Луна под юргана: Възрастта не е порок!

Фолкпевицата била мъжемелачка, но домакиня – никога
Обновена: 9 окт 2015 11:10 | 9 окт 2015 11:08, Александър Попов
55
Луна под юргана: Възрастта не е порок!
Снимка: архив, Булфото

Нахално и неадекватно поведение, капризи, желание да бъде президент, предложение за брак към Бойко Борисов. Всичко това ни показа само за няколко седмици залязлата фолк певица Луна във VIP Brother. Мнозина вече си зададоха въпроса дали на блондинката не й трябва някаква специализирана помощ.

Луда ли е Луна, или това е целева маска, наложена й от още при влизането от продуцентите? Странностите на изпълнителката не навеждат само на този въпрос, защото целият й живот е пълен с неизяснени обстоятелства – дори що се отнася от етническия й произход, рожденото й име и истинските й години.

Един единствен факт обаче за нея е неоспорим – Луна е истинска мъжемелачка и прекрасно се справя на любовния фронт, пише сп. "Story".

Статутът й на вечната мома е резултат не от липса на късмет, а на напълно осъзнат избор. Певицата предпочита да остане цял живот волна птичка и да сменя мъж след мъж, отколкото да пере мръсни чорапи, да се върти около печката и да се съобразява с изискванията на законен съпруг.

Между другото, изпълнителката каквито и лудости да показва, винаги е избягвала да разкрива с кого мачка чаршафите. Имена няма и остава да се гадае.

Емблематична в това отношение е последната дълга връзка на певицата - около 10 години, с мастит бизнесмен, с когото живя в Америка. Говори се, че това бил 70-годишен богаташ от турски произход, в чийто палат в "Ориндж Каунти", Ел Ей, перхидролената изпълнителка се разполагала като принцеса. Според други сведения, въпросният господин е всъщност още по-възрастен – на 82 години, и се казва Мехмед Сапекчи, собственик на много от магазинчетата на "Капалъ чарши" и на няколко сладкарници на площад "Таксим" в Истанбул, но живее в Щатите от много години. Самата Луна пък титулува бившия си вече любим като екс политик.

Казват, че бизнесменът всъщност бил женен и нямал намерение да се развежда заради нея, но наследниците му били особено бесни, че родната чалга изпълнителка може да измъкне голямо част от богатството му и правели всичко възможно да ги разделят.

"Къщата не е моя, а на приятеля ми и струва 5 000 000 долара. Карам "Бентли", но това не е единствената кола, която мога да взема. Имам "Кадилак", "Ролс Ройс", въпреки че "Бентли" ми е любимата", припомня списанието стари хвалби на Луна.

Светските клюкари твърдят, че от миналата година Луна и възрастния й любовник се разделили заради милионите, които поп фолк изпълнителката загуби във фалиралата КТБ. Мълвата е, че става въпрос за фантастичната сума от 116 млн. евро. Според други парите са далеч по-малко – не повече от 70 млн. Но така или иначе, както мнозина се досещат, те не били заслуга на Луна, а на турчина.

За да влезеш във VIP Brother значи си "скъсал" джоба, което най-вероятно е сполетяло и Луна. През последната година тя живее в София в мезонета си, който според сп. Story "помни" интересни истории. Всъщност, за този мезонет в публичното пространство заговори шефът на щангите Неделчо Колев. Бащата на Рут Колева обяви на всеослушание, че жилището е подарено на Луна от неговия опонент Пламен Аспарухов.

Родената в Шумен изпълнителка не крие, че си пада по по-възрастни мъже, но такива, които да я подпомагат.

Освен последната й връзка с живеещия в Щатите богаташ, злите езици я свързват с още двама бизнесмени от турски произход, единият от които първият собственик на хотел "Принцес" Суди Озкан. Става въпрос за края на 90-те години, когато кариерата на изпълнителката тепърва набира сила. Връзката не просъществувала дълго, заради луда ревност и от двете страни.

"От всички слухове е вярно само това, че съм посещавала казиното на хотела с моя добър приятел - известния щангист Наим Сюлейманов" - отсича Луна по повод честото й присъствие в "Принцес" по онова време. Според друга клюка обаче певицата не била любовница на собственика, а чисто и просто се въртяла там, за да забърсва за по една вечер клиенти на хотела, най-често граждани от южната ни съседка, пристигнали в командировка.

Истинската възраст на Луна е обвита в мистерия, но е факт, че е композирала любовни симфонии и с младоци. Преди 4 години 25-годишният тогава хокеист Николай Дизов разкрива, че двамата са имали вземане даване и дори хвали Луна колко е добра под юргана.

В непотвърдения списък със завоевания попада и волейболистът Любо Ганев, който дори се снима в неин клип. Тя пък се хвали, че над 30 господа са искали ръката й, но всичко свършвало като в нейната песен с "бягайте крачета при младите момчета..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: луна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
валя преди 8 години
както и това, че не мечтае за дете, което е най-актуалното желание, когато си на 44, а да спаси България, и аз съм жена, мисля че тази мисия би осмислила живота ти, когато нямаш шанс да го изживееш стереотипно с простото човешко щастие, иначе съм за, този, който би бил подходящ за тази цел, трябва да е малко луд, за да си сложи главата в торбата, и да няма семейство
36
0
 
2
 
! Отговори
валя преди 8 години
Всичко е възможно, както и аз да греша, но тази голяма глава, увиснала ушна мида от обиците и т.н. с вътрешния си детектор на възрастта определям на 52 годишни, да, показа лична карта, и това е най-страшното за нашето общество, всичко може да се купи с пари, иначе ми е интересна, затова си давам и този труд да я анализирам
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имам, имам...имам....какво имаш? Какво, като се возиш в скъпи коли и живееш в къща за..., кога освен за себе си, помисли за някой друг, какво направи за да оставиш нещо след себе си, стойностната песен "бягайте крачета....", която е може би актуална, в материално отношение, но до там...Предполагам, че парите и стигат да живее добре, дори и за нейните стандарти, а е влязла в Биг Брадър, защото и липсват "прожекторите"......, понякога забравяме колко е кратък живота и истинската стойност на нещата
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам - тия, които са си инвестирали парите в КТБ, не знаят ли, че само една пирамида може да дава 10% лихва?!!! И че всеки момент може да рухне?
33
3
 
6
 
! Отговори
Стършел преди 8 години
Е, добре де всички разбраха, че паричките й са потънали в КТБ и има остра нужда от финансиране. Освен, че предложи брак на Борисов в най-скоро време, ще отправи предложение сигурно и на Папата, Путин, Берлускони.....може и на Меркел и на Сидеров защо не? .....важното е, да е център на внимание, а ако дадат и някой друг лев, добре дошло! Тая се чуди, как да привлича внимание, а Вие като сте подхванали темата и спиране няма.
32
4
 
10
 
! Отговори
Бургас преди 8 години
Яко я удря тока.Но пък за сметка на това се разтоварваме от натоварения работен ден като се смеем на глупостите й.
31
6
 
5
 
! Отговори
1 преди 8 години
Тя пък една хубавица..., пък и умна...
30
4
 
4
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
До до 27ххаххаха да прав си, сигурно и двамата посещават един и същ зъболекар :D :D :D
29
3
 
10
 
! Отговори
Боби преди 8 години
От кога на леките жени(к...ви)се наричат мъжемелачки?
28
4
 
3
 
! Отговори
мехмед ал ислям преди 8 години
бой бой и пак бой
27
3
 
5
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
До ИванМи... опровергава изразите "Опърдя кочана" и "Опуши картофите" :D :D :D :D :D
26
4
 
4
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Коко ми каза,че тая пръчка обичала да пърди по време на секс под юргана .
25
3
 
9
 
! Отговори
Баба Меца преди 8 години
До Жан ГабенПогледнато с нейния поглед, тя си е добре (за себе си), ама май ние не сме добре, че гледаме подобни шапшалки да ни заливат с простотии от телевизията. Ми тъй де! Интересно какво образование има, че онова свръх любопитно предложение за брак към Боко беше толкова объркано и омешано с всякакъв торлю гювеч, че май само тя разбра какво иска да каже. А още по-любопитно е как Той ще реагира на подобно предложение?Хи хи хи, ще са си лика-прилика, че и двамата имат особено "логична" мисъл
24
3
 
19
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
И т'ва чене дето го е сложила... все едно го е взела от някой друг. Зъболекарят който го е правил се е изгаврил направо. Ченето е прекалено голямо за нейната уста. Прилича ми на "МАСКАТА" с тая уста, честно :D :D
23
4
 
10
 
! Отговори
нимфоман преди 8 години
Може да съм сексманияк, но при тази ще съм инпотентен 100%Тази е само за ромското съсловие, там такива ги обичат!
22
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
,,Момето,, забрави гладните години ,когато пееше в ,,Църна маца,,...,,Горублянско ханче,,...и т.н.Висеше пред ,,Криста,, и търсеше работа в някои бардак.
21
3
 
14
 
! Отговори
123 преди 8 години
Възрастта не е порок,бабе,ама не е и привилегия.Няма случай някой да се е влюбил в баба ,че е хубава.Младостта,хубостта и любовта са заедно и до време.Те са цвят,който ражда прекрасен плод в зряла и презряла възраст-Обичта към ближния и Мъдростта .Стига да ги опазиш.
20
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая е такъв шущер...
19
3
 
15
 
! Отговори
отвратен преди 8 години
На тая и личи от 100 км че е голяма ***.
18
3
 
24
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 8 години
ЖЕНИЦАТА НЕ Е ДОБРЕ,ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВА,ЖАЛКО ЧЕ БИГ БРАДЪР ИЗПОЛЗВА ТОВА