Турция се зарече: Ще разнищи убийството на Кашоги!

Всичко ще бъде извадено наяве, заяви говорителят на ПСР
20 окт 2018 15:34,
29
Турция се зарече: Ще разнищи убийството на Кашоги!
Снимкa: Reuters, архив

Турция ще извади наяве всичко във връзка с убийството на саудитския журналист Джамал Кашоги, заяви днес говорителят на управляващата Партия на справедливостта и развитието Йомер Челик, цитиран от Анадолската агенция и БТА.

Още по темата


Нека никой не се съмнява в това. Ние провеждаме нашето независимо разследване, каза Челик и добави, че нещата ще бъдат осветлени, като се използват всички възможности. Такава е и волята на нашия президент, добави Челик.

Ние не обвиняваме никого предварително, но и не сме съгласни нищо да остане покрито, изтъкна Челик.

Саудитска Арабия призна днес, че журналистът Джамал Кашоги е починал в нейното консулство в Истанбул, след като се сбил с хора, които срещнал там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той може отдавна да е забравил ксанто-протеиновата реакция от нитрирането. Вие първо намерете трупа, пък тогава. Да не го изкарат и те като Скрипал "на буксир". Дето се вика "в пълна секретност" - и той не знае къде е.Няяма значение, дано поне облагодари някоя бедна на азот почва и да порасне хубаво растение над него.
22
0
 
16
 
! Отговори
Стоян преди 5 години
Държавноорганизирано убийство в дипломатическа мисия в чужда държава !?!Тия саудитци трябва да ги изхвърлят не само от ООН, но и от земята.Кралят който управлява НА СЪД 1
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кого са убили - Кашоги или Хашоги? Абе, джорналя неграмотни, справите се с написанието и тогава дращете! Не ставате за запушалка за каца със зеле!
20
2
 
13
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Ако турската страна разпространи аудиозаписите това ще бъде автоматично признание че турските служби подслушват посолствата. Затова и не ги разпространяват.Тялото е разчленено според турските медии и е заровено на около стотина километра от Истанбул.
19
2
 
10
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Турската страна заяви, че разполага с аудиозаписи на мъченията. Няма как да не са разположили "бръмбари" но не ги разпространяват. Колкото и да са влошени отношенията между СА и Турция дипломатическата етика не позволява такова унижение. Но лека полека арабите ще си признаят. Кашъкчъ е бил в посолството и седмица преди убийството. Казали му на коя дата да дойде отново. От СА са докарани 15 главорези които са го изтезавали.
18
2
 
11
 
! Отговори
Осман преди 5 години
На турски е Джемал Кашъкчъ (не кашоги) роднина е на Ал Файет - любовник на покойната принцеса Даяна. Кашъкчъ е избягал от СА през септември 2017. Отишъл е в посолството на СА в Истанбул за да получи брачни документи за брака си с туркинята Хатидже Йълдъз. Цял ден Хатидже Йълдъз е чакала пред посолството. След 17 часа посолството е затворило и тя се е обадила в полицията защото Джемал Кашъкчъ не е излязъл от посолството.
17
2
 
5
 
! Отговори
Хашхаджи от оня свят преди 5 години
- Системата направо ме уби!
16
0
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
А Нереза Змей мълчи ли мълчи - ни дума, ни вопъл, ни стон...
15
0
 
8
 
! Отговори
А в посолството преди 5 години
на СА дипломати или мазни борци работят? СБИВАТ се. Типично за един етнос.Имам е ли посолство на СА в София или се ходи до съседна държава.ОПАСНО Е.Други поне с чай , инжекция вършат тази работа.
14
0
 
30
 
! Отговори
Амуджа преди 5 години
Грешката на саудиците е че са го направили това пъкленно дело в грешната страна,където нито петро-доларите им ще им помогнат,нито влиянието им.Турците разполагат с аудио запис от сцената на престъплението.Остава им само да намерят разчлененият труп.Има догатки,че е използван микробус за заравянето на трупа на около 80 км. от Истанбул.Рано или късно истината ще излезе наяве.
13
26
 
4
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Саудитска Арабия е демократична страна и ще разкрият злосторниците. Проблемът не е в това че Кашоги е бил убит а че е бил изнасилен с бутилка Йени Ракъ. Сега Саудитското семейство ще разследва как тази бутилка е била вкарана в посолството. Защо Кашоги не е изнасилен с бутилка от минерална вода примерно?
12
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турция ще покаже мръсните дела на съюзниците на американците в Близкия Изток.
11
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Случаят е ясен. Сбили се за молитвеното килимче, когато дошло време. Журналистът сам паднал в кацата с киселина и после изтекъл през канала.
10
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Саудитска Арабия призна днес, че журналистът Джамал Кашоги е починал в нейното консулство в Истанбул, след като се сбил с хора, които срещнал там."Консулството е под пряко подчинение на саудитската власт, така че всичко станало там е със заповед от най-високо ниво. За това свидетелства и едномесеченото премълчаване на фактите от С.Арабия.
9
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще ви кажа браво, ако изкарате наяве всичко, което уличава С. Арабия и САЩ в това убийство. Предполагам ви е ясно, че и Вашингтон има пръст в това, съдейки по опитите на американската администрация да защити саудитците, тоталното мълчание на марионетните му западни кукли и джобното му ООН, което от кумова срама излезе с позиция чак след като саудитците с половин уста си признаха, че на журналиста му се е случила случка.
8
1
 
21
 
! Отговори
Питащ преди 5 години
Какви ли санкции ще бъдат наложени на саудитците?Все пак човек е заклан.П.П.Щото за разстройството / диарията / на Скрипал наскачаха и обвиниха Русия във всевъзможни грехове . П.П.А и в детската градина стана ясно, че това е ингилизка работа.
7
28
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
нищо няма да рзнищят защото прокурорите и сьдиите са в затвора султанатьтняма потенциал да разнищи каквото и да е освен да измисли още един преврат
6
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турция и Саудитска Арабия са врагове отдавна и сега турците си намериха повод да резилят арабите.
5
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото го разнищи убийството на руския посланик. Много обичат турчата да се бият в гърдите.
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човекът се е сбил в посолството и загинал.....Хаха За да "повярват" на тая версия американците получиха аванс от 100млн.долара в деня на присгигането на Помпео в Саудитска арабия. Чака ги и договор за почти 2млрд. за купуване на оръжие и много други неща. Европейците и те гузно мълчат. А въпросното "сбиване" е било чиста инквизиция, рязане на пръсти, после разфасоване и покриване на тялото от цял екип изпратени килъри..Пуснаха и аудиозаписи, всичко е ясно.Толкова за демакрацията