Бебе и гадже отдалечиха Теодора от сцената

Фолкпевицата остава да живее при любимия си в Калифорния
28 юли 2015 17:52, Александър Попов
24
Бебе и гадже отдалечиха Теодора от сцената
Снимки: Любомир Любенов

Животът на Теодора започна да прилича на американската мечта, но пък това си има и цена - вече е доста далеч от сцената. Фолкпевицата и мъжът до нея (познат само като Иво и че е бизнесмен в Щатите) се радват на новородената си дъщеричка Мария, като изпълнителката признава, че всичко около нея се е променило.

"Започнах да мисля на първо място за детето си и след това за себе си. Мария преобърна всичко на 180 градуса и осмисли целия ми живот. Да стана майка е най-хубавото нещо в живота ми. Няма и миг, в който да не мисля за нея. Липсва ми дори, когато се намира в другата стая. Откакто станах майка, в мен се промени и това, че станах още по-взискателна от преди – притеснявам се затова дали правя всичко добре и както трябва, много ми се иска всичко да е перфектно. Старая се да правя всичко по най-добрия начин, искам да й даря цялата любов, на която съм способна. Имам най-скъпото нещо на света, което е плод на една голяма и силна любов", разказва Теодора от Калифорния пред сп. "Story".

Бебето е било планирано, а таткото научил докато певицата си била в България и тъстът се оказал положителен.

"Иво си беше в Америка, съобщих новината по много интересен начин. Без да му казвам или пиша нищо, му изпратих снимката с положителния тест за бременност и той много се зарадва", щастлива е майката.

Двамата с Иво се запознали преди няколко години. "Нашата връзка мина през много перипетии, но за да запази любовта си човек трябва да се бори и да преживее дадени моменти", признава Теодора. Мъжът до нея не желае да става част от медийното пространство и затова се знае твърде малко за него.

Изпълнителката не скрива, че кариерата й в момента е на заден план и цялата й енергия е насочена към отглеждането на детето. Теодора е категорична, че когато дойде моментът за завръщане не би сменила жанра.

"Харесвам попфолка и смятам, че там е моята сила. Не съм съгласна с това, че жанра се е изчерпал. Той се развива, променя, правят се много хубави и стойностни проекти. По-скоро се насажда някакъв лошо отношение към тази музика и някакво негативно отношение, което не разбирам защо се прави. Все пак ние живеем на Балканите и това е нашата музика. Всички други наши съсед ценят музиката си, а ние се държим сякаш се срамуваме от нея", смята Теодора и допълва, че би искала да опита късмета си в музиката и на американска земя.

"Ще ми бъде интересно. Иво няколко пъти ми е предлагал да пробвам, защото той има познанства в музикалния бранш, но аз в момента не се чувствам готова за това. Чакам малко да поотрасне детенцето и тогава ще видим. Сега не е точният момент", категорична е тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: Теодора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Главата и е несъразмерна с тялото, трябва да тренира малко за рамене, а и физиономията и има кусури, но на тази късна възраст вече по-трудно се оправят, но нищо, да е честита на "бизнесменина", щом си я харесва.
13
8
 
6
 
! Отговори
ко речи преди 8 години
само на мен ли тая ми изглежда като излязла от филм на ужасите??
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До интересен фактбай *** ,докато си почесваш шкембака и се опитваш да мислиш -не се размножавай ,дай чалга до дупка ,пиИни ,едИНИ, ама не се размножавай
11
3
 
3
 
! Отговори
Танг преди 8 години
dnes.bg, голяма медия сте, няма що. Това ли е топ новина? От месец на месец нивото ви пада до под жълтото...
10
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако това ще помогне да се отървем от чалгата, то нека всички чалгаджийки да ги осеменят , да родят по 1 дете, да си го гледат, че да си починем и ние от тяхното виене
9
3
 
8
 
! Отговори
Изроди преди 8 години
Много Гнусен тоя сайт бре . само чалга прокиши тук . да си барате саламите дружно по члга заведенията, *** такива
8
1
 
23
 
! Отговори
Космичка преди 8 години
Друго си е тъстът да ти е положителен господа "журналисти" взели изпитите с фелациота в Софийския ... Ще ви се размътят от много мислене ...
7
3
 
8
 
! Отговори
Касматка преди 8 години
Таз голема тенджера извадъ за главня , сигурно като си сложи шапка и седи като капачка от швепс на главнятаааа... де и *** де ...
6
3
 
5
 
! Отговори
Cleo преди 8 години
Mnoooooooogo originalno syobshtila - pratila snimka na testa???????Mnoooooo'o zle, Mnoooooo'o...
5
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защото само в сАЩ приемат ***.
4
2
 
18
 
! Отговори
честито преди 8 години
че се измъкнала от батака. Дори фолк певиците заслужават аплодисменти, когато прогледнат
3
2
 
21
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
Да им е живо и здраво и въобще да не се връщат тук!Нещо повече-направо и останалите чалгари/ки да последват този пример и да се изнасят от България.Така страната няма да е толкова неприятно бунище.
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
няма как да я отдалечат,тъй като никога не се е доближавала....вероятно под ,,сцена'' трябва да се разбира кръчма...но при всяко положение-кой го интересува някаква си треторазрядно певачка
1
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Супер,една чалгаджийка по-малко в България.