Маските в чалгата падат! Андреа vs. "Пайнер"

"Системата бе много дребнава и експлоататорска, тип робовладелска"
10 ное 2015 15:00, Александър Попов
36
Маските в чалгата падат! Андреа vs. "Пайнер"
Снимка: Булфото, архив

Фолк певицата Андреа преди дни напусна компанията "Пайнер", от която беше част цели 9 години. Решение, продиктувано от факта, че не харесва методите на работа във фирмата, а тя самата иска да се развива. Затова е решила да продължи занапред сама и да следва мечтите си.

Още по темата

"Мога отговорно да заявя, че в "Пайнер" отношението към всички певици не е еднакво. Отделно стана така, че в последно време вместо да си помагаме и да имаме общи цели, които да постигаме, започнахме да си пречим. В компанията участията се планират избирателно, а не според търсенето, и се предлагат по същия начин. Като цяло самата система е много дребнава и експлоататорска, тип робовладелска", откровена е певицата пред сп. "Story".

Тя твърди, че така или иначе всичко е правила почти сама - от търсенето на песните до реализирането и финансирането им.

Изненадващо, Андреа се възприема за доста затворен човек.

"Малко са хората, които съм допускала наистина близо до себе си. Имаше момент, в които исках да стана Андреа, за да скрия себе си от хората, които са злоупотребявали с мен. Имало е моменти, в които съм била притеснена, че Теодора не е достатъчно добра, но знаех, че Андреа е. Затова винаги съм се криела зад маската на Андреа - защото се страхувах, че никой няма да хареса Теодора. Но в последните години реших, че не искам да бягам от себе си и ще разкривам малко по малко всичко, което мисля и чувствам. Може би с това е свързано и напускането ми. Искам да бъда свободна от предразсъдъци и скрупули, които ни заобикалят, като хора и като общество. Искам да бъда себе си", категорична е тя.

Андреа коментира и дългогодишната си връзка с боксьора Кубрат Пулев, с когото до сватба така и не се стига.

"Може би фактът, че и двамата сме прекалено отдадени на кариерата си по някакъв начин е забавил тази стъпка. За мен е най-важното е, че съм щастлива с човека до себе си", споделя певицата пред списанието.

И допълва, че двамата все още се ревнуват, което означава, че се обичат.

А как се вижда в бъдещето?

"Виждам много пътища, по които мога да тръгна. Много често знам какви ще са последиците от всяко мое решение. Искам да се видя щастлива. Всичко останало са временни неща", твърда е Андреа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: ПайнерАндреа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази няма ли и тя да се кандидатира за президент? Ако повече като нея последват примера на Луна няма да има нужда от голи календари - хората ще си окачат предизборни плакати!
21
1
 
5
 
! Отговори
Дани преди 8 години
Последно това на снимката Теодора ли е, Андреа ли е?
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурна съм че в Пайнер е голяма мелачка и който е нормален бяга от там. Имах една съученичка, добро и скромно момиче завъртяха и два клипа в Пайнер и много бързо се отказа момичето. Това е бългрски работодател, фрашкан с пари и то процента е станал супер алчен и се е самозабравил. През шмайзера му е за Андреа. Знае че който хване от улицата може да го направи звезда. Смятай ква порнография е тази компания, щом чак и Андреа напусна...
19
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всъщност , причината за раздялата е много проста . Андрея всички я знаят че е на Кубрат жената , тя вече не отговаря на профила на пайнер , за леко провинциално момиче , което си ляга с богатия чичко с мерджана и вилата с басейн ... И затова чао , да идва следващата кифла ...
18
3
 
36
 
! Отговори
Момиче преди 8 години
Ела да работиш за 375 лв. на месец,, да видиш какво е експлоатация, *** овца!!! Още на 15 минута ще се върнеш в кръчмата да вееш ц.ц. и *** на замъглените тинейджъри 5-6 пъти седмично.
17
2
 
42
 
! Отговори
да преди 8 години
В много неща може би е права, но без Пайнер Теодора нямаше да е Андреа.
16
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тъмно синя боя нямаше ли , тази е много бледа
15
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гнес, усещате ли се, че никой не ви чете статиите, ами всички влизаме да се забавляваме на пинизите в коментарите. А както е тръгнало, скоро всички коментари ще излизат ей така: *** *** *** *** ***.
14
2
 
28
 
! Отговори
Шизи преди 8 години
Коя е Теодора и коя Андреа ? За раздвоение на личността ли говорим ?
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сашо Попов не изглежда лошо момче, ама явно от няма накъде трябва да пише за тия овце.
12
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия дни баба ми упорито си търсеше синката за коса, ето кой й я е цапцаросал :)!П.С. А за да паднат маските в чалгата бая миещи препарати ще трябват!... Не е етолкова лесна тъз работа. Вода, ***, телена четка, литри ацетон и гребен да не забравим, че нещо много чорлави.
11
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ъъъъ... тази коя беше?
10
6
 
16
 
! Отговори
Мастар преди 8 години
Нейният колега Роджър Уотърс за това е написал песента "Welcome to the machine""Андрея може да почне да е пее по изявите си!
9
3
 
8
 
! Отговори
Адриан преди 8 години
До KOKIДа Ного !!!
8
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на "медията" д н е с . б г. Станахте като руска медийка по правдивост и заглавия. "Путин е пич", "Чалга новини от този час", "Волен е готин тип", "Динозаврите умрели от запек" с основни заглавия като тези нямате равни. Аз наистина имам навика да ви чета просто да осъзнавам докъде затъва нашият народ в стремежа си да се върне назад в соца за начало, в първобитно-общинния строй в бъдеще.
7
3
 
18
 
! Отговори
GUDE преди 8 години
Dano edin ne ostane tam....leka poleka vsichki shte izcheznete...nqma veche koi da vi slusha tupotiite!
6
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кобрата бая бой е изял по главата, щом я харесва тая...
5
2
 
40
 
! Отговори
СС преди 8 години
Закривай!
4
19
 
12
 
! Отговори
KOKI преди 8 години
НОГОЕ СЛАТКА :-* <3 <3 <3
3
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не го мести много ,че ще има бой от Кобрата. :)