"Пайнер" свири фолк сбор в Античния театър

Фолкаджиите с юбилеен концерт в Пловдив на 4 юни
15 май 2015 12:00, Александър Попов
22

Музикалната компания "Пайнер" ще отбележи своя 25 годишен юбилей с два концерта на 3 и 4 юни в Античния театър в Пловдив.

Първи на сцената ще се качат популярни изпълнители на българска народна музика, като сред тях ще има и фолкпевци.

Наред с оркестрите "Канарите", "Орфей", "Виевската фолк група", Славка Калчева, Росица Пейчева, Пепи Христозова, Поли Паскова, Николай Славеев, Иван Дяков, Янко Неделчев, Здравко Мандаджиев феновете ще видят и  изпълнители от попфолка като Емилия, Глория, Галена, Деси Слава, Ивана, Анелия, Нелина, Райна, Преслава, Тони Дачева и Цветелина Янева.

Втората вечер пък изцяло е посветена е посветена на по-горещите ритми, като пред публиката ще се изявят близо 30 изпълнители, начело с най-големите звезди на компанията.

Звездите на телевизия "Планета" и "Планета HD" вече подготвят своето представяне, с което да впечатлят пловдивчани и всички гости на града, избран за Европейска столица на културата през 2019 година, съобщават от Планета тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Пайнер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ме интересува могат или не могат да четат ноти. За мен е важно, че това е дълбоко "небългарска" музика, която не знам как някой начука в главите на младите поколения. Ако в моите ученически години някой слушаше подобна музика, ставаше обект на безмилостно осмиване. Ние сме уникален случай, при който малцинството "интегрира" мнозинството, а не обратното. Няма как да слушаш музика като в Пакистан, а да живееш като в Норвегия.
12
7
 
1
 
! Отговори
еддин преди 8 години
Митко Пайнера ги праща всяка година на опреснителни курсове.Някои от тях познават солфежа,но други са самодейци от кръчмата и за тях са курсовете.
11
17
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 8 години
До Tulski Не си в час.голяма част от изпълнителките на Пайнер са професионални певици.И ноти могат да четат и класика да изпълняват.Просто се правят на по глупави отколкото са.На много по глупави.Виж Десислава Анелия Ивана - всичките са певици тръгнали от фолк групи и пели като малки в такива.
10
14
 
3
 
! Отговори
Pepi преди 8 години
Бас ловя че ако накарат изпълнителките на Пайнер Мюзик,да изпеят нещо класическо,ще е много по качествено отколкото който и да е друг в България.Имат и екип имат и професионалисти.Не си мислете че те там ще пеят песни от рода на 100 патрона на Ивана.
9
6
 
1
 
! Отговори
KYNIO преди 8 години
До АнонименPIPNI ME TYK PIPNIME TAM .XAXAXA GOLJAM SRAM.BG ***
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А пак дойде време за порно!
7
3
 
12
 
! Отговори
LethianDream преди 8 години
Настръхнали са всички, ама по форумите, типично по български. "Металчето" и то е типична картинка - чалгата му съквала, ама иначе браво на Виевската..С годините се убеждавам, че много малко хора носим нишката на екстремната музика в сърцето си - не заради пари, не защото я чувстваме как пулсира в сърцето и ни дава свобода. Пожелавам приятно изкарване в Античния театър на феновете на изкуствените прелести, само внимавайте да не се пребиете, докато се взирате в силикона, стълбите са бая стръмни..
6
1
 
18
 
! Отговори
рв преди 8 години
Пловдивчани са настръхнали против гаврата която шепа *** се готвят да нанесат на вековния град. Прочетете коментарите в Пловдивските сайтове. А да не напомням на софиянци че зала 1 на ндк се пука по шевовете когато има такова"събитие" .
5
10
 
4
 
! Отговори
Металче преди 8 години
Що бе, "Виевска"-та е култ!Иначе чалгата съкс
4
5
 
7
 
! Отговори
WC преди 8 години
MAINI MYZIKATA VI E STRAHOTNA PREDAITE JA NA POKOLENIJATA SI I NE STAPVAITE NA SEVER PAINERSKI VARVARI
3
2
 
28
 
! Отговори
тцЪ преди 8 години
Марш от Античния театър, чалгаджийска *** такава!!! Друсайте си гюбеците в Димитровград на площада!
2
2
 
25
 
! Отговори
eve1 преди 8 години
От чалгата се оглупява!Трябва със закон да се забрани да се слуша чалга на обществени места!
1
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
To be continued .... на 30-годишния юбилей в Ла Скала, Милано.