отговори
ИЛИАНА преди 9 години
Не че ме вълнува Мара отварачката, ама се отвратих от "наклалата ***" до нея , мамин син крадлив
43
1
 
20
 
! Отговори
Burg преди 9 години
Толкова се вълнувам от тази новина! Християнчо, ако беше гледал научно-популярни филми щеше да знаеш какво правят усойниците с гущерчетата.Как ще се казва булкта след брака- мара отварачката-гущерова?Поне няма да се мъчи да ражда- нали влечугите снасят яйца...