Джина Стоева и Алисия "се хванаха" за косите

Двете фолкпевици в остър спор за дуетна песен
Обновена: 24 апр 2015 14:02 | 23 апр 2015 13:27, Александър Попов
31
Джина Стоева и Алисия "се хванаха" за косите
Алисия. Снимка: Булфото, архив

Фолкпевицата Джина Стоева прекрати отношенията си с продуцентите от "Ара Мюзик". Тя се оплака от отношението към нея, а за пример посочи дует, който трябвало да запише с Тони Стораро. Само че в крайна сметка дуетна половинка на Стораро станала Алисия и двамата преди дни направиха премиера на "Не давам да си чужда".

Алисия реагира на нападките и предизвика Джина на "детектор на лъжата в социалните мрежи".

"Уважавам всичките си колеги и последното, което бих искала е конфликт с някой или някоя от тях. Но, за съжаление, понякога се получават неприятни ситуации, като тази, в която ставам неволен участник в момента. В медийното пространство се твърди, че песента ми с Тони Стораро е била предназначена за Джина Стоева и че аз съм я била откраднала. За да изясним нещата веднъж завинаги, предизвиквам Джина на официалната си страница във Facebook да напише истина ли е това, или не е? Била ли е нашата песен "Не давам да си чужда" някога предназначена за нея? Аз заставам твърдо зад думите си, че песента е поръчана лично от мен на композитора Радомир Кишев и той също може да го потвърди. Имам и още един въпрос към Джина Стоева: Защо от нейна страна нямаше никаква реакция, когато Тони Стораро представи дуетите си с Ваня и Преслава?", написа Алисия.

Проблемите около парчето продължиха вчера, след като за кратко то изчезна от двата най-популярни сайта за видеосподеляне. По-късно обаче видеото към песента бе възстановено. Продължава обаче да липсва в официалния YouTube канал на музикалната компания Ара Мюзик, която е продуцент на Алисия.

Феновете заемат различни позиции по темата, като критики и подкрепа има и към двете певици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: АлисияДжина Стоева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз нещо връзка не намирам, под дует, който трябвало да запише с Тони Стораро и дали песента е писана за Джена или за Алисия, това са две коренно различни неща. Аз от думите на Джена разбирам, че тя е трябвало да направи дует с Тони Стораро, но после от АРА са си сменили мнението и са решили дуета да е Тони Стораро и Алисия и всъщност това било ядосало Джена. А коя ще е дуетната песен е съвсем друга тема. Това че Алисия е променила мнението на продуцентите и че тя е поръчала някаква песен е друго
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 24На кой му пука търлък Стоева с каква коса е???Да не би да е и с естествен бюст хахаха?
23
15
 
7
 
! Отговори
ЖОРО преди 8 години
Кво съскате по Алисия! Като ви дразни не коментирайте! Пари се влагат в нещо сигурно- Алисия е най-яка! Траверса Джина да се гръмне!
22
5
 
2
 
! Отговори
до 23 преди 8 години
Джина Стоева е с къса коса, смешнико! Знаете наизуст да говорите разбира се....
21
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заглавието по-скоро трябва да е "Алисия и Джина Стоева се хванаха за екстеншъните".
20
2
 
15
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
Тия пък кои бяха ????
19
12
 
7
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
харесвам Джина.
18
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо се хабите да пишете за тези след като малкото останали фенове на чалгата не могат да четат?!
17
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Александър-чо, ... две "дами" от Факултето като се сбият за шише ракия пишете ли статия за тях ?Ами тогава защо ни занимавате с тия двете ?
16
1
 
23
 
! Отговори
някой преди 8 години
Изобщо не ме интересуват тия трътки !
15
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе някой интересува ли се още от тези *** к...ви ?
14
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няк'ви краварки, намацани с грим, тръгнали да спорят за нещо си.. Горе на снимката и някакъв кравар-алкохолик забелязвам... Местя го веднага!
13
2
 
18
 
! Отговори
Чорбалан преди 8 години
Много модерно стана да си представят песните под формата на някаква сапунена драма тип реалити. И най-накрая на текста - и ето го новото видео :) Изглежда сега това е модерно в ПР средите. О времена, о нрави :)
12
1
 
28
 
! Отговори
hahah преди 8 години
Тонито ръкомаха като индиец в Боливудски мюзикъл
11
2
 
17
 
! Отговори
Любопитко преди 8 години
Някой може ли да ми каже коя е по-девствена от двете - Джина Стоева или Алисия?
10
4
 
7
 
! Отговори
ПУТКА СТОЕВА преди 8 години
Според мен Композитора на тази боза е написал че го БОЛИ ,боли,боли !!!От 30 години едно и също все ва боли нещо в тоя бизнес !!!Песента е написана за Преслава според мен ама на нея няма кой да и каже нещо ЗАЩОТОще ИМА ТУКАТИ и ОТРЕПАНА СТОЕВА !!!
9
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама какво ще се лигавят с Facebook. Я да спретнат като хората един женски бой в кален басейн или на тепих с олио, тогава ги признавам.
8
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** кой го брига,че две пластмасови чалга смешки си скубали нещо си...Ако уважавате читателите си,престанете да пълните сайта си с някакви ориенталско-чалгииски мелодрами-отдавна тази "музика" и изпълняващите я субекти не вълнуват никого!
7
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От години се шушука, че Ася е метреса на продуцента си. Цялата фирма работи за нейното благополучие, а тя получава зелена светлина за всичко, което поиска. Те и затова футболярите бягат от нея. Сигурно накрая разбират как стои работата при нея.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Саше, поръчка от бившите работодатели, а?