Орхан Мурад призова: Оставете Сузанита и семейството ни на мира!

Медиите работят за опростачването на нацията, смята певецът
12 сеп 2017 13:25, Александър Попов
218
Орхан Мурад призова: Оставете Сузанита и семейството ни на мира!
Снимка: Facebook

"Аз, като баща на Сузанита, декларирам пред всички медии и цялата им аудитория, че писанията и коментарите по адрес на моята дъщеря, са абсолютна измислица и търсене на лесна печалба чрез тираж, гледаемост, читаемост, посещаемост, сензация – "сеир" и лесна слава, на гърба на моето дете. За това настоятелно моля да спрат с измислиците по нейн и по адрес на цялото ми семейство и да петнят името ни", призова в отворено писмо до медиите Орхан Мурад.

Сузанита попадна в медийното полезрение с клипа към песента "Луцифер и Буда", а преди няколко дни представи и общо парче с Андреа. Клиповете и на двете песни предизвикаха доста критики към 14-годишната изпълнителка.

Още по темата

Последваха слухове, че малката певица се е подложила и на козметични процедури, които баща й категорично отрича.

"Декларирам, че Сузанита няма силикон в устните. Даже няма и татуировки. Не знам кой злонамерен човек е измислил и разпространил това. Чудя се на тези, които съвсем удобно и лекомислено вярват, че някой пластичен хирург ще си сложи главата в торбата и ще направи такава интервенция на 14-годишно момиче, а за родител, който би разрешил това, да не говорим.

Декларирам, че Сузанита няма да участва в никакви риалита, както видяхте не участва и във VIP Brother. Гнусни измислици, за да повишат интереса към себе си. Също лесно се тиражира от всички вестници и техните читатели, без да се сеща злословещият и охотно коментиращ народ, че 14-годишно момиче не може да участва в такива формати без родител. Чак и хонорар й бяха измислили. Много долно, неуважаеми колеги. С вас и още няколко медии, ще се видим в съда, за всички тези злини, които ни причинихте.

Декларирам, че клипът, благодарение на който се разбуниха духовете и Сузанита стана най-популярната дъвка на обществото е погрешно разбран, заради нежеланието или невъзможността на много представители на нашето общество, да приемат посланията в клипа, защото за това се иска и интелигентност. Веднъж завинаги настоявам – тъй като клипът отдавна е спрян от ютуб и ние помолихме в нарочни видео-спотове, никой да не го споделя, да се направи разграничение на личния живот на Сузанита и моето семейство от клипа и ролята й в него. Настоявам да ни оставите на мира, за да можем ние родителите и приятелите на Сузанита, да канализираме и насочим в най-правилната посока, интелекта, таланта и известността, която тя волю или не, за добро или не, получи. Ще съдя всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на неверни неща по отношение на Сузанита и моето семейство.

Добре помнете и не забравяйте, че Сузанита е продукт и производно, а не причина, за налагането на тази култура сред младите хора. За това обвинявам цялата политическа система и управлението на страната от 89-та година насам, начело с техните слуги медиите, които загърбвайки всякаква съвест и морал, работят слугински, за опростачването и обезличаването – даже изгонването на нацията.

Обръщам се и към всички родители, които злословят и хейтят по социалните мрежи. Мили сънародници, след като не ви е харесала тази роля на Сузанита в клипа й, забранете на вашите деца да го гледат и да слушат песента й. Забранете им да си мислят за нея и за другите им идоли от този жанр, защото не е само Сузанита. Забранете им да мечтаят да са на тяхното място и да подражават на Сузанита и другите, за да може да се учат, да са възпитани, образовани и изградят висока култура. Да посещават опери, театрални постановки, да четат книги и заедно с родителите си, да теглят нацията напред а не назад, както досега. И да се превърнем в една цветуща държава, в която младите хора не пушат и не се друсат от 10 годишни. Целомъдрени са до навършване на пълнолетие. Образовани, високо интелигентни и благоденстващи. Не се убиват за щяло и не щяло по жилищните блокове и нощни заведения, а се обичат, помагат си и живеят в мир и хармония. Пожелавам го на моят народ и моята родина – от все сърце. Покажете среден пръст на дявола – на злото, жестокостта, злобата и завистта, така както Сузанита го направи, но вие не го разбрахте.

На мен си пожелавам, нашия народ да спре да е перманентния шаран, който се лови на всякакви целенасочени въдици, за отвличане на общественото внимание от съществените проблеми на родината ни, докато му отмъкват държавата под носа, докато ограбват и пребиват през нощта родителите му ,докато спят и ги третират като матрял. Да спре да се занимава със злобата си, а да излезе по площадите и да измете веднъж завинаги виновниците за неговото унищожение и да си върне държавата и родината.

От Орхан Мурад, който е написал и изпял повече от 100 песни за любовта, приятелството и доброто у хората и винаги е бил посланик на добросъседството и уважението между хората и тяхното единение, без оглед на етническа и религиозна принадлежност", завършва отвореното писмо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още по темата: Орхан МурадСузанита
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
2
 
8
 
! Отговори
az преди 6 години
"Но да кръстиш детето си Сузанита издава много сериозни ментални проблеми."Казва се Сузан - турско име - значи "горяща". Сузаните е умалително. Благословени са невежите.
122
1
 
9
 
! Отговори
Шегаджия преди 6 години
Трябва вече да е изкарала достатъчно пари да плати на гинеколога, за да и направи нова *** и да я продаде " мома " на някой заблуден. :-)
121
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами не ни навирай *** на дъщеря си в лицето ни и никой няма дори да се сети за вас.
120
7
 
1
 
! Отговори
Az преди 6 години
Народ от безгрешни съдници!
119
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Орхане, зарежи тези глупости,ами веднага заведи дъщеря си на гинеколог.На 14 г и да няма две деца ?? Явно проблема е много сериозен.Дано се оправи жената.
118
0
 
15
 
! Отговори
Шегаджия преди 6 години
Много модерен татко е този Орхан Мурад. :-) Какви разбирания за живота има...Щом пуска дъщеря си да изкарва пари от малка със секс и разврат. :-)
117
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ни е наред в държавата,че искате и исляма да ни е наред.Тук всичко е побългарено.
116
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че вече е модерно, майките-кифли да кръщават децата си Анжела,Марчела,Палома,Денис,Робърт и т.н е ясно. Обикновена селяния.Но да кръстиш детето си Сузанита издава много сериозни ментални проблеми.
115
1
 
10
 
! Отговори
хммм преди 6 години
абе *** тя щяерка ти се облича като уличница, гъзи се на всяка снимка си показва плоските цици а той медиите щял да съди че го отразявали това
114
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако иска истинско мнение, нека покаже клипа на някой модерен турчин. Те не са забулени уахабити, но определено имат някакъв морал в културата си.
113
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тоя ислям бе, тва на ислям линви прилича, ако са в Саудитска Арабия да са ги убили с камъни цялото семейство.
112
0
 
9
 
! Отговори
Видял света преди 6 години
Доста съм видял от света. Това беше реторичен въпрос. Едно със сигурност е ясно и известно на цивилизованите хора - всеки здравомислещ човек би съжалил мюсюлманските жени, познавайки нравите на мъжете им. Знам и с очите съм виждал как ги третират и използват без те да имат права и защита. Факти от бита им, документи, книги, филми - страшни съдби имат...
111
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Орхане, жал ми беше за теб, но няма как точно ти да ни обясняваш какво се случвало с днешната младеж, при положение че точно след целенасочената чалгаризация (от която е в момента моралната ти дъщеря) на България, младите се дрогират, изпростяват, е*ат се като разпрани и нямат никакво възпитание. Проблема се корени в ламтящи за пари като теб и жена ти, където детето си ще продадат и такива жадни за слава и ку*ове като щерка ти. Нямам думи, кой ми чете морал.
110
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Орхане, цял живот си го мъкнал по кръчмите детето и то това е видяло, за него е нормално...ти си за бой Орхане, не ни обяснявай на нас как детето знаело кое в морално и колко е интелигентно, ама играело роля. Ти може и да си играл роля за тридесет сребърника, ама то не играе, то няма как да играе, защото това за него е реалността!
109
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена ти от сарказъм не разбираш...тя цялата държава пурладисана.....
108
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Класически пример за насаден на пачи яйца баща
107
1
 
8
 
! Отговори
Една майка преди 6 години
Какво е пурладисваме? Всички мюсюлмани ли са такива? Не ви ли е жал за собствените ви дъщери като знаете, че ги подлагате на сексуалните си извращения от малки и ги продавате на мъжете им като животни?! Умът не го побира защо сте толкова жестоки към собствените си дъщери, сестри, майки, братовчедки? Как може да имате полови контакти с деца на 9, 10, 12 години? Това са престъпления и извращения...
106
6
 
4
 
! Отговори
Мустафа преди 6 години
г-н Мурад, лоша реклама няма. По-добре на хората в устата, от колкото в краката...
105
4
 
4
 
! Отговори
Замислен преди 6 години
До Видял светаВидял си дръжки. Тия джаскат деца след първата менстурация.
104
4
 
5
 
! Отговори
Исляма преди 6 години
До Ко? Не!Моля ви, не намесвайте религията. Вярно, в Корана светеца си е взел жена на 9 годинки. Но това е нашата религия. Така се случва при нас. Пурладисваме деца.