Прославям България, въпреки че съм циганин!

Пълна зала и ентусиазирани фенове в Баку пяха с Азис
Обновена: 30 юли 2015 08:35 | 30 юли 2015 08:35, Александър Попов
51

Снимка: Facebook

Фолкпевецът Азис пожъна голям успех в азербайджанската столица Баку. Още от летището домакините показали специално отношение и го посрещнали с букети и лимузина.

"Азербайджан и хората му са толкова прекрасни. Баку е най-красивия град който съм виждал, а аз съм виждал доста", прехласна се певецът пред своите последователи в социалните мрежи.

Концертът му в Баку пък премина пред пълна зала и ентусиазирани фенове, а най-щурите се качили и на сцената за селфита с изпълнителя.

Самият Азис е изключително щастлив от преживяното, както и от факта, че в залата са пяли с цяло гърло неговите песни.

"Горд съм да се нарека българин въпреки,че съм от цигански произход! Моята музика кара хора, които не знаят почти нищо за родината ни да пеят на български език. Гордея се с музиката си и хилядите, милиони хора, които знаят текстовете на песните ми наизуст! Ще продължавам да творя и пея песни, които се запяват с лекота от хора по целия свят!", похвали се Азис във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: концертАзисБаку
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
1
 
! Отговори
nqkoi si преди 8 години
Ne 4e sum za 4algata,no tova izqvlenie na Azis mu pravi 4est
20
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гнусна работа. Поредно доказателство, че мястото на *** не е при Белите Хора, а при азиатските индивиди от Близкия изток и от Латинска Америка, дори по-зле-в Третия свят!
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе как не се появи един певец/певица, успели да пробият в бяла държава - германия, великобритания, щатите, скандинавия, холандия, австралия? азис много ясно, че ще го харесват в азебайджан, пакистан или на балканите, където целият смисъл на живота започва с масата и салфетките за хвърляне, и свършва с дюнерджийницата, махмурлука и празните тикви.
18
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Азис е едно от доказателствата, че в България няма дискриминация към този етнос, но на политиците им е удобно да създават проблем между хората и да ги лъжат. В България всички които се движат в нормите на закона си живеят добре помежду си независимо от етноса. Естествено, че тези които крадат, убиват и създават ядове никой не ги иска.
17
1
 
4
 
! Отговори
bubs преди 8 години
O tempora, O mores :)Да се смее ли човек или да плаче, но като цяло мисля че не е лошо това :D
16
2
 
8
 
! Отговори
Lavro преди 8 години
Какво прославя? В руските сайтове са направили монтаж между него и Филип Киркоров - и двамата облечени като гейове. Надписът е: "Така ли изглеждат българските мъже?" Не ни прославя, а ни прави за смях, за да си рекламира ***.
15
0
 
0
 
! Отговори
istinata преди 8 години
Ok sori
14
0
 
0
 
! Отговори
istinata преди 8 години
не ви се разчита
13
0
 
6
 
! Отговори
зала 1 на ендекату преди 8 години
На тия 20 човека пълна зала ли им се вика :))
12
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ех, Азисе... Талантлив си пич, ама жалко, че трябваше да правиш име с розови прашки и високи токчета. Талантът, противно на сладките приказки, не продава - продава скандалът. А на тези, които твърдят че той не е талантлив - само да добавя освен "Зайди, зайди ясно слънце", можете да намерите учудващо добри кавъри на Мейдън в негово изпълнение.ш
11
12
 
12
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 8 години
Който не е слушал "Зайди, зайди ясно слънце" в изпълнение на Азис, въобще няма да го разбере този певец.
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 27 SRAMNA RABOTA NIAMA !!!! ako gi niama bokludjiite koi 6te ti 4isti myrsotiata.
9
18
 
4
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
кеф ми е когато интелектуалчетата плачат. това става най-вече на избори, когато герб победят, и когато азис прославя българия :) дай боже повече такиван овини
8
7
 
12
 
! Отговори
Ромел преди 8 години
Снимка номер 7. Сменяте жилетката със светлоотразителна такава, снимате го до боклуджийска кола на "Волф" и всичко си идва на мястото.
7
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баку е страхотен град,хората му са чудесни,изключително толерантни,но когато разберат що за недоразумение стои пред тях много бързо ще охладят ентусиазма на Азис.Аз например се срамувам от неговите изяви,от факта че критиката и нормалните хора направо му ,ни се подиграват,защото действително е български гражданин.* е ,но пък се труди и с това се приключва великата говорилня по * въпрос,защото ако работиш не крадеш и убиваш има ли значение от какъв етнос си?На запад мислят същото.
6
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ima *i *. azis e dobyr pevez i se spravia na szenata.
5
27
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурна съм, че всички тука, които плюете Азис, като обърнете литър домошарка и му пеете песните. Не съм му фен, но той със сигурност говори български по-добре от повечето от вас, които и да пишете не можете.
4
9
 
3
 
! Отговори
художника преди 8 години
А бе тия Азери имали страхотни красавици...па и не са с фереджета. Май тия снимки не са правени в Азия.
3
5
 
15
 
! Отговори
г. преди 8 години
Не е много публиката.Поне от снимките това личи.
2
15
 
21
 
! Отговори
Fo23 преди 8 години
Стига расизъм!!!Ами ако в следващия живот се родиме ***???А момчето си има глас ,готин е и като човек!И го познават,и има милиони фенове!А ние тук дето само си пишем никой не ни знае...