Клюки и интриги пратили Джена в депресия

Тя сложила край на връзката с годеника си Джино
23 юли 2015 11:04, Александър Попов
22
Клюки и интриги пратили Джена в депресия
Снимка: Булфото, архив

През последните месеци фолкпевицата Джена е спрягана за любовница на шефа си, че е меркантилна и хитра измамница, себелюбива и безскрупулна кариеристка... Тя обаче е твърда, че това са измислици и интриги, а където има някаква истина е изопачена до неузнаваемост.

Певицата допълнително наливаше масло в огъня със своето мълчание. "Гади ми се", така коментира пред сп. Story всичките клюки по неин адрес.

Според нея хората в България не заслужават да знаят нищо за личния живот на една звезда, защото злоупотребяват с това, че някой известен се е доверил да разкаже нещо за себе си, изопачават истината и жестоко го нараняват.

Джена имала доста тежък период и буквално изпаднала в депресия от лъжите, с които петнели името й. Плачела денонощно и била на косъм да зареже кариерата си на певица и да се махне от България.

"Бях много обидена на таблоидите, че в последните няколко години с целенасочени статии изписаха куп мръсотии по мой адрес, че едва ли не аз съм най-голямата грешница в "Пайнер". Единственото, за което не са ме обвинявали, е, че съм изяла човек на закуска", разказва пред списанието изпълнителката.

"Беше ми ужасен фактът, че всички в България ме слагат под общия знаменател на хората в бранша, а не искат да повярват, че аз съм различен човек. Аз държа всичко да е открито, да се прави с усмивка. Ако всеки си гледа неговата работа и неговия живот, нещата ще се наредят. Но хората имат други представи. Нямах желание и сила вече нищо да правя, в един момент паднах и тотално се сринах", признава още тя.

За да излезе от депресията й помогнали сестра й Борислава и семейството й.

"Ако искам да кажа нещо, го казвам директно в очите и няма да използвам медиите, за да обяснявам, че не харесвам или харесвам някого. Ако следващият въпрос е има ли приятелства в поп фолка, ще отговоря още сега – невъзможно е там, където парите и славата властват, да има приятелство. Може да има интереси, но приятелство – никога. Ако някой все още вярва в това, или е много наивен, или е лицемер", категорична е Джена.

Тя признава още, че се е разделила с годеника си Джино, когото срещна по време на турне в САЩ.

"Срещнах Джино на първото си турне в Съединените щати. Беше първият човек, когото видях, и беше любов от пръв поглед. Той е един изключителен мъж, една прекрасна личност, но истина е, че се разделихме. Желанието това да се случи, беше мое. Изписаха се много грозни неща за тази раздяла и искам повече да не я коментирам, защото той не заслужава да бъде наранен. Джино е много добър човек, отгледан в прекрасно семейство, което аз много уважавам", твърди Джена. И допълва, че в момента няма мъж до себе си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: джена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази новина така ме трогна,че си го преместих в другия крачол.
11
0
 
11
 
! Отговори
СЕЛЯНИН преди 8 години
АБЕ, ТАЯ ОТ СНИМКАТА ПЕЕ ЛИ, БЛЕЕ ЛИ ИЛИ СЕ КАНИ ДА ИЗПЛЮЕ НЕЩОТО, КОЕТО ПРЕДИ МАЛКО Е ПОГЪЛНАЛА...
10
1
 
11
 
! Отговори
БАЙ МАНГАЛ преди 8 години
Е, СЛЕД ТАЗИ НОВИНА ДОВЕЧЕРА ЩЕ МУ УДАРЯ ЕДНА СТУДЕНА РАКИЙКА И ЩЕ СИ ЛЕГНА СПОКОЕН...БЛАГОДАРЯ НА "ЖУРНАЛИСТА" АЛЕКСАНДЪР ПОПОВ ЗА ПРЕКРАСНАТА И ВАЖНА НОВИНА!
9
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Леле хора чекнах в Гугъл да видя как изглежда този Джино! Мааааааааааайййкоу голяма грешка! Сега имам нужда от очен лекар, баячка, ходжа, транквиланти /конски по възможност, че са по-силни/ светена вода, чесън и дървен кол! Този е такова чудо на природата, че без малко да повърна!
8
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джена и Джино... Just perfect :))
7
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джена, Джино, Бенджи, Закс и Звездният принц, дева и менажерията
6
5
 
3
 
! Отговори
evala преди 8 години
Bravo ,evala pone im go kazva v ochite
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 7:Aз знам още една Джена - Джеймисън!
4
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ква е тая Джена?! Знам само една Джена - дето телепортираше Блейк насам-натам из чуждите планети ;)
3
18
 
4
 
! Отговори
опа преди 8 години
Като не ти харесва - не четеш, не коментираш, ясно ли е ?
2
3
 
20
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
Коя е таа...
1
3
 
44
 
! Отговори
честит преди 8 години
джена и джино, макс и мориц, милка и милко и прочие чалга , местна аристокрация от Нови Пазар, Лясковец и Драганчево НЕ МЕ интересуват