Никос Вертис с първи концерт у нас

Гръцката звезда ще пее в Арена Армеец през юни
15 яну 2016 16:40, Александър Попов
0
Никос Вертис с първи концерт у нас
Снимка: PR

Една от големите гръцки звезди - Никос Вертис, идва за първи голям концерт у нас. Той ще бъде в зала Арена Армеец на 16 юни.

Родните фенове ще имат възможността да се насладят на автентични гръцки ритми с голям оркестър с бозуки и грандиозно светлинно шоу.

Никос Вертис има няколко платинени дискове – повечето двойно и тройно платинени. Песни като „Ако си една звезда“, „Искам да ме почувстваш“, „Нали не мислиш“ се пеят не само от феновете му на Балканите, но и в цяла Европа.

Никос е роден от смесен брак в Холандия. Когато е 6–годишен, семейството му се мести в Солун. Скоро той започва да взема уроци по бузуки, а от 15-годишен се занимава и с пеене. Оттогава прекарва живота си в композиране, свирене и пеене – първо в големи клубове, а после и на професионалната сцена. Сега Вертис въодушевява публиката, обичаща гръцката музика от Мелбърн, Сидни и Ню Йорк до Тел Авив и Лондон.

Той е един от най-желаните ергени на Гърция.

Билетите за концерта са вече в продажба на касата на НДК и в мрежата на Еventim.bg. Организаторите пускат и ограничен брой VIP места за концерта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Никос Вертис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари