Слави Трифонов с трети концерт в "Арена Армеец"

Новата дата е 18 юни, билетите пак се разпродават бързо
17 май 2017 11:37, Александър Попов
31
Слави Трифонов с трети концерт в "Арена Армеец"
Снимка: Булфото, архив

Слави Трифонов обяви трета дата за концерт в "Арена Армеец". Първите два - на 16 и 17 юни, бяха разпродадени за минути след пускането на билети, след което започна да се вихри черна борса.

Още по темата

В сайтове за онлайн пазаруване и предлагане има стотици обяви, на които билетите се продават на двойни и тройни цени.

Очаква се черноборсаджиите да бъдат ударени с третата дата. Слави и Ку-ку бенд ще излязат на сцената на най-голямата ни зала и на 18 юни, което е своеобразен рекорд не само за български изпълнител.

Билетите за третото шоу бяха пуснати вчера в системата на Ивентим. Вече са изчерпани местата на цени 25, 30 и 40 лева, но има пропуски от ценовите категории от 50 до 100 лева.

Концертът ще бъде под надслов "Има такъв народ" и в него ще вземат участие ансамбълът по художествена гимнастика, който спечели бронз на Олимпиадата в Рио, ансамбъл "Филип Кутев", хорова формация "Фортисимо", Крисия, Хасан и Ибрахим, Гъмзата Брас Шоу и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много хора забравиха май че Георги Гергов му е личен приятел това със спряното предаване май беше за отвличане на вниманието от срещата в ЦУМ-а с Гергов шефа на Овергаз Инк. Сащо Дончев и главният прокурор Ццаров . Досегада сте видяли да е спрян от ефир ? Всичко е евтин пи ар на БТВ ,направихасе че ше го гонят уж. Вче номератас склепотата ,болежките като не минават... ЖАЛКА РАБОТА
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия до него *** много смешно са застанали, а пък без грим не искам да си представям...
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
певецът на певачки - баш дудук мажор певач.Славчо, я изпей една песен на хамерикански. Ще се прославиш дори повече от ИЗДИСЛАВ
19
3
 
4
 
! Отговори
сла преди 6 години
сл***вчо, отивай да продаваш м***ртеници в северна Корея. Там ще се издигнеш бързо до диктатор. И без друго си зле с английския. Може с корейския да ти провърви повече. Вземи с теб Пищов@ и Кобилкин@. Лика прилика сте си. Стига с тия далавери и пер***чници. Знаеш, че накрая винаги б***нките ти взимат п***рите. Винаги има по-умн_и от те_б, а ти си много далеч от средното ниво на интелигентн***ст.
18
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма ли кой да му каже, че не може да пее. Явно не го е разбрал още
17
8
 
10
 
! Отговори
ХА преди 6 години
ДАНО ДА СА НАУЧИЛИ НЯКОЯ НОВА ПЕСЕН ЧЕ МИ ПИСНА ДА МУ СЛУШАМЕ СТАРИТЕ ВСЕ ЕДНО И СЪЩО
16
10
 
11
 
! Отговори
месара преди 6 години
марешки събираше гласове по аптеки и бензиностанции , а селския прът ги събира по концерти !
15
12
 
5
 
! Отговори
чалгометъра мери преди 6 години
много ти дърто ЕГиНето бе майна.Чалга без граници
14
7
 
2
 
! Отговори
da se plati reklamat преди 6 години
da se charge bai Slavun za neplatenata si reklama kogato izpolzva stol, parlament i vyzdyh okolo nego.sega iasno li e 4agashite za kvi kompiri ve meri na kantaro baia vi Slavun
13
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ми подарят билет за концерта няма да отида. Ще искам още 10 000лв. компенсация за накърняване правото ми да слушам качествена музика със смислени текстове и за изгубеното време. Чалгата ни прави по-прости. Умните хора слушат джаз, класическа, или народна музика или такава от преди 20-30г., изтърпяла присъдата на времето.
12
3
 
5
 
! Отговори
до Един преди 6 години
Абе, аре, и на чужденката нема да откажем ;)
11
3
 
10
 
! Отговори
Един преди 6 години
Слави, това русото ми го запази за след концерта. Ше я черпя с локум.
10
14
 
22
 
! Отговори
Славчо не е виновен! преди 6 години
Просто Суверена е посредствен - харесва Славчо.Нормален човек няма да отиде на такъв концерт -- но в България е пълно с ненормални (използвам евфемизма ненормални, че иначе ще ме изтрият ако сложа точната дума).Е, да им свири Славчо Чалгара.
9
5
 
8
 
! Отговори
mushan преди 6 години
E къде е тоя народ, нали имаше ,,нема такава държава''
8
24
 
24
 
! Отговори
ЧИЧО преди 6 години
Крайно време е да се подведе под съдебна отговорност учиндолският дългуч за чалганизиране на цяло поколение българи. Млади хора, моля Ви не ходете на концертите му за да му вкарвате милиони в банковата му сметка и да му слушате напъните да се прави на певец!
7
24
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя дангалак е изкупил билетите чрез подставени хора и ги продава на черно двойно и тройно по интернет да не го разпознаят и тъй събира личните данни на хората.
6
11
 
7
 
! Отговори
dik преди 6 години
направете Славчо новия диктатор в Южна Корея. 100% следва обединение със северна.
5
21
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова България драпа на едно място... Чалга и простотия всенародна се лее навсякъде. Един от Пълководците е и Славчо Учиндолски...
4
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истински достоен човек направил много за държавата Орден Стара Планина и едно министиреско кресло на учиндолскя кьочекчия.
3
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направи си малко реклама като протестър. Сега да ожънеш печалбите. Много от вас са посредствени хора и изобщо са далече от схемите и манипулациите . Правенето на пари е скъп театър за умни. Глупавите и бедните само гледат спектаклите.