Лепа Брена отрече за бенефис с родната публика

Концертът няма да е последната ни среща, заяви певицата
Обновена: 5 мар 2015 10:44 | 5 мар 2015 10:44, Александър Попов
6
Лепа Брена отрече за бенефис с родната публика
Снимка: Булфото, архив

Балканската звезда лепа Брена отрече слуховете, че концертът й на 24 октомври в зала Арена Армеец в София ще бъде последен за българската публика. Такива информации се появиха, след като певицата обяви шоуто у нас.

Според тях тя готви грандиозен спектакъл, с който да се сбогува с родните фенове.

"Благодаря за любовта и подкрепата, които сте ми давали през годините и продължавам да получавам. Нямам търпение да се видим отново на концерта ми в зала Арена Армеец, като обещавам, че това определено няма да е последната ни среща. Можете да бъдете сигурни в това", заяви Лепа Брена.

Билетите за нейната поредна изява у нас в края на октомври се продават в мрежата на Eventim, като цените варират от 20 до 55 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: концертЛепа Брена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ преди 9 години
1.Дори и 20ст. не струва, това пошло забавление. А в статията се стигаше, до 55лв.2.Не знам, коя е тази планета, но всички чалгари, вървете там.3.Не знам в коя галактика, това е култура. Дано да я намерите. Но в тази, подчертано не е.4.Там си изживявайте спомените, на цената на две бутилки ракия, а на ушенце може да ви вие. Певачка, като този бабушкер.
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИВ кое измерение 20 лева са няколко нормални БГ надници?На коя планета очакваш билет за концерт да струва по-малко от дневна надница?В коя галактика културата и изживяването и спомените не струват колкото две бутилки ракия?
1
3
 
5
 
! Отговори
СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ преди 9 години
Да дадеш- 1,2,3 нормални БГ надници. За да слушаш, този "чалгарски бабуняк, лепицата".И то на най-просташкият, кръчмарски език-"на овой свет"!!!Това състояние, и явление, просто няма как да го проумея!...