Кой е заделил предизборни пачки за Лепа Брена?

Била отрязала политиците ни. А някой канил ли я е?
29 сеп 2015 14:37, Александър Попов
7
Кой е заделил предизборни пачки за Лепа Брена?
Снимка: Булфото, архив

Оказа се, че Лепа Брена е задминала по популярност Веско Маринов за политическите предизборни концерти. Днес стана ясно, че "лепотицата" е отрязала всички мераци на родните политици да се включи в предизборните им кампании за местния вот.

Тя имала многобройни отправени покани, но легендарната певица се готвела за концерта си на 22 октомври в Арена Армеец. Мотивът и е, че не искала шоуто й у нас да бъде част от агитационните им програми.

Брена отказала предложените баснословни хонорари, но така и не става ясно от кого е била поканена. И въобще дали някой наистина е искал Лепа Брена?

Нека поразсъждаваме на база концертния политически опит. Едва ли са я канили от ГЕРБ. Турбофолкът още от миналите избори не е част от стратегията им, а и Бойко Борисов видимо харесва повече Цеца. БСП едва ли ще се бръкнат за баснословен хонорар, на тях им стига и Петя Буюклиева. "Атака" по-скоро биха си поканили звезда от руския пазар, а ДПС ще отправят взор на югоизток от границата ни. Пък и Брена не афишира своите политически и религиозни възгледи, тя си остава "югословенка".

Реформаторите залагат на рокаджии, което също ги изключва от потемциалните партии, които могат да броят пачки на Лепа. Едва ли и Светльо Витков ще извади пара за нея, независимо от субсидиите, които спечели.

От обичайните заподозрени не сме споменали Патриотите, които би трябвало да заложат на българското и АБВ. Последователите на Първанов обаче си имат Тони Димитрова и Николина Чакърдъкова.

Тогава кой е поканил Лепа? Тя знае ли въобще? Ами май никой, важното е да се шуми преди концерта, а медии и публика да се правят на идиоти...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Лепа Брена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
7
 
! Отговори
Tina преди 8 години
Не мога да си обясня манията на чалга- и турбофолк-певачки по шейхове, хареми и яхабибита...
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези хора който ги канят са по-евтини от кебапчета
2
2
 
2
 
! Отговори
Ясно е преди 8 години
Естествено че дпс!
1
3
 
3
 
! Отговори
бай Курти преди 8 години
Разбира се, нашите политици са къде, къде "повече" от Лепа Брена..