Деси Слава не може да прежали боеца Зарко

Готви се за 15-и септември, праща сина си да учи в Солун
24 авг 2015 08:53, Александър Попов
18
Деси Слава не може да прежали боеца Зарко
Снимка: Булфото, архив

Фолкзвездата Деси Слава призна, че трудно преживява раздялата с ММА боеца Зарко. Двамата изкараха бурна любов, певицата изяви желание за общо дете, но в крайна сметка сложиха край на връзката си.

"Моята ангажираност го уплаши и това, че той изтълкува връщането ми в "Пайнер" като едно желание да градя тепърва кариера, а не да правя семейство. Това някакси нагнети нещата между нас и се стигна до раздяла. Иначе аз бях готова да му родя дете и се опитвах да опровергая тези негови страхове. Ако нещо се е променило в мен, това е желанието ми да работя само, но не и любовта ми към него, както и до момента.

Много ми е трудно да преодолея тази раздяла. Прекратили сме всякаква комуникаци по телефона, защото е болезнено. Понякога ми се иска да вдигна телефона и да набера номера му, но в следващия момент си казвам по-добре да не го правя, нали времето лекува, така казват. Да видим. Със сигурност е така, просто на някои хора им трябва повече време, на други по-малко. Всичко зависи от характера на човек и от това колко си чувствителен", сподели фолкпевицата в предаването "Автограф" по Планета тв.

Деси Слава се готви и за предстоящия 15 септември, но той ще бъде по-различен. Нейният син Майки ще учи в Гърция.

"Беше приет и в България, и в Лондон. Но накрая майчиното сърце реши, че иска хем детето й да е в чужбина, хем да е по-близко, за да мога да отскачам да го виждам. Реших да учи в чужбина, защото ми се иска по този начин да изкара една своеобразна казарма, да се научи да се справя сам, да се съобразява с хората, мама да не е около него, да не е Деси Слава. Не, че някога е изполвал името ми, скромно дете е като цяло. Но съм  усещала понякога, че се забелязва лек непукизъм у него от време на време и смятам, че се дължи на това, че има известен родител. Затова ми се иска да бъде някъде, където тези неща не се знаят, където са други ценностите и се набляга на други неща", категорична е изпълнителката.

Междувременно тя готви голям концерт за своите почитатели през февруари следващата година.

"Ще бъде един концерт, който аз заслужавам да имам и моите почитатели заслужават да видят и чуят след толкова години на сцената", допълва Деси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Деси Слава
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До тоткоМалко женомразец го раздавашл . Що тъй ? Нищо ли не ти връзва
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно Зарко здраво е въртял на т'слата дръжката...
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По - добре далече, с такова мамче ще му е много неспокоен пубертета.
7
1
 
7
 
! Отговори
ДАНИЕЛ преди 8 години
Бог дал, Бог взел...дал глас за милиони, взел акъл...
6
2
 
5
 
! Отговори
фен (почти ) преди 8 години
Че е *** като антична брадва - спор няма.Но прекрасно пее .... народни песни! За жалост чалгата си казва думата - трътката се върти на макс за бърза пара и като позавехне търси млади батки за имидж.
5
6
 
7
 
! Отговори
тотко преди 8 години
На кой ги говори тези глупости.Най искаш да си въртиш *** до стари години,да се фантазираш че правиш"кариера",а семейството -огън да го гори.Като цяло,българката се оформи като най-класната к-рва на Европа.Искала да ражда деца-трънки!Българката от 20-30 год. се оформи като патологична егоистка.Не иска деца,семейство и съпруг,а иска да има безконтролни сексуални контакти.Това е истината.Затова в европа хар-ката на българката е "к-рва".За съжаление,трагична истина.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не му е лесно на юнака. Всички мъже са минали през тийнейджърските процедури, съчувствам му. На тази възраст да бъде толкова далече от мама, добре че има толкова красиви снимчици навсякъде, чат-пак изтичат и селфита разни естетични.
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки път, като я видя тая и се сещам как не знаеше коя е столицата на Италия и какъв *** поглед извади, като я попитаха за Рим :) :) :) :) :) :) Хахахахахахаххахааа.......
2
5
 
14
 
! Отговори
Невен преди 8 години
Пълна ов*а, за това ли си го направила това дете, да е далеч от теб, да не разчита на теб и да е в една своеобразна казарма.
1
3
 
24
 
! Отговори
4и4и преди 8 години
отърва се момчето от тая навреме....