Тръгна черна борса за билети за концерта на Слави. Някой да се сезира?

Пропуските бяха изчерпани за 25 минути вчера
26 апр 2017 11:00, Александър Попов
99
Тръгна черна борса за билети за концерта на Слави. Някой да се сезира?
Снимка: Olx.bg

Слави Трифонов разпродаде за 25 минути билетите за предстоящия си концерт на 16 юни.Той ще се проведе в зала Арена Армеец под надслов "Има такъв народ" и в него ще вземат участие ансамбълът по художествена гимнастика, който спечели бронз на Олимпиадата в Рио, ансамбъл "Филип Кутев", хорова формация "Фортисимо", Крисия, Хасан и Ибрахим, Гъмзата Брас Шоу и др.

Бързата разпродажба породи съмнения, че ще се завърти черна борса, които се оправдаха напълно.

Сайтовете за продажби се наводниха с оферти за пропуски за предстоящия концерт, като надценката стига и двойно.

"Три билета по 200 лева за ПЪРВИЯ РЕД на сектора пред сцената за концерта на Слави Трифонов на 16 юни. Билетите са един до друг. Цената е за 1 билет. При покупка на трите накуп цената  ще бъде 600 лв.", гласи една от обявите.

"Зала Арена Армеец, Сектор Е.0.1 (Най-отпред), Място 18, Ред 7. Билетът е поръчан от сайта на Евентим. Когато го получа, ще бъде изпратен по куриерска фирма с опция преглед

(ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!) и наложен платеж. Прилагам снимка от потвърждението по имейл за поръчка. Продавам го, защото тази сутрин го поръчах, но от работа не искат да ме пуснат", пише друг потребител. Само не става ясно защо от редовна цена от 70 лева той го предлага за 110 лева.

Друг черноборсаджия също не се крие, като той иска почти двойна цена: "Продавам билети за концерта на Слави Трифонов в Арена Армеец на 16 юни 2017г. Билетите са закупени на стойност 70 лв./бр., но се продават с надценка, цената е 130 лв./бр. При поръчка на повече от 1 билет, има намаление! Наличност: 4 бр.".

Направо да се разплачеш колко добър е този човек с профил от Пазарджик - намаления предлагал!

Има и "предприемачи", които са си сложили "скромна" надценка от 15 лева и така желаещите могат да се сдобият със 70-левовите билети за 85.

Човек от Русе си е закупил 6 бройки като им търси по 100 лева.

От друга обява става ясно, че билети с номинал 30 лева вече са изчерпани за 70 лв., все още има налични от сектори с цена 60 лева, но за 110. Което показва, че има търсене.

Само не е ясно защо органите, които трябва да пресичат черноборсаджийството не предприемат мерки. Още повече, че всичко става с един клик. Или пък понеже Слави е "чалгар" феновете трябва да се набутват двойно за билети?

Всъщност това е риторичен въпрос. При предишния концерт на Трифонов в "Арена Армеец" ситуацията беше същата, един вид керванът си върви...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: концертСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бе крайно време е и този измислен сайт да го сезират, че пишат само лъжи и глупости
11
10
 
20
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Колко парички изкара Слави с няколко 'героични' изпълнения не е истина... Народа е толкова отчаян, че се вързва на всеки :(
10
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много *** статия. Ква черна борса гони автора не мога да разбера. Това се нарича търговия и не е незаконно. Купуваш евтино и продаваш скъпо, къде е нарушението на законите? Кой да се сезира?? . Май журналистите в някой медии чупят ***.
9
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо никой не се самосезира,когато пр...тки седят необезпокоявани на спирки на градския транспорт в София,за да си ловят по-бързо и лесно клиенти пред погледа на деца и възрастни?Когато го казах на един полицай,той ми отговори:"Професия,какво да ги правиш".За сведение на когото трябва визирам бул."Ботевградско шосе".А сте се хванали за нещо,което е доброволен акт и от двете страни,не пречещ на никого.
8
0
 
7
 
! Отговори
Ди преди 6 години
Тази обява я пуснах аз. Който ми отговори, го изтривам от Приятели...
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо в "Арена армеец" при толкова много желаещи, а не на нац. садион та да отидат повече хора?
6
1
 
32
 
! Отговори
По преди 6 години
същата логика като се продават тук коли на цена около 2500 лв. пък са купени от Италия за 300 евро,кой трябва да се сезира?
5
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То пък един концерт...
4
7
 
34
 
! Отговори
fds преди 6 години
Аз не схващам за какво да се сезират точно? Купил си някой билети за 4 членно семейство, излиза му нещо и няма да ходи, другите също, защо да не ги продаде за колкото си иска? Все едно да купя апартамент на зелено и след 1 година да го продам и някой да ми търси сметка защо продавам с печалба?
3
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо някой да се сезира?Ако друг е решил,че може да си позволи и желае да даде определена сума е свободен да го направи.Нали не бърка в моя джоб и никой не го кара насила.Пазарна икономика.Всичко за продан.
2
13
 
20
 
! Отговори
inatut преди 6 години
Пак ще ми се напълни с провинциални чалгари на кръговото на 4ти км, които да се лутат като пилци без глави ..
1
9
 
21
 
! Отговори
ХАахХАха преди 6 години
Що за *** ходи на такъв концерт? Славчо политика, които искаше влияние в ГЕРБ за да ги обслужва, ама не му се отвори парашута. Страшно *** народ сме.