Ударът в Сирия – с икономически цели, търсят петрол!

Д-р Емад Жоржос: Случилото се е срам за целия свят
Обновена: 15 апр 2018 11:42 | 15 апр 2018 10:39,
65
Ударът в Сирия – с икономически цели, търсят петрол!
Снимка: БТА

"В Сирия няма химическо оръжие. Това е сценарий на САЩ, когато техните съюзници губят и търсят причина да им помагат", коментира доц. д-р Емад Жоржос, представител на сирийската общност в България.

"Това се случи няколко пъти. Например в Халеб, когато сирийската армия побеждаваше. Винаги САЩ измислят някакъв начин да помогнат на техните съюзници", смята Жоржос.

Още по темата


"Това, което се случи вчера сутринта, е срам за целия свят. Правят го без решение на ООН. САЩ са силна държава, но да оставят този народ да живее. Те разбиха тази държава. Да оставят Сирия", заяви Жоржос.

"Целите им са чисто икономически. Те имат бази в районите, където има петрол. Къде отива този петрол? В Ирак целите им бяха също петрол", смята още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
9
 
! Отговори
РОССИЯ преди 6 години
човека е съвършено прав евала това е истината сирииците нямат право на съвременен живоит като афганистанци сащ.им взима бъдището на тези хора господ е велик всичко вижда
53
3
 
1
 
! Отговори
osmiat.org преди 6 години
Оня ден накарах James Comey да каже истината и ракетите излетяха, съвпадение ;)Има предварителна договорка между UNTERMENSCHEN и КОЛХОЗНАТА *** за ударите, защото ГЕСТАПОТО се доближава до истината. Искат и да ме опровергаят за ЯЛТА-2 с който си разделиха Света на 2. Обаче не могат да обяснят, защо оставиха кюрдите на фесовете в Африн.МАГАРЕШКИТЕ ПИЧКИ пък участваха за да имат търговски договор с untermenschen. Те са готови да бомбардират и майка си, когато става въпрос за пари.ПРАХ В ОЧИТЕ
52
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОЛУ САЩ!!! ДОЛУ САЩ!!!
51
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
западъ и най вече краварите трябва да сменят системата.вече крадците богаташи не са нужни никому.шири се *** проституция ,педофилия наркомания;все западни'ценности' които деградират света .стига толкова.да живее АНТИАМЕРИКАНСКИЯТ И АНТИЗАПАДЕН свят
50
0
 
19
 
! Отговори
Поручик Калитин преди 6 години
Май трябва да пострадат американците като във Виетнам, че да си оберат бакиите от чуждите земи. Частната соственост у тях е неприкосновена,могат да се саморазправят с теб, ако я нарушиш.,А техните кървави играчки що дирят в чужда земя.
49
1
 
25
 
! Отговори
цецо преди 6 години
Какво правят сащ в чужда държава? Какви интереси защитават? Къде е ООН? Скрипал и химическите приказки напомнят на лъжите за ядрени оръжия в Ирак, войната там и после с половин уста извинение че са сбъркали. Е, всичко е ясно - има петрол и запада почва война защото усеща че губи контрол там.
48
16
 
1
 
! Отговори
Фаскин преди 6 години
д-р Емад Жоржос, яж свинско ве, ко са обясняваш! На кой му пука за кво са бомбили страната ти. Ако толкова ербап, отивай и хващай пушката там.
47
2
 
25
 
! Отговори
sfdsdfsdf преди 6 години
solar powerуточнявай,че става въпрос за най-голяма печалба в долари от износа на РАФИНИРАН ПЕТРОЛ по износ на петрол САЩ са на 20 място приятелю това че грабят петрола на чужди държави преработват си го на своя територия и после го продават на печалба е друг въпроси друго да ти кажа - САЩ притежават около 2-3 % от световните запаси на петрол,а консумират 25 % всички войни в историята са били за ресурси,земя и богатства и така ще е и в бъдеще,само ще са прикрити под други предлози
46
35
 
4
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
Пълни глупости. САЩ са най-големия износител на петрол в момента :)Точно петрол не търсят.
45
3
 
38
 
! Отговори
sdaasd преди 6 години
много ясно че интересите са за ресурси петрола ще свърши до 30-40 години,но целта не е Сирия,тя петрол и газ няма толкова,но от друга страна Иран са на 2 място по залежи на газ и на 4 по залежи на петрол.Та в тоя ред на мисли кой е единствения съюзник на Иран в региона?Истинската цел е Иран,но първо трябва да се срине Сирия
44
2
 
28
 
! Отговори
препърс преди 6 години
До Анонимен45Това което казваш е истина за петрола на САЩ,и не случайно са запечатани техните кладенци и внасят,от няколко години никоя голяма компания не е вкарвала независими експерти да се видят точните залежи в момента на петрол-петрола свършва до няколко десетилетия,и ако тези пари за войни ,оръжия и други глупости се влагаха в технологии,светът щеше да е малко по справедлив и чист
43
36
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ имат най-големите залежи на петрол, които са запечатани от 70те. Отделно плащат най-много за внос на петрол. Ако искаха петрол отдавна щяха да отворили кладенците си. Много сте далече от истината. Ама много.
42
3
 
40
 
! Отговори
Шведката преди 6 години
Много съм ***, но искам да попитам:-Когато бомбардираш склад с химическо оръжие, не си ли наясно, че той като се взриви може да убие хиляди хора в ужасни мъки?-Когато бомбордираш производствен център за химическо оръжие, не си ли наясно, че той като се взриви врамките на гъсто населен град, ще убие стотици хиляди невинни хора в ужасни мъки?Или, изводът е, че предварително си бил наясно, че няма никакво химическо оръжие?Иначе си изверг, враг на човечесвото номер 1!!!
41
8
 
28
 
! Отговори
Това е! преди 6 години
До Анонимен 42" *** статия, тоя наясно ли е, че САЩ са вече на 1во място по производство на петрол? "- На 1-во място, като смятат заграбения арабски петрол за свой добив!Този факт защо не го изнасяш, а?
40
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** статия, тоя наясно ли е, че САЩ са вече на 1во място по производство на петрол?
39
6
 
6
 
! Отговори
Just Business преди 6 години
Просто бизнес, нищо лично! Путин вложи толкова много да изберат неговия човек, а ЦРУ преди няколко дни да вземе нахлуе в офиса на личния му адвокат да търси връзки с Русия. Нека да направи малко пушилка момчето с "умните" ракети, да потвитка в твитер, да си закрепи позициите че иначе както е тръгнало ако го импийчнат цялата инвестиция за изборането му отива на кино.
38
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПОРЕДНИЯ ШИИТ !
37
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това по надоу се отнася за краварската империя
36
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никоя империя не остава за винаги а почва да се саморазрушава
35
40
 
7
 
! Отговори
Русия потъва преди 6 години
Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...