Еротика на автомивка от Анелия. А закрила за децата?

Певицата с червена перука в и "Аз съм Дяволът"
20
Еротика на автомивка от Анелия. А закрила за децата?
Снимка: YouTube

Фолкпевицата Анелия представи новата си песен "Аз съм Дяволът". В нея участва и нашумелият неин колега Галин, който се издигна от шофьор на певица до ранга на звезда в "Пайнер".

Изпълнителката залага на секси имидж, като действията се развиват на автомивка. Движенията на танцьорките и Анелия би трябвало да заинтересуват Агенцията за закрила на децата, тъй като голяма част от феновете на Анелия са подрастващи.

А в клипа задни части да искаш, че и повече...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: АнелияАз съм дяволът
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
6
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Прав е , автора, БАН на чалгата и Дриско
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Попов не ставаш! Напусни!
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво и е на дупето
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боби, защото това им е "таргет групата". Каквото и да правят, колкото и да се мъчат да подражават на западните изпълнители, винаги има нещо провинциалистко, нещо селско-комплексарско.
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Попов, не можа да преглътнеш, че статията в защита на дупето на Гери-Никол беше пълен провал, а? Айде, спри се, не разбра ли, че СЕМ няма да те лишат от детското порно?
8
3
 
5
 
! Отговори
me преди 8 години
Абе то деца не останаха в тази държава, на вас само Агенцията за защита на децата ви е в устата. :) В момента се извършва геноцид спрямо българските граждани с нечувано вдигане на данъци и такси. Предлагам Агенцията да се намеси,защото като родителтие си прережат вените от отчаяние, децата наистина ще станат тяхна грижа.Пък и във всеки то нас живее по едно дете, нали?
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Под такива статии влизам само да прочета коментарите, боли ме шнорхела за тая меркантилната и явно от КАТ са и писали заглавието на латиница, само те пишат така дърварската. "Я" = "Q", а игрек се ползва за Ъ или изобщо не се ползва, да бяха го написали с "IA" поне... Според тях колко човека ще тръгнат да търсят в ютуб, на латиница, с "dyavolat", по-вероятно е да тръгнат с "dqvolat"... Патешка му работа.
6
3
 
14
 
! Отговори
Ноа преди 8 години
Не слушам подобна музика. На 23 съм и само да вметна не в защита защото не ми пука за Анелия и новия и клип, но вижте "Анаконда" на Ники Минаж. Подрастващите гледат и това но никой не ги спира.А там движения да видиш, че и текст. Някак си вече стана нормално, а не трябва чак толкова.
5
1
 
11
 
! Отговори
леле майко.. преди 8 години
Моментът в който камерата показва сексапилният *** на една от мадамите похотливо вирнат и полюшващ се и след това кадъра се сменя със мускулест мъжага който плисва кофа кафява рядка течност...
4
3
 
8
 
! Отговори
65 преди 8 години
А помните ли я каксе обличаше когато беше с Динев?Като Гаврошче.Всички разголени,а тя с шапка и черен гащеризон.Може да е хубава ,ама има глуповат вид и пее ужасано
3
6
 
6
 
! Отговори
пешо преди 8 години
наистина ли има възмутени от този клип??? да се покаела анелия, че е греховна????? да не би в карлуково да са пуснали интернет и възможност за коментиране от лудите??
2
4
 
11
 
! Отговори
ЖороПърви преди 8 години
"Движенията на танцьорките и Анелия би трябвало да заинтересуват Агенцията за закрила на децата, тъй като голяма част от феновете на Анелия са подрастващи."...и какво-да дадем цялата власт на Гого Лозанов да коли и да беси ли??????
1
2
 
16
 
! Отговори
Жозе преди 8 години
Анелия защо използваш такива гнусни имена за песните си? Това което правиш е зло, покай се.