Провокация: Българската действителност в балкански ритъм

Песента "52 ле'а разходи" на Светозар Христов стана хит
7 яну 2019 12:52,
1

Българската действителност с нотка балкански ритъм - това е новата песен "52 ле'а разходи" на Светозар Христов - Зарко.

Певецът е познат още от 2004 година, когато имаше дълга коса и се яви на кастинг в популярно предаване, където изпя хитовия за времето си "Торбалан кючек". Замени буйната грива с къса коса и малко по-късно влезе в операта. Сега Светозар Христов - Зарко прави 180-градусов завой.

В края на тази година песента с характерен балкански ритъм стана особено любима на почитателите на този жанр, а освен това видеото осмива и българската действителност.

"Балканските ритми са обичайни за мен. Идеята ми дойде изведнъж. Ако се махнат тромпетите реално ще се получи нещо латино", обясни Зарко пред Bulgaria ON AIR.

По думите му в началото песента е била замислена като трап песен или самият текст да се пее на испански.

"Ако беше направена на испански, нямаше да се върти толкова много. Чак фурор на песента не знам дали има - в една група във Facebook беше популярна и има доста гледания - милион", коментира шеговито певецът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безсмислено е да се осмиват чалгаропитеците защото с едната си гънка,продължението на гърба им няма как да го разберат.По-добре да се игнорират изобщо.Но и тази телевизия се чалгаризира,а това говори много за собственика и,и слугинажния му.И Светозар Христов ако "пазари" по магазините,нормалните хора пазаруват.